Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa warszawianka

gdzie w warszawie na woli najlepsza przychodnia NFZ?

Polecane posty

Gość nowa warszawianka

chodzi mi o lekarza rodzinnego

Gość na Kolskiej

Gość narta
na sobieskiego

Gość na Kolskiej
na sobieskiego syf Kolska tylko

Gość na Kolskiej
Warszawa - Wola Kolska 2 /4, Tel. 838-91-36. SAMODZIELNY ZEPÓŁ PUBLICZNYCH ZAKŁADÓW LECZNICTWA OTWARTEGO WARSZAWA WOLA.

Gość gość
ciężka, ja chodze prywatnie do Prosenu i nie wybrażam sobie gdzie indziej..

Gość gość
Prosen, Płocka 17. Nieduża przychodnia, za to mam poczucie, że wreszcie lekarz ma dla mnie tyle czasu ile potrzeba i że mam do czynienia ze specjalistą. Mówię to co prawda na podstawie wizyt u ginekologa (dr Bonarek Sztaba) i kardiologa (dr Wojciechowska)

Ja korzystam z opieki w przychodni KEN na Ursynowie, to trzecia przychodnia w Warszawie w której się zapisałam i jestem bardzo zadowolona. To blisko mojej pracy także odległość od domu nie jest problemem, z dziećmi też tam jeżdżę (niedawno otworzyli dla nich POZ, w budynku obok). Mają świetnego pediatrę, na miejscu robię wszystkie konieczne badania, nie ma kolejek.

Gość gość
Prywatnie na USG chodzę do dr Lamparskiego przy Wołoskiej 88 w Warszawie. Jestem zadowolona ze względu na dokładność i krótkie terminy przyjęcia. Jak zależy ci na szybkiej diagnostyce to zostawiam kontakt. Pozdrawiam.

Gość gość
Miałam do wycięcia kilka zmian na ciele (niegroźna, ale mało estetyczna sprawa). Chodziłam na konsultacje do dr Feduniw w Medicenter na Wołoskiej. Dobry dermatolog i nie liczy kosmicznie. Od ręki właściwie usunęłam zmiany. Żadnych skutków ubocznych. Polecam, bo mi pomogła i blizn nie zostawiła.

Gość gość
Chwalę sobie lekarzy i pielęgniarki w Medicenter, tutaj jak idę krew do badania oddać to się nie boję, że będzie boleśnie, długo i w męczarniach. Mają podejście do pacjenta, każdego traktują priorytetowo. Namiary na nich masz na medicenter.pl.

Gość minia21

ja jestem mega zadowolona z www.tommed.waw.pl