Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiszpanka25

hmmm?

Polecane posty

Gość Hiszpanka25

Witam drogie Panie, Mam taką dziwną sytuację. Współżyję ze swoim nażeczonym i tak od miesiąca współżyliśmy nie martwiąc się bardzo zabezpieczeniem. Tzn. z przerwatywą, ale np. połowe stosunku odbywaliśmy bez, dwa razy zsunęła się nam, ale przed jego zakończeniem jeszcze. Miałam 2 dniową miesiączkę, raczej wyglądającą na normalną ok. półtora tygodnia temu. Mój organizm w ciągu ostatnich 2 tygodni wariuje. Niedobrze mi, pracuje w fabryce i zapach nigdy az tak mi nie przeszkadzal, a teraz kreci mi się w głowie i mdli mnie. Zawroty głowy, skóra strasznie mi się wysuszyła, a co najbardziej mnie skłonilo do napisania postu to zmiany we włosach. Mam kręcone, kręcą sie o wiele mniej. W ciągu 2 tygodni zmieniły się calkowicie. Są suche, malo się kręcą i okropnie wypadaja (az zapisalam sie do dermatologa) Dziś umyłam wlosy i tak mi sie pokołtuniły ze z mokrymi biegłam do fryzjera i fryzjerka obejrzala mi wlosy, a zna mnie juz kupę czasu i powiedziała, że dziwne to jest, że przypuszcza ze mam zaburzenia hormonalne i żebym upewniła się czy nie jestem w ciązy. Miesiączka wskazywalaby, że raczej nie, ale wiem, że roznie z tym bywa. Ale czy takie zmiany po 2 tygodniach powiedzmy od zapłodnienia miałyby miejsce?? Prosze o opinie.

2 dniwe to mogłas miec plamienia przypominajace okres.Zakup test bo mi to na ciaze wyglada..Tez miałam mdłosci , okres w 2 miesiacach pierwszych i tyle objawow:-) Bedziesz mamusia:-)

Gość Hiszpanka25
Dzięki za komentarz i prosze o więcej opinii.

Gość po co zakladasz 2 takie
same tematy? odbija ci?

Gość ciaza jak nic

Gość Hiszpanka25
w dwóch róznych miejscach, sorry wielkie. Nie odbija mi. Pozdrawiam

Gość Isaaaaa
Nie jestem pewna ale chyba objawy jajeczkowania sa podobne do objawow ciazy, moze to nie jest ciaza tylko jakas choroba, oslabienie organizmu

Gość maciejkaaaaaaaaaaaaaaaa
Przeszkadza jej zapach..2 dniowy okre, osłabienie organzizmu nic tylko ciiaza..kup test a wyjdzie poytyw

Gość ale po co to wszystko
zamiast zrobić test to się pyta na forum, a co my wróżki ???