Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabrzanieee

Hej jest tu ktoś ze śląska?

Polecane posty

No co się działo ? opowiadaj :D A ja dzisiaj to myślałam, że nie wytrzymam ze śmiechu:D Bo mamuśka mi dała karę na komputer za to że dostałam jakąś 1 z chemii :D Ale ja mam uroczą rodzinkę że po 5 minutach już kary nie mam :) Kocham moją mamuśkę :*

u mnie wszystko wporzadku narazie :) mialam dzis spr z namty i pierwszy raz napisalam wszystko :P pewnie wiekszosc rzeczy spierdzielilam ale to dla mnie i tak sukces :p bo ja kulawa z maty jestem

Gość BlondLok
jestem z Jastrzębia Zdroju xD

pierona kajś ście sie skruły,przeca sam sum same nudle.:P psinco do czytanio.:P ida stund niy mie sam być.:PFaruna przyda sam potym.Frelki yno sie wysztriglujcie bo jo bydam.:P:P:P:P:P

MY KOBIETY ... Kiedy ma 5 lat: Ogladą się w lustrze i widzi ksieżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Oglada się w lustrze i widzi Kopciuszka. Kiedy ma 15 lat: Ogladą się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie moge pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogladą się w lustrze i widzi się "za grubą , za chudą, za niską, za wysoką, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu . Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za grubą, za chudą, za niską, za wysoką, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za grubą, za chudą, za niską, za wysoką, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Oglada się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata.

Wysłaliśmy w tym samym momencie nasze posty :D:D:D , gege:P:P:classic_cool:

Heh, w google wpisałem i mówie sobie ze ja pierwszy poupuje , a Tu Ty szybsza byłaś:P

Gość BLACHOWNIA

O nie tylko nie Blachownia :P, ja byłem na Jasnej górze na rekolekcjach - wagrach :D A tak ogólnie to nudyyy , choć słonko swieci , trza sie opalać :D A Ty co tam porabiałas ?

Szlafsztuba ? - coś mi sie z niemieckim schlafen kojarzy czyli spać ? Jesli chodzi o pidżame to jestem w niej , sorry ale jednak mój Śląski nie jest perfekcyjny Wiecie co ? , pierwszy kopruch mnie dziś bajcnoł :O

Jaaasne , zebym potem ze wstydu na kafe sie palił :O , oj nieee :P