Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka bezprzewowodwa

Nie szkoda wam życia, które mogłybyście poświęcić na prawdziwe studia?

Polecane posty

Gość litości ja nie mogęeee
dorcia33 Mnie starcza matura, ale przyziemie, to moja mama mając 55 lat ma maturę, za jej czasów to było już coś, chociaż ona już w tym wieku ma 2 kursy za sobą komputerowy i rachunkowość. No nie, co niektóre kobiety to średniowiecze, szkoda, ze was mąż jeszcze z rana nie bije za to, że żyjecie.

Ano można o tym przeczytać i jasno z tego wywnioskować, że jednak temat jej nie dotyczy , bo przecież studia skończyła. I to prawdziwe. Chyba, że o czymś nam nie powiedziała. A co do autorki. Czy jej to dotyczy, czy nie - pytanie zadać mogła.

Jaka strategia? Jakie gubienie się w wypowiedziach? Chyba życie realne z forum ci się za bardzo przegryzło.

Gość vivienne marcheline
ej, sorry, ale nie podkreslam z uporem maniaka mojego luksusu, jak to nazwalyscie... ja po prostu pokazuje, ze to, ze jedna kobieta desperacko pragnie dziecka i jest gotowa poswiecic dla niego swoje marzenia, ok... ja nie zamierzam i dobrze mi z tym...

Gość z-oz-
zdążyłam już urodzić, a topic dalej nie schodzi z listy przebojów :P nie, nie szkoda... mój mały glonojad jest przecudny :>

Gość vivienne marcheline
GRATULUJE CI :) a ja... ech...zalamka...zrobilam dzisiaj test... Moj Wloszek kochany zostanie ojcem...kiedy sie dowiedzial, zwariowal ze szczescia... ja niezupelnie...