Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max123

powrót możliwy?

Polecane posty

Gość max123

mam prośbę do osób, które być może znalazły się w podobnej sytuacji do mnie. w skrócie: byliśmy ze sobą 6lat, potem pojawiła się z jej strony zdrada z przygodnym facetem, teraz z tego co mi wiadomo jest już z innym (jak ma się wspólnych znajomych to o wieści z jej życia trudno nie jest)...szczerze mówiąc pomimo tego wszystkiego, co przez nią przeszedłem, nadal bardzo mi jej brakuje, a minęło już 2lata odkąd nie jesteśmy razem. czy ktoś z Was był w takiej sytuacji, że czekał, czekał i to całe czekanie miało jakikolwiek sens? nie potrafię sobie ułożyć jakoś życia...to jakieś masochistyczne myślenie, no ale, przytrafiło się i mi...wiem, że takich jak ja, tj. zdradzonych i ze złamanym sercem, są tysiące, wiem, że większość z nich ciężko cierpi...a JA, cholera, byłbym skłonny zrobić wszystko, zapomnieć o tym, co wywołuje we mnie uczucie niesmaku, byle tylko wróciła... udało się komukolwiek z Was wrócić?

Gość nike09
dalej ja chcesz tylko dlatego,ze nie ma w twoim zyciu nowej kobiety.pomysl. gdybys byl teraz z kobieta ,ktora cie szanuje i kocha, czy w dalszym ciagu chcialbyc powrotu tamtej?

Gość moj byly wrocil do swojej ex
z ktora byl przede mna 6 lat .... a teraz do mnie dzwoni i sie zali , bo to jednak nie wyglada tak jakby chcial i mowi mi ze zyje wyobrazeniami , ze ją idealizowal etc. teraz niech sie pierdoli

Gość nike09
to masochista. niech sie teraz meczy!

pytanie czy chcesz wrócić do niej czy do tego co było. jak do tego co było to sobie odpuść 🖐️

odgrzewany smakuje tylko bigos... Myślę, że nie warto wracać do kogoś z kimś się już nie jest. Zaczeło się dla Ciebie nowe życie, więc spróbuj z tego korzystać. Czas leczy rany, to normalne, że tęsknimy za czymś co straciliśmy. Ale nie warto oglądać się za siebie, nie patrz na to co było, patrz na to co jest i będzie.

udało się komukolwiek z Was wrócić? Jak sobie zadasz pytanie i odpowiesz na nie sam przed soba to bedziesz miał rozwiazanie zagadki : chcesz wrócic do niej bo : tesknisz za nia ( za ta która cie zdradzała,była wobec ciebie nie feer , która cie oszukiwała) czy moze za wspomnieniami z nia zwiazanymi ?

Gość max123
chciałbym usłyszeć zdanie choć jednej osoby, która czekała, pomimo tego wszystkiego czekała, wróciła po X czasie. ciekawi mnie co było potem? udało się komukolwiek ułożyć szczęśliwie życie? czy to raczej pogoń za marzeniami, że kocha się złudzenia i tęskni się do przeszłości jako takiej, a nie do tej osoby? nie za bardzo umiem odpowiedzieć sobie na te pytania:/