Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka_Karciana_Basia

Wróże

Polecane posty

Gość StrusiaToJa
A jeśli będziesz wróżko miała jeszcze chwilkę, czy możesz mi powiedziec czy mój matematyk mnie lubi? i czy da mi satysfakcjonująca ocenę na koniec roku?:D moje dane jeszcze raz : Magda, 20.04.1994 :)

zmarzłam dzisiaj - Widze 2 mężczyzn. Pierwszy cie zmyli Uwaga ! To nie ten jedyny. Niedługo po pierwszym związku pojawi sie 2 . To on bedzie tym jedynym. Będziecie mieli duże mieszkanie. I troje dzieci dwie dziewczynki i chłopczyka. Nie widze przeszkody. krupka567 - Jeśli chodzi o życie zawodowe będziesz wiecej zarabiać i więcej sie przemęczać, pamiętaj pieniądze to nie wszystko a do tego dążysz ! Jeśli chodzi o życie nie masz sie o co martwić. Wystąpią drobne problemy zdrowotne np bół kręgosłupa. puciula -To jest twoja połowa ! Pojawią sie drobne problemy związane z rodziną. Nie poddawaj sie i nie ryzykuj. W okresie wakacyjnym wyjedz gdzies z Radkiem na wakacje. Odpocznijcie. Będziecie szczęsliwi. witaj wróżko Basiu - Jeśli chodzi o finanse poprawią sie pod koniec roku. Pojwią sie problemy ze zdrowiem, nie bedzie to nic poważnego. Nie musicie sie o nic wiecej martwić. Kamilka1985 - nie jesteś w ciąży, warto spróbować przy wedrowaniu raka przez gwiazde. Najlepszy czas bedzie od 14 kwietnia do 03 czerwca. Wtedy Dziecko urodzi sie zdrowe.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaa
ojej, przepraszam

Gość chemiaaaaaaaad
wróżko a ja?? co z moimi studiami?? na jakich mnie widzisz

zmarzłam dzisiaj - nie widze tu powodzenia w studiach, musisz sie wiecej zabrać do pracy, za pierwszym razem możesz sie nie dostać.

Gość Luiska74
Co z moim zwiazkiem? Zamieszkamy razem,kiedy? 1974-05-04. Dziekuje i pozdrawiam

Gość kociakkkkkkk
wrozko a ja?:(

Gość witaj wróżko Basiu
wróżko a co z tym miejscem zamieszkana?? Pytałam kiedy wyprowadzimy się od teściów. bardzo proszę powiedz jeśli możesz! dziękuję Piotr 08.04.1985 Edyta 12.02.1985

Gość 555**
Bea co zmienić by sytuacja zawodowa i finansowa była lepsza?? 20.08.1972

Karolinka1983 - Na początku bedą problemy ale nie poddawaj sie ! Po pewnym czasie bedzie jak w komedi romantycznej, pocałunki i mile spedzone noce. ŁukiŁuki - Musisz uważać bo obok niej pojawił sie inny mężczyzna. Jeśli bedziecie razem to bedzie strzał w 10 !

wrózko a powiesz mi czy wyjdziemy z mezem z długów ja 29.12.1987 mąż 25.05.1985

Gość zmarzłam dzisiaj
eee wątpię tak szczerze chyba karty się mylą... w takim razie chciałabym jeszcze zadać jakieś abstrakcyjne pytanie...nie wiem...może takie: będę bogata? oczywiście chodzi mi o to czy będę samodzielnie zarabiała dużo, nie chodzi mi o pomoc rodziców, osób trzecich itd. i jeszcze jedno: jak odbierają mnie nauczyciele i rówieśnicy w mojej szkole? czy mam szanse wygrać w przyszłym roku jakąś olimpiadę przedmiotową, jak zadam maturę? a czy w tym roku jest szansa na wygraną w konkursie pisarskim? z góry dziękuje justyna 20.03.91

01.11.1972 powiedz mi proszę jak będzie mi się układać w pracy?

