Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam nicku

w zyciu nie czulam sie taka upokorzona!

Polecane posty

Gość ej a między Wami coś było
nie wiem czy twoj chlopak czy moze kochanek jak go zwał tak zwał ale wez sie za siebie bo ja bym cie to nawet kijem nie dotknał

to ty z nim nie chodzisz a loda chciałas mu zrobić? :O...oj dziewczyno :...zresztą po takim tekscie jak ci rzucił to powinnas go w dupe kopnąć a nie ''w nagrodę'' mu loda robić :O...masz zero szacunku do siebie...to nie wymagaj od innych zeby cię szanowali

neapolitana max---> oj widzę że też mnie nie zrozumiałas :)...chodziło mi ze do zdjęcia ma ubrała obcisłe ciuchy zeby okreslic jej figure...na codzien obcisłe odpadają!

Gość nie podam nicku
duell, ja mu loda nie chcialam robic, on mie zawsze tak namawiał, mowil - nie udawaj takiej zakonnicy, itp, glupio mi bylo, wiem ze to beznadziejne myslenie, ale to bylo w srode a ten tekst napisal mi wczoraj, nie przed tamtym zdarzeniem...

Gość hjdhfjshdfjsjf
moze nie 15 ale 10 powinnas schudnac

Gość nie podam nicku
no i ja sie sobie podobam,ale jak to wczoraj usyszalam to myslalam ze mi serce peknie :(

no ale pisałas ze zdjęłas mu spodnie...więc gdyby mu nie ''oklapł'' to bys zrobiła...

Gość nie podam nicku
hjdhfjshdfjsjf --> dziekuje za rade, wiem to.

Gość nie podam nicku
liczyłam, ze uda mi sie nie dokonczyc, albo tylko sama reka go poruszac przez chwile. Na szczescie opadł i jeszcze dowiedialam sie ze jestem egoistka ze nie chce tego robic.

dobra juz niewazne czy chciałas to zrobić czy nie...to twoja sprawa....ale mam nadzieje ze juz nie będziesz się spotykac z tym palantem...

Gość desdes
dziewczyno to jak wygladasz to jedno, a jak chłopak się do ciebie zwraca to drugie. Choćbyś ważyła 100kg to ten chłopak nie ma prawa tak się do Ciebie zwracać. Ja bym zerwała z nim kontakt, bo to jakiś prostak. A co do Twojej fotki - no cóż do szczupłych nie należysz, ale to sama wiesz i wazne, zebyś coś z tym robiła.

Gość czasem_nie_moge
dziewczyny to są jednak całkiem nienormalne ! koleś jeździ po Tobie jak po burej suce a Ty nadal się zastanawiasz ? gruby oblech ? weź go wykop z kretesem !

Gość nie podam nicku
ale ja sie nad niczym nie zastanawiam, a juz na ewno nie nad tym kiedy sie spotkamy... bo sie nie spotkamy. Nikt nie bedzie mna pomiatal.

Gość nie schudniesz z dnia na dzien
ale z tym "WEŹ SIĘ ZA SIEBIE" miał rację! nie wiem ile masz lata, ale popatrz jak się ubrałaś! nie móię że musisz mieć idealną sylwetkę, ale teraz nadają dziesiatki programow w tv w ktorych zmieniają wyglad dziewczyn jedynie przez ubranie. i to nie tych w rozmiarze 36 przejdz na sensowną dietę, ćwicz! codzienne cwiczenia nawet nie katorżnicze wiele zdzialaja ubieraj się bardziej kobieco, cycki masz pewnie w deche a wogole ich nie pokazujesz :P zamiast wciecia w talii zrobilas z siebie ociosany kawalek drewna zadbaj o siebie, o wlosy, fryzure, pomaluj paznokcie nie wymaga to baaardzo wiele wysilku, a zmiana kolosalna

Gość nie podam nicku
hehe, jest sobota wiec sprzatałam w domu i chodziłam w starych rozciagnietych ciuchach :) na codzien zupelnie inaczej sie ubieram :) wlosy nosze zawsze rozpuszczone i wyprostowane, uzywam dobrych kosmetykow :)

