Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojahistoriazycia

jestem w szoku jak moglam byc taka glupia

Polecane posty

Gość mojahistoriazycia

jak mialam 15 lat pierwszy raz sie zakochalam ,moj wybranek mial wtedy 18 lat -oczarowal mnie swoim wygladem zewnetrznym ,niestety pech chcial ablo i nie chcial:) ze owy przystojniak trafil do wiezeinia siedzial tam 3 lata...oczywiscie ja -czyli nastoletnia naiwniczka -pisala do niego listy,wysylala paczki itp.:) kiedy wyszedl z wiezienia "kopnal mnie w dupe" poniewaz ja 18-letnia dziewica-nie chcialam mu dac dupy -tak podejrzewam ze o to mu chodzilo;). Znalzal sobie inne brzydka ,gruba ,oblesna berte ,ja staralam sie onim zapomiec -udalo mi sie dzis mam 22 lata ,wspanialego meza ,dziecko ,mamy mieszkanie ,dwa auta ,yzjemy na wysokim poziomie ja studiuje ,ale pech chcial a moze i nie -niewazne?-ze przysnil mi sie owy duren z wiezienia i zaczelam go szukac na naszej klasie i co ??? i jest -zagadlaismy do siebie okazalo sie ze jest takim samymy cwelem jak byl ,robolem, zlodziejem a najabrdziej rozbraja mnie jego ortografia "podpisal mi sie pod moim zdjecie "bardzo ladnie wyglondasz na tej fotce ,tesnie za tobom" -no i mnie rozwalil tym tesktem ,okazalo sie ze owa ,gruba berta go zostawila i jest sam jak palec od dwoch lat:D i chce zebym do niego wrocila buheheh ?;) chyba nie bede taka glupia?prawda?

Gość niezalogowana marysia
no i? :classic_cool:

Gość mojahistoriazycia
chociaz z wygladu mi sie jeszcze torche podoba ,moze to sentyment?

Gość poznańska pyra
no gdzie.. nie bądz.. jak zyjesz na wysokim poziomie to sobie zyj

Gość mojahistoriazycia
tymbardziej ze on jest biedny pochodzi z patolicznej rodziny...

Gość BikiniKill
zapomnij o nim

Gość assama szewska
ale żeś se wymyśliła historię :-D

Gość mojahistoriazycia
jednak chyba sentyment kaze mi znim rozmawiac ,powinnam sie odniego odciac totalnie czy upewnic w 100% ze jest debilem?

Gość iucssdsdds
ty glupia za duzo seriali ogladasz ta zyjesz na poziomie pewnie dalas dupy facetowi po 50

Gość whispering_fantasmagoria
wg mnie jak kochasz męża i rodzinę, nie drąż dalej,żebyś nie zniszczyła tego wspaniałego życia, które masz.

Gość mojahistoriazycia
nie zniszcze bo go kocham ,mam stabilizacje zyciowa i finansowa ,a tmten frajer ledwo zyje ,za dzuo mam od stracenia :) nie powinnam znim owogle gadac? nawet na stopni kolezenskim??

Gość zuzkaaaaa
Jejku,co za głupi scenariusz.Autorka pewnie też.

Gość mojahistoriazycia
śni mi się po nocach jak ciągnę mu druta

Gość
jeżeli to prawda - nadal nie jesteś mądra :o

Gość tegprhjpj
wiesz,co ci powiem,fakt głupia byłaś ale skąd mogłaś wiedzieć,ja byłam żoną faceta,który tam trafił-czynna napaść na policjanta,ale wiem co tam wyrabiaJĄ,MOGĄ ZAMÓWIĆ DZIWKI,SĄ TAM POKOIKI,masowo piszą do bab z ogłoszeń,wychodzą gorsi degeneraci,wiem to od byłego,dużo by gadać,oczywiście małżeństwo nie przetrwało,a on wraca tam ciągle... Także jak najdalej od takich........

Gość ppp7
jeśli w ogóle zadajesz sobie (nam?) takie pytania, to niezbyt dobrze świadczy o poziomie Twojej inteligencji.

Gość ftroilht
jesteś pierdolnięta,ciąg druta wszystkim nawet kundlom!

Gość oiregrenghbklreo
debilka,kretynka,suka i szmata!!!!!!!!

Gość kakakakakakka
gdybyś zmądrzała to byś go nie szukała na NK, poza tym skoro piszesz że jest idiotą to po co chcesz utrzymywać kontakt koleżeński? No, chyba że lubisz obracać w kręgu idiotów a to przepraszam. Każdywybiera sobie takie towarzystwo jakie mu odpowiada, w jakim się dobrze czuje i raczej na swoim poziomie. Czy on jest na Twoim poziomie? Wygląda na to, ze tak.