Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awalon

Jesteś tu może jeszcze TYGRYSIE ?

Polecane posty

Łykamy jak kaczka kartofle :classic_cool: Ajron ja tam mogę przeforsować te Twoje stalowe zwieracze (a propos-to od tego masz nick ? ) - w końcu ja jestem zbyt piekny i młody żeby zapinać moje kształtne i jędrne poślady :P

nick mam od niesamowicie silnej psychiki, która pociąga za sobą posiadanie stalowych zwieraczy - to takie nierozerwalne powiązanie jednego z drugim

Gość osiolek....
chce popatrzec 😭 :D ajron, witamy cie chlebem i...soba ;):classic_cool:

Tak, wiem coś o tym :classic_cool: Do tego w parze idzie jeszcze posiadanie stalowego pytonga w pelnej gotowości :classic_cool: Omdlewam .... omdlewam .... mmmm .... :P

Gość osiolek....
ajronku slonce, czy ty moze mieszkasz na stalowej :> (to tak do nicka i czestego uzywania slowa 'stalowy' :D) bo ze na pragie to wiem

a dzie tam, ja chłopak ze żolyborza, na Pragie się nie zapuszczam, kosiory ze Śmulek to nie moje ziomy

Gość osiolek....
pffffffffffffff bo to raz cie dotykalam :o tez mi nowosc 💤 :P

z przykrością się oddalam, ale tu u mie na wsi internet zwijają o 20.15, bo sołtys musi się na serwis obora-online wbić więc

Gość osiolek....
a czy ja kiedykolwiek nie marudzilam :> mowie Ci zaraz sie pogubie 😭 ajron, praga jest fajna, sporo zieleni :)i wcale nie jest tak jak kiedys bo te zule juz wyzdychaly zapraszam ;):)

Gość osiolek....
no wiecie 😠 od kiedy zona nosi mino 'soltys' w imie kobiecosci smie zakrzyczec!! zescie podli 😭 na ogol zony nie chadzaja w gumiakach :P