Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monik30

Proszę o pomoc dla cięzko chorej Natalci Nadolskiej -diagnoza ostra białaczka

Polecane posty

jestem zdumona i jest mi przykro....na 350 osób moich znajomych,tylko jedna dodała fotkę natalki do swej galerii i link do strony ,dzieki której można przekazac smsem natalce złotóweczkę.....A odwiedziło mój profil od wczoraj prawie 50 osób po dodaniu fotki natalki i przeczytaniu mojej prosby,by tez doodali i bysmy sie wszyscy zmobilizowali w pomocy tej małej.........jestem zawiedziona ludźmi

Gość gramów a nie gram
podnosze

Bardzo bardzo dziekuje za te ciepłe słowa kierowane w stronę Natalci Kochani proszę kto moze poślijecie ta urodzinowa karteczke dla malutkiej .Wiele wiele wsparci\a dadza jej Wasze słowa:) Mamusia Monika posłałam Wam adres Natalki- dzieki dobre serca za to ,że chcecie je wesprzeć TJania to przykre co piszesz:(Dziecko szczególnie chore potrzebuje wsparcia ,pogłaskania po rączce utulenia :( Belle morele ,nie przejmuj sie ,choc wiem że to przykre.U mnie jesli kotś dowie sie ze pomagam pierwsze pytanie czy to ktoś z mojej rodziny ( czyli jesli nie z rodziny to mam ominąć łukiem ,bo nie dotyczy to mojego ogona???)Zlości mnie to ,jest mi przykro . Staram sie pomóc ,bo potrzebna im pomoc ,staram sie pocieszyć bo będą wiedziały że nie sa same w tej wielkiej tragedii. Wierze w to co robie całym sercem .Dzieki takim dzieciom jak Natalka moje życie nabrało innego wymiaru Belle morel proszę o kontakt jeśli mzoesz tomek760@vp.pl Dziekuję Wam

Gość mamusia synusia....
zdrowej słoneczko

Kochani, chwilkę nie zaglądałam a tu tak dużo wsparcia dla Natusi - jesteście wspaniali:). belle morelle - rozumiem Twoje rozczarowanie, ale niestety to jest rzeczywistość. Wielu ludzi wychodzi z założenia - mnie to nie dotknęło po co zawracać sobie głowę - zostawię to bez komentarza. Ja mam tylko ogromną prośbę do Was - tak jak pisała wcześniej monik30, Natalka ma w poniedziałek urodziny (13/04), które niestety chyba spędzi w szpitalu:( Wyślijcie pocztówkę z życzeniami dla niej i ciepłym słówkiem do jej mamy, która również bardzo potrzebuje wsparcia - oczywiście jeśeli możecie. dzięki wielkie:)

Prosze może znajdzie sie jeszcze ktoś ,kto chce posłac Natalce karteczke urodzinową? jesli tak prosze odezwijcie sie na moj maila podam adres

tak sie zastanawiam co bym mogła wyslac natusi ,z czego by sie ucieszyla,monika masz pomysł

Witam serdecznie poświątecznie Dziekuję wszytskim ,którzy posłali dla Natalci karteczki ,upominki oraz bezcenne talizmany szczęscia (Karolinka :) ) Jeśli moze kotś jeszce chce posałc NAtusi karteczkę (urodzinki były wczoraj ) bardzo proszę dajcie znać na maila tomek760@vp.pl Jeśli kotś zechce wspomóc Natalcię złotówką (dokładnie 1,22 brutto )_poślijcie smsa na nr 7116 w treści wpisujac PRZYJACIEL z góry dziekuję W niedzielę byłam w odwiedzinach u Natalci. MaMa Natalci dzieęuje bardzo bardzo goraco wszystkie życzenia .Mówi że Natalka narazie oglada ale za pare lat będzie to dla niej bardzo wielka pamiatka :) Jest wzruszona Jeśli im sie uda to wyjdą na przepustke na 3,4 dni do domku przed kolejna chemią (nie były poza szpitalem od 1 8 stycznia :( ) a od następnego tygodnia kolejna seria ,,dobroci \" Trzymaj sie mała Natalciu!!!1

Monia poślij jej życzonka prosto z serduszka to będzie wiele :) dziekuję kochana Powodzonka w dietowaniu .Trzymam kciuki

Quadratura koła odezwij sie na priwa prosze jeśli mozesz i chcesz Mam nadzieje zę twoja córcia jest już zdrowa

Kochani, łapmy telefony w rączki i wysyłajmy smsy dla Natusi -leczenie jest bardzo kosztowne i TRZEBA pomóc temu Aniołkowi. Pozdrawiam Wszystkie Dobre Serduszka.

Dziękuję Monika za wszystko :) Dziekuję kochani za pomoc, za ciepłe słowa , myśli skierowane w stronę Natalci

niama za co ,kazdy kto przeczyta o natalce zrobi to sama,bardzo sie z nia zwiazalam emocjonalniei zawsze pomoge

Gość czy natalka skończyła
teraz dwa latka? Piszę kartkę i nie chcę popełnić gafy. Odpiszcie.

Gość Marta1979....
Tak 2 latka . Sms poszedl ,zdrowiej malutka ..

http://natalianadolska.pl/to link do strony Natalki dziekuje Monia miłe to co piszesz.Ja też czuje to co ty Natalka skończyła 2 latka,a wczoraj dostały wielki prezent wyszły na kilka dni przezpustki ,zresztą zobaczcie jakie to szczescie :)

http://www.youtube.com/watch?v=PK1M0VqJ1Z0 kochani - tu są życzenia dla Natusi - od wszystkich Przyjaciół:) Nasza Perełka pojechała na chwilkę do domu - wspaniale - od stycznia mieszkała w szpitalu. pamiętajcie, można pomóc Natalce wysyłając sms o treści: PRZYJACIEL na nr. 7116 - 1,22 z vat. ZDROWIEJ NAM NATUSIU.

Może ktoś jest z okolic Janowa Lubelskiego? Jesli tak może zechce oddac krew dla Natalki i Nikolki a jeśli z jakichś wzgledów nie chce lub nie może zbierane będą również zabawkki ,maskotki ,które przeznaczone bedą dla chorych dzieciaków z Dzieciecego Szpitala Klinicznego w Lublinie szczegóły w artykule http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090415/NEWS01/30839161

Gość te smsy i inne
to buble. Jak sie chce komus pomoc, to sie bezposrednio mu na konto pieniadze wplaca. A nie zdjecia wstawia na nk i ocenia ludzi po tym czy wstawili czy nie :O Ktos tu napisal, ze "ludzie go rozczarowali", bo tylko 1 osoba wstawila zdjecie na nk... No poziom myslenia gimnazjalisty :O

Ale może kogos nie stac by wpłacic pieniążki na konto .A jeśli chce sie pomóc to ta złotówka i 22 gr nie będzie uszczerbkiem na czyjmś portfelu. . Niekoniecznie wstawienie czyjegoś zdjecia w profil jest myśleniem gimnazjalisty :( Wtedy wiecej osób moze poznać tę mała chorą dziewczynkę Troszkę to przykre,ale oczywiście ,ze każdy ma swoje zdanie i pogląd na życie ,choc ja sie z tym nie zgadzam

Gość hopsa hopsaasa
opsiasia ,podnosze Natalię do góry !!!:)

Gość sabinamama
up,up