Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam nicku

w zyciu nie czulam sie taka upokorzona!

Polecane posty

Gość nie podam nicku

Spootykam sie pewnym chłopakiem. Nie widziałam nigdy zadnych szans na zwiazek - to bylo tylko miłe spedzanie czasu. I nigdy ze soba nie spalismy. Tylko sie całowalismy. Ostatnio powiedzialam mu ze mnie bardzo bolą łydki, a on powiedzial ze jestem za gruba i nogi mnie juz nie chca nosic. Dodal: "Wez sie za siebie, zobacz jak ty wygladasz, zapisz sie na jakis fitnes, czy cos. Przeciez niedlugo bluzka ci peknie". Wiem ze nie mam idealnej figury i chcialabym schudnac. Nie jem duzo nie jem slodyczy, czasem udaje sie kilka kilo ale znow tyje. Mysle ze jestem ładna i ogolnie nie megaupasiona. Ostatnio ciagle mnie namawial zebym zrobila mu loda i prawie uległa. Bo jak zdjełam mu spodnie to mu opadl i on jeszcze powiedzial, ze nic dzisiwnego ze mu opadł, skoro w ogole go nie podniecam. Wklejam swoje zdjecie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a34001d83e2e17d.html

powiem Ci, jak upokorzyc sie bardziej - utrzymuj z nim dalej kontakt [nie, nie jestes za gruba]

Gość masz conajmniej
z 15 kg nadwagi i sie dziwisz?

Gość nie podam nicku
czy wy tez uwazacie ze wygladam tragicznie? Dodam jeszcze ze on jest gruby (na moje oko ponad 100kg) i niezbyt przystojny, za to ma o sobie nie wiem jakie mniemanie!

Gość jaaasne dziecko
prowo

Gość nie podam nicku
postanowiłam sie wiecej z nim nie spotykac. Mam nadwage, ale nie az 15kg. Nie przesadzaj.

Gość nie podam nicku
te verde, nazwiesz to otyłoscia? Znam wielu naprawde grubych ludzi. I wygladaja inaczej niz ja.

jaka znowu otyloscia, nie mowie, ze dziewczyna ma idealna figure, moze sobie kilka kilo zrzucic, ale gdzie tu nadwaga?

oj, pisalam o Tobie w trzeciej osobie, wybacz. Ile Ty masz wzrostu i ile wazysz?

Gość prowokacjaaaaa
:P sprytnie obcieła głowe dziewczynie ale to nic bo reszta na naszej klase a jak sie wątke rozwinie to przesle linki do tego tematu swoim znajmowym 💤

Gość nie podam nicku
to nie jest zadna prowokacja i nie mam nk. Mam prawie 170 i ok 70 kg.

Gość a idiotki jeszcze w tym
bierzecie udział wasze zdjecie ktoś też by mógł zapodać i dac taki chamski wpis jak autorka a później się wysmiewać z kumpelami jaka to z was koorwicha i że chciała obcią gac kolesiowi wstydxcie się

nie jesteś gruba...nadwagi to napewno nie masz....a tego chłopaka to kopnij w dupe bo on tylko na to zasługuje...

Gość nie jesteś spasiona
trochę żal mi się Ciebie zrobiło. ewidentnie widac że tobie na nim zależy a on chcę miec Ciebie tylko do bzykania. jako facet mówię Ci olej go i to tak żeby to zauważył i go to zabolało bo inaczej to ty przez niego niejedną łzę wylejesz

Gość nie podam nicku
powiedz mi w co mam sie przebrac to sie przebiore i zrobie zdjecie.

[bede nadal traktowac topik powaznie, jak to prowokacja, to co z tego] 70kg przy 170 to sporo [nie powiedzialabym po zdjeciu, ale ja srednia jestem w okreslaniu tego], ale wg. BMI to nie jest nadwaga jeszcze. Polecam hula hop :P

Nadwaga to właśnie te parę kilo więcej i autorka ją ma... Moja rada: weź się za siebie, zapisz na ten fitness :D A tego idiotę bez odrobiny kultury osobistej kopnij w dupę ! Bo nie jest wart żadnej fajnej laski.

Gość nie podam nicku
tak jak napisalam, powiedz mi jakie ciuchy mam załozyc to załoze i udowodnie ci ze to nie jest prowokacja. Jest mi niesamowicie przykro i czuje sie po prostu nic niewarta. Tym bradziej ze ja sama czuje ze sie podobam...

Gość Dlatego nigdy nie zaloze
konta na NK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie podam nicku
napisalam przeciez ze chcialabym schudnac i ze wiem ze nie mam idealnej figury. To naprawde nie ejst prowokacja.

Gość masz conajmniej
to zrob zdjecie w bieliznie

Gość ej a między Wami coś było
idz wez sie za siebie bo jestes oblesne gruba twój chlopak ma racje w tyym co powiedział do ciebie

załóż jakies bardziej obcisłe ciuchy zeby można było okreslic twoją figurę....ale według mnie i tak jest ok

Gość nie podam nicku
to nie jest moj chlopak.

A Ty mu chciałaś loda robić????! O matko porażka...........

te verde---> chodziło mi że w obcisłych ciuchach ma zrobić zdjęcie i tu je wrzucić...wtedy będzie łatwiej określić jej figurę...bo na codzień to obcisłe rzeczy odpadają!

No to sie zgadzam. Mysle, ze powinna podkreslac nogi jakos, wydaja sie calkiem przyzwoite.