Gość NIEWAŻNE czy jest gruba czy
nie jest :O Ludzie, po co te oceny, to nie w tym rzecz! Rzecz w całym podejściu tej durnej laski do tego padalca. Facet ją poniża, a ona prawie mu loda robi!? :O Ten koleś to śmieć, a dziewucha widocznie na śmiecia zasługuje, skoro po czymś takim nie wykasowała go ze swojego życia. Autorko, nie jesteś gruba, ale to bez znaczenia. Chyba uwielbiasz być poniżanal, co? Ten człowiek nie jest Twoim przyjacielem, nawet kolegą, traktuje Cię jak gówno. Jeśli nie zerwiesz też poniżającej znajomości, to będziesz warta takiego losu. Chcesz mu loda robić?! Dziewczyno, czy Ciebie molestowano w dzieciństwie, że tak się nie szanujesz i poniżasz? Ocknij się, zanim ten gnój zrobi z Ciebie szmatę :O

Gość nie podam nicku
ale czy ja powiedzialam ze tak bylo? cała ta sytuacja z lodem była w srode, a ten tekst mi napisal wczoraj! nie bylo tak ze on mnie ponizał prosto w oczy! ja go lubiłam i on mi zawzse mowil ze nie wyobraza sobie zebysmy sie nie spotykali. Myslalam ze mu sie podobam, ze mu zalezy, a tu takie zdziwinie ze on mnie ma za nikogo. Nigdzie nie napisalam ze chce z nim byc. Bo tak nie jets.

Gość frufru
niezaleznie od tego - jesli nie widzisz z facetem szans na związek to po cholere chcesz mu loda robic bo ja nie rozumiem?...

Gość jeśli śmie Ci proponować loda
kiedy nie jesteście w związku, to znaczy, że jesteś właśnie taką dziewczyną, której coś takiego można proponować. A za chwilę zarzucić poniżającym tekstem. Sama propozycja loda była upokarzająca i zasługiwała na liścia w twarz. A Ty grzeczniutko na kolanka... :O Jemu nie stanął i co robi? W twarz Ci rzuca, że to dlatego, że go nie podniecasz. Coś chyba z Tobą nie tak, że faceci pozwalają sobie na takie traktowanie Ciebie. Widocznie takie sygnały wysyłasz - jestem dnem, kopcie mnie. A potem lecisz na Kafe i wklejasz foty, by się upewnić co do swojego wyglądu. Co to sama nie wiesz, jak jest? Nie masz swojego własnego osądu i godności? Przemyśl sobie to wszystko, bo cała ta sytuacja jest chora. Nigdy, żaden facet nie ośmieliłby się mi złożyć propozycji loda, nie będąc moim mężczyzną. Takiego tekstu o wyglądzie też nie usłyszałabym na pewno. Ale widocznie niektóre kobiety nie dość, że wybierają padalców na znajomych, to jeszcze podświadomie sygnalizują im, że są ofiarami losu, którym wszystko można zrobić. "Ostatnio ciagle mnie namawial zebym zrobila mu loda i prawie uległa" ???? :O Rozumiecie to, dziewczyny? "Prawie uległam". Dno. Godności życzę. Potrzebna Ci bardziej niż schudnięcie.

Gość
Koleś cham, a Ty nie masz talii :o

Szczerze to chodź w bardziej obcisłych ciuchach, jak masz nadwagę, bo luźne rzeczy pogrubiają cię (to widać na zdjęciach) ;)

Gość dddddddddddddddddddddd
ja tez spotykalam sie z jednym chlopakiem ja gruba nie jestem nie mam brzydkiej twarzy, ale nie w tym rzecz. Poprostu jestem niesmiala i jak juz ktos sie mna zainteresowal to bylam mega heppy. Tez bylo przytulanie, buzi. I spotykanie na miescie. Jemu to sie zaczelo nudzic zaczal proponawac wspolny wyjazd. I powiedzial ze seks by nas naprawde zblizyl. Stracil w moich oczach. Ale i tak sie spotykalam z nim. Bo balam sie samotnosci. Ale w koncu to ja zakonczylam zanjomosc z tym samcem ale mial mine hehe. A teraz jestem szczesliwa. Chlopak nie proponuje mi nic czego bym nie chciala i kocha mnie, a takich palantow jak ten twoj i moj byly to trzeba olac.

Gość tttttttttyyyyyyyyyyyyy
:)