Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga14

Łatwa utrata wagi bez ćwiczeń i diet! Zapoznajcie sie z regulaminem-SPRAWDZONE !

Polecane posty

to nasze zasady : -jak jemy pieczywo to TYLKO z warzywami ( je smaruje masłem, ale jak ktos sie boi to niech nie smaruje) -jak ziemniaki to TYLKO z warzywami (sosy warzywne, surówki itp) -mięsko pod jakąkolwiek postacią - TYLKO z warzywami generalnie z warzywami jemy wszystko ale NIE WOLNO łączyc produktów węglowodanowych ( chleba, makaronu, ziemniaków, ryżu itp) z białkowymi ( mięso, sery, twarogi) i tyle! kolejną ważną rzeczą jest zachowanie odstępów w piciu, jak dla mnie ta zasada jest rewelacyjna, zauważyłam że jak wypiję kawe godzinę po sniadaniu, albo herbate godzine przed obiadem , to mi sie wogóle nie chce jesc, nawet nie mysle o jedzeniu co u mnie jest czym nadzwyczajnym. . sniadania przyklady : - 4 p;asterki zoltego sera+ jajko na twardo+papryka - 2 jajka na miekko+ rzodkiewka+pomidor+ ogorek - 1 kielbasa na goraco+ pomidor( badz ogorek kiszony czy surowy ) wedlug uznania) -twarozek zrobiony z warzywami ( typu rzodkiewka cabula smietana pieprz- sol) nawet 1/2 kg :) - puszka rybna+surowka 9 wwedlug uznania- - pasztet+surowka badz warzywo wedlug uznania - 20 dag szynki + warzywa + - 2 kromki chleba- nie wazne jaki rodzaj pieczywa( z pomidorem lub ogorkiem sw badz kiszonym- lub papryka - jajecznica z ceblka ( z 3 jajek nawet - flaki na goraco - - zupa na goraco obiady jemy wszystko tak jak napisane wyzej - mieso bez ziemnkow- zupy bez ziemniakow ryz i makarony same -kurczak smazony ( piersi ) moga byc nawet 2 szt a jak dasz rade nawet 3 :) + surowka ( do wyboru jaka lubisz lub i ogorek kiszony) -zupa ( kazda bez ziemniakow) - pireogi ( zazwyczaj sa z czyms- wiