Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabrzanieee

Hej jest tu ktoś ze śląska?

Polecane posty

no sash pojętny jesteś za to możesz posiedzieć dłużej:P dobrze skojarzyles ale tej przedwojennej gwary sie już nie używa przy tym prima aprilisowym dniu jeszcze pożartowałem.:D

Hehe :) , no jakoś mi sie tak skojarzyło :), dobrze uczyć sie niemca A poza tym mam duzą rodzine w niemczech, wiesz jak wszyscy bili sie o czerwone paszporty , ze sa obywatelami niemiec itp... no i na tym moja rodzina skorzystała :P Ale serio nie wiem z czego sie cieszyć :O Kazdy gada ze jak jestes rdzenym mieszkancem slaska to zes jest Niemiec :O:O:O

Katowice,Bytom,CHorzów-Batory, Zabrze,Gliwice,Mikołów,Knurów,Rybnik,Tarnowskie-Góry Tutaj mieszkałam i teraz mam napisać co?doradżcie. :D:D:D:D::D:D:D:D:P:P:P:O:(:)P:P:P:O:(:):D:D:D:D:P:P:P:O:(:):D:D:D:D:P:P:P:O:(:)

Clean-Master Wita! Masz już dość swojego brudnego dywanu, plam po kawie, herbacie, sokach? Denerwuje Cię nieprzyjemny zapach? Twój dywan szybko się brudzi przez codzienne użytkowanie, zabawy dzieci, zwierząt? Chcesz go odświeżyć, pozbyć się niechcianych plam i nieznośnego zapachu? Nie zwlekaj, zadzwoń już teraz !!

Gość van helsing 1111
KATOWICE :):)