Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabrzanieee

Hej jest tu ktoś ze śląska?

Polecane posty

Podobno jej sie rozdwajała czy coś , teraz już jest spokój :classic_cool: Sama musi nam ją opisać :D

Dzięki Sash ! :D A co tam ciekawego robicie? Bo ja się zastanawiam czy nie iść gdzieś, a jeśli już to gdzie?

Idź co Ci szkodzi :classic_cool: , ja też se ide , na wieczór połaźić Albo siedź 24/7 na Kafe :classic_cool: A gdzie ? , do kina najlepiej na Popiełuszke:D:D:D A właśnie ile Ty masz lat ?

To se wreszczcie faceta znajdź ! , takie to trudne ? , na Śląsku pełno ciach jest :D:classic_cool:

Ech :D:D 20 lat i jeszcze faceta nie miec jak mozesz :D Właśnie nie to są macho jakich mało :P, sama nie idź bo się zanudzisz :O A zresztą pogoda nie dopisuje, przyanjmniej u mnie :o

Pogoda jest nie najlepsza ... A ja jeszcze nie mam 20 i już nie mam faceta :D A z resztą ... gdzie ty swoją kobitkę znalazłeś?

Hahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D , moja Kobitka :D, nie ma takiej :P Swojego chłopaka , 2 lata temu przez najwiekszy portal w Polsce na gejów :P

Hehehe nie no przyajmniej bede miał się z czego śmiać :D Jas się też nudzę :( , bo ma teraz jakies treningi do biegów :D, fajny facet mi sie trafił :D No ale mamy Kafe , co nie?

Gość jfstwu
silesia to Ty mocno przed 20-tka Jestes jak do gimnazjum chodzisz :-P

czes wam :* jak wam mija dzien? bo mi fatalnie :/ na 18 jade na karaoke moze troche sie rozerwie

dzieki dzieki ;) dawno Cie tu nie widzialam chyba sie ukrywasz przede mna :P Silesia Lady jej musi Ci sie niezle nudzic :D