Gość kociakkkkkkk
Kasia 28.11.1986r. Co mnie czeka w najblizszym czasie? czy mezczyzna z ktorym jestem obecnie to juz ten na cale zycie? Kiedy wyjde za maz? Czy bede szczesliwa w zyciu?

Gość Kaliber
19.01.1992 Jak będzie mi się układać życie w miłości?

Luiska74 - Widze tu że bedziecie mieli własny kąt. Kiedy ? Niebawem. W okresie zimy. 555** - Odpocznij to ci dobrze zrobi ! Nie przemęczaj sie bo to pogarsza sprawe. Jeśli chodzi o finanse może przed wakacjami warto sobie dorobić ? kuqrka - Przez pewnien czas długi sie powiększą . Poszukaj pomocy u bliskich. Nie bedzie łatwo ! Nie bedziecie mogli pozwolić sobie na przyjemności w wakacje. W okresie zimy wszytko sie ustatkuje

ola2 - w pracy wiecej wysiłku. Ale przed wakacjami dostaniesz niewielkie pieniądze. Odpocznij bo po wakacjach bedzie wiele pracy. Nie bedziesz miała na to siły.

Gość taka sobie ciekawa
Monika 03.07.1986 Czy jest mną zainteresowany? Czy o mnie myśli?

Gość witaj wróżko Basiu
wróżko znów mnie pominęłaś:(:(:( Kiedy z mężem zmienimy miejsce zamieszkania?? obecnie mieszkamy u teściów i ciężko się żyje. Proszę powiedz kiedy mamy szanse iść na swoje Edyta 12.02.1985 Piotr 08.04.1985

kociakkkkkkk - Bedziesz przeziębiona ze względu na zmiane klimatu. Ten z którym jesteś bedziesz szczęsliwa i to ten jedyny ! Idealny czas na wyjscie za mąż to czerwiec 2010 -2011

witaj wróżko Basiu - pisałam już. Pod koniec roku powinniście znaleść coś dla siebie. Nie bedzie to nic wyjątkowego ale wkońcu swoje mieszkanie ;) Bedziecie jak nowo po ślubie, zacznecie nowy etap w zyciu. Przy okazji widze problemy w zdrowiu

Gość wertyq
Witaj kochana wróżko! czy kiedykolwiek spotkam miłość swojego życia? czy wyjde za mąż? czy bedę miała dzieci? kiedy? Kamila 7.08.87

KOŃCZE WRÓŻENIE ! ZAPRASZAM W NIEDZIELE LUB PONIEDZIAŁEK !

Gość zmarzłam dzisiaj
ja też napisałam jeszcze jednego posta i zostałam pominięta :)

Gość Ja też chcę proszę...
Wróżka_Karciana_Basia Ja też chcę proszę... - Na początku bardzo przepraszam. Widze tu kwitnącą miłośc. Musisz mu dać wiecej czasu on ma wątpliwości. W maju możecie być szczęśliwi. Pojawią sie problemy w jego sprawach osobistych w połowie kwietnia. Pamiętaj nie naciskaj ! Ja też chcę proszę... Nasza miłość trwa już ponad 6 miesięcy... Czy będzie jeszcze lepiej?? oczywiście postaram się mu pomóc.Pewnie będzie chodziło o pracę...? CZY DOBRZE MYŚLĘ? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

wertyq - Nie musisz daleko szukac ! Obok ciebie jest ta jedyna połowa ! Wyjdziesz za mąż i bedziesz miała 2 dzieci. Kiedy? Za 2 lata bedziecie mysleć o ślubie warto otworzyć oczy

Ja też chcę proszę... - Lepiej będzie widze tu znaczną poprawę. W pracy też bedą problemy. Twój partner ma wroga.

Gość wertyq
Dziekuje,że jeszcze powróżyłaś mi!:) ciesze sie! mam nadzieje ze wróżba sie spełni:)🌻