Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona86

Jak powinien zachowywac sie facet jesli zalezy mu na dziewczynie??

Polecane posty

Gość zagubiona86

jaki dla Was powinien byc chlopak,ktoremy na pewno na zalezy na dziewczynie?I nie mam tu na mysli wygladu tylko zachowania.....jak powinien sie ON zachowywac,aby bylo wiadomo,ze zalezy mu na dziewczynie??

To zależy, czy gnojek czy rozlazła niemota :o

Gość zagubiona86
nie....jestem z facetem pare lat,we wrzesniu mamy sie pobrac,ale on czasem zachowuje sie tak jak by mial mnie w d.....krzyczy,obraza,nie pocieszy,nie doradzi,ze swoimi problemami jestem zawsze sama:(

Gość kkkkkkkkkk
to pomysl ze tak bedzie juz przez cale zycie, a moze i gorzej:)

popieram kkkkkkkkk jeżeli jest tak przed slubem to juz sobie nie wyobrazam jak bedzie po..... ale faceta sobie wybrałas

Gość *wkurzona dziewczyna*
A co myślicie o facecie,który sie o mnie stara już dłuższy czas,a np. zdarza mu się opowidać co robił ze swoimi byłymi w łóżku? Moim zdaniem to brak klasy. Dlatego nie mogę się zdecydowac,czy go chcę czy nie. :O

jednak faceci to swinie... kto mowi o swoich byłych i co robili z nimi w lózku swoim terazniejszym kobietom??? facet moze chce zebys byla o niego zazdrosna odwdiecz mu sie tym samym

Gość spokojnie dziewczyny
gdyby dobrze się zachwywał to byś nie zakładała takiego topicu doskonale wiesz jak zachowuje się facet, któremu zależy

Gość blulllllllllllla
A co myślicie o tym: sam zaczepił, choć go wcześniej nie znała i on jej tez; od razu zapamiętał jej imię (ona z tego co wiem, to nie), z jednej strony szuka z nia kontaktu, z drugiej trochę olewa - z reszta ona troche jego też. A ja wiem, ze on się jej podoba.

ja mam tak samo slub ale w czerwcu teraz i u mnie na szczecie tego nie ma, a po 2 czy wogole Kochasz go? jak mozesz sobie pozwolic na takie traktowanie? lepiej sie zastanow bo pamietaj po slubie lepiej nie bedzie ale moze byc coraz gorzej a poźniej bedziesz tego zalowala/...

Dokładnie tak. Raz mi powiedział,że jak założył jakaś tam prezerwatywę ,to nie mógł przez nią dojśc i długo sie męczyli. :O :O :O Innym razem jakich zabawek i produktów spożywczych używali w sypialni. Boże ,to chyba jakiś wieśniak. Co o tym myslicie?

ja bym go kopnal w dupe, po co CI taki facet? sama z siebie robisz posmiewisko skoro pozwalasz mu na takie cos :/

racja nieznajomy. masz przy sobie prawdziwego wiesniaka... facet powinien szanowac kobiete. a taki który pie**** o swich byłych i co im do du**** wsadzał to prawdziwy cham i frajer. to nie facet dla ciebie. zasługujesz na innego faceta ktory szzerze bedzie cie kochał i ktoremu bedzie zalezalo na tobie... to nie facet dla ciebie

Nieznajomy Właśnie nie pozwałam sobie. Powiedziałąm mu kategorycznie,że nie życze sobie takich wyznań,że mam w dupie co robił zinnymi.Przez to nasz ,,związek'' jest w zawieszeniu,kazałam mu sie zastanowić nad swoim postępowaniem. Ale czuje,że on jest za prosty dla mnie.Ja lubię subtelnych facetów.

sama widzisz i sama powierdzasz ze to nie facet dla ciebie... jestes z nim szczesliwa kochasz go??? odpowiedz sobie szczerze na to pytane ale naprawde szczerze. nie ma co marnowac zycia przez takiego faceta

Szczerze mówiąc to on jest dla mnie bardzo,bardzo dobry i kochany.Czuje,że kocha mnie jak wariat. Ale wkurwił mnie niesamowicie tymi swoimi tekstami o eksach. Zawsze podobali mi sie subtelni,dyskretni faceci,a ten kłapie na lewo i prawo o seksie. Dltego teraz zarządziłam przerwe i nie wiem czy do niego wróce. :O

kochany itp... to po co pier***** co robił z innymi??? napewno bedzie chcial wrocic i powie ze sie zmieni... napisz czy sie zminil bo watpie w to... bedzie wracal o tego tematu niejednokrotnnie

Trudno mi powiedzieć. O sam twierdzi,że byłe to przeszłość. Tak jak napisąłam od pewnego czasu się nie spotykamy,utrzymujemy tylko kontakt telefoniczny. Przemyslałam sobie kilka spraw. I mam coraz więcej wątpliwości.

Wkurzona, a nie spytałaś go przypadkiem ile kobiet miał przed Tobą? Bo zazwyczaj najpierw same chcecie poznawać nasza przeszłość, tylko gorzej gdy ta przeszłość nie pokrywa się z Waszą wizją naszej przeszłości :P

Oczywiście,że pytałam. Ale ogólnie,ile ich było i tyle.Nie chciałam poznawać szczegółów. Sorry,ale nie wyobrażam sobie dzielic życia z osoba o której nic nie wiem.To chyba naturalne,że musze wiedzieć z iloma spał,przecież to też ma związek np. z moim zdrowiem.Jak mi koleś powie,że miała 30 kochanek,to się mocno zastanowie czy nie poczęstuje mnie np .wirusem HIV.

Nie wiem czy wiesz, ale zarażenie HIV nie zależy od ilości kochanek... Poza tym wystarczyło poprsić, żeby się zbadał a nie pytać o poprzednie związki. Czy byłaś równie zainteresowana jego prezentami gwiazdkowymi w dzieciństwie? To rmoże mieć wpływ na psychikę i być znacznie istotniejsze od ilości kobiet, które miał. Z drugiej strony ciekawi mnie naiwność w liczeniu na szczerość jeśśli chodzi o "te" sprawy... :D

Gość asiaaaaaaa
a co myslicie o tym on jej sie podoba on tez on mowi otym jej kolezance ona tez ale ani on ani ona o tym nie wiedza ona widzi jak on ukradkiem na nia zerka jak sie wpatruje jak wypytuje o nia znajomych mowi ze chce z nia byc ze chce sprobowac ze zrobi wszystko aby ona go chiala pocalowali sie...wszystko ok po czasie ona widzi go z inna:O

Ale widzi, że co z inną? Z racji tego, że kobiety wystepują w przyrodzie mniej więcej tak samo często jak mężczyźni to nie jest nic nadzwyczajnego, jeśli zobaczy sie faceta z kobietą...