Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denerwuje sie

boję się ze jestem w ciązy

Polecane posty

Gość denerwuje sie

jakies pół roku temu przestałam brac tabletki i przezucilam sie na prezerwatywy. a teraz spoznia mi sie okres o tydzien, nie moge dopiac zadnych spodni pomimo ze nie przytylam nawet kilograma, mam bialy ciagnacy sie sluz i bola mnie piersi. wiem ze powinnam zrobic test, ale jakos dopiero teraz mnie ta panika dopadla. z facetem akurat ostatnio mamy ciagle jakies powazne spiecia i to jest chyba najgorszy moment na dziecko. do tego konczy mi sie umowa w pracy itp. juz chcialabym zeby bylo jutro rano. z utesknieniem wyczekuje zwyklych objawow okresu, bolacych jajnikow, pleców itp. a jak na razie nic z tych rzeczy. psychicznie tez czuje sie jak nie przed okresem...

Gość denerwuje sie
własnie na innym topiku przecztałam, ze na poczatku ciazy wiekszosc dziewczyn rwie w brzuchu jak przy okresie, mnie nic nie rwie wiec mam nadzieje ze to nie ciaza.

Gość mixed berry
zrob test

Gość denerwuje sie
rano po niego polece ale teraz panikuje. nie znosze tabletek i zle sie po nich czuje, ale jak nie bede w ciazy to na pewno wraca do metod hormonalnych. pierwszy raz mi sie okres spoznia.

Gość I COOOOOOOOOO
JAK TEST?

Gość ja myślę że......
laska jest w ciąży.

Gość denerwuje sie
zrobilam dwa i negatywne, wiec raczej nie jestem w ciazy, ale okresu dalej nie ma. wiec juz nie wiem. nigdy mi sie nie spoznial, do tego bardzo boli mnie biust i ciagle chce mi sie spac.

Gość dokładnie tak
no i co z tego że ci się okres nigdy nie spóźniał? Kiedyś może być ten pierwszy raz. A jeśli nadal sie boisz to zrób beta hcg a nie wmawiaj sobie objawów ciażowych.

Gość denerwuje sie
nie wmawiam sobie objawów ciazowych. po prostu poza brakiem okresu takie mam i skad mam wiedziec czy sa ciazowe? czy moze wspolne dla ciazy i kilku innych zaburzen hormonalnych. teraz to wiem ze raczej nie jestem w ciazy. ale i tak dalej sie zle czuje i dalej nie mam okresu, a to ze wczesniej sie nie spoznial a teraz nie mam go juz 4 tydzien po spodziewanym terminie dalej mnie martwi.

Gość denerwuje sie
a do tego nie mam pojecia co to beta hcg

Gość test z krwi

Gość dokładnie tak
skoro to już 4 tygodnie to daruj sobie wszelkie testy tylko idź do gina. Bo takie spóźnienie nie jest normalne. Brak okresu nie zawsze oznacza ciążę.