Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera gara

mam znajomą nimfomankę i ona ma przyjaciółkę też nimfomankę

Polecane posty

Gość wera gara

mają po 35 i 41 lat.Z tą młodszą pracuję, jest uzależniona od sexu ,powiedziała handlowcom w pokoju że chciałaby żeby ją zbiorowo ruchali i żeby było w pokoju czuć zapach spermy bo ona ten zapach uwielbia i zadziera bluzkę i każe facetom dotykać jej brzucha i biustu.Obydwie chodzą do klubów, dyskoteki gdzie poznają facetów często dużo młodszych i uprawiają z nimi dziki sex, reklamują sie że dobrze robią loda i chcą każdemu facetowi to robić, ot tak poprostu. Robią balangi, wyjeżdżają do leśniczówek i ciągle sie ruchają. Ta z którą pracuje cały czas myśli o sexie, nie może sie skupić a jak długo tego nie robi to jest bardzo nerwowa ,arogancka i agresywna -trzęsie się.To tak jak uzależnienie od alkoholu albo narkotyków. Nie uważacie że one są za stare i już tak nie wypada ? Chielibyście się z takimi kobietami kolegować bądź przyjaźnić ? a wy kobiety chciałybyście mieć takie koleżanki ?

"jak długo tego nie robi to jest bardzo nerwowa ,arogancka i agresywna -trzęsie się." Typowe objawy głodu narkotykowego, uhmm. Nimfomanii na którą one cierpią nie można traktować jako elementu ich osobowości. To choroba. One powinny zgłosić się do Poradni Leczenia Uzależnień i podjąć leczenie. W przeciwnym razie będzie coraz gorzej.

Gość genia z kafe
e...do akademika w Poznaniu zapraszamy panie :)

Nimfomanka, zostawiona sama sobie, wcześniej czy później nieuchronnie zrobi sobie krzywdę. Potrafi się seksić dosłownie do krwi i robić to z kimkolwiek. Wcześniej czy później traci pracę, popada w alkoholizm lub depresję i kończy na dnie. Dlatego ważne jest żeby pomagać takim osobom.

Przedewszystkim należy namawiać taką osobę do samokontroli oraz do skorzystania z pomocy psychiatry lub seksuologa.

Gość wera gara
ona w trakcie godzin pracy jedzie samochodem służbowym do kolegi żeby uprawiać sex. proponuje sex mężom swoich koleżanek, synom swoich koleżanek, proponowała mojemu bratu , prosiła żeby chociaż lodzika dał sobie zrobić i mówiła że szybko rusza główką :-O jestem zgorszona :-O

Gość wera gara
jakbym jej zaproponowała leczenie to zrobi mi awanture i sie obrazi

Bez leczenia, ona niedługo oszaleje. Szczególnie że zbliża się lato i rosną temperatury powietrza, co wzmaga u ludzi popęd seksualny.

Gość ale jaja...
jakiś ...aa ten co pisał :D napalony.. sam by chciał:D

Gość ale jaja...
dziwi.ę się Agent..... az tak Ci się nudzi????

Gość wera gara
to nie jest prowokacja , przysięgam jestem młodą kobietą która ma styczność z nimi i nigdy w życiu tego nie spotkałam.Jak pisałam ten temat na ogólnym to mi kasowano.Dlatego piszę tutaj i jest to prawda. Dlatego cieszę się że Agent wypowiedział swoje zdanie na ten temat. Pracuję z nią i napawa mnie obrzydzeniem.Wiem, że facetom to pasuje i lubią jak im się przyssie do rozpora ale mnie ta jej maniakalność seksualna przeraża.Jeszcze napiszę że uprawiała sex z facetem w pracy w pokoju obok mojego - to też pewnie nie uwierzycie.