Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panicznie boje sie

Moj chlopak nie pozwala mi jesc

Polecane posty

Gość panicznie boje sie

Wydzieli mi posilki bo sie boi ze bede gruba. Kiedy zaczynamy jesc i zjem troche to zabiera talerz z jedzeniem i mowi " starczy kochanie" non stop chodze głodna jak przychodze do rodzicow to jem wszystko co mi wpadnie pod reke i mama na mnie krzywo patrzy kiedy sie nawet zapytala czy mamy co jesc:o przez to wszystko boje sie jesc boje sie ze mnie zostawi jak przytyje kilogram on przyrzadza posilki i najczesciej sa to beztluszczowe rzeczy warzywa ryby gotowane nic kompletnie smazonego nie jemy do picia tylko woda a jak wpadam do rodzicow to sie rzucam na smazone rzeczy i smaczne potrawy bo mi tego brakuje moj organizm sie domaga ale on mnie nie slucha ze chcialabym zjesc sobie kurczaka

Gość zosatw go - dobrze Ci radzę

Gość dobrze robi

Wybacz ,ale to jest chore :( Porozmawiaj z Nim ,albo też zabieraj mu talerze sprzed nosa .Potem będzie jeszcze gorzej :(

A ja myslalam ze moj przesadza jak ostatnio rzucil tekst "juz starczy tych czipsow kochanie". Pogadaj z tym swoim, to juz jest przegiecie to co on robi.

Gość a dużo tych pająków widzi
Ja myślę ze tu nie ma o czym gadać.Rzuć go w pizdu.Bo inaczej on Cię rzuci jak po ciąży Ci zostanie 5kg.

Gość niezłe
:O

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
az mna zatrzeslo!co za palant! wez go zostaw dziewczyno!stac cie na kogos normalnego

Gość chirurgiczna
ma jakies odchyly, naprawde chyba ze jestes naprawde otyla, a nic innego do Ciebie nie trafia i robi to dla wojego dobra, walczac z samym soba ale to opcja malo prawdopodobna w pokrzywy z nim

Gość 0/10 ...
kto by był wogóle z takim facetem i myślał że go kocha?

Gość ja to myślę
up

Gość gonia_34
w nogi... jak on ci nie pozwala jeść to ty mu nie pozwalaj pić.. ciekawe kto dłużej wytrzyma...;)