Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nawidzę.. nie nawidzę..

Głupi były idiota..

Polecane posty

Nie nawidzę Go.. nienawidzę..Przepraszam muszę się wyżalić. Zostawił mnie.. okej, jakoś to przyeżyła,po pół roku chciał kontaktu, bo się ztęsknił bo kocha.. bo coś tam.. okej zaczeliśmy się spotykać, kolacyjki, spotkanka.. całowanki.. przytulanki. Chciał sie kochać.. chyba.. Ale niekochaliśmy się.. od kilku dni przygasło..teraz anwet nieodpisał na esy wczoraj wieczorem napisałam mu jednego.. na temat szkoły.. puscił w nocy strzałkę.. rano napisałam mu drugiego esa... o 11 milczy telefon:(((

Czasem mam dość.. chcialabym umrzec mieć spokój..

Gość lukasz0123
To raczej ty jesteś głupia, gdyż uwierzyłaś że wróci do ciebie

ależ on wróci.... tylko "na seks".... i potem znowu odejdzie jak znajdzie inną...

Lubię czytać takie posty :) Utwierdzają mnie w przekonaniu, że kobiet na drabinie ewolucyjnej plasuje się pomiędzy jamnikiem, a koniem :o

droga autorko lepiej będzie jak już nie wróci - trzeba się odkochać to najlepsza metoda, mnie też eks zostawiła i też wierz mi odpierdzielałem sadze poniżałem się itp. ale trzeba w końcu powiedzieć dosć, to ze Ci zalezało na miłości i Ty nie zostawiłaś to plus dla Ciebie - jesteś stała w uczuciach, a jeśli ktoś ma to w nosie i bawi sie tym to kop w dupę jemu... Poczekaj znajdziesz jeszcze godnego Twojego uczucia;) Śmierć EKSom!!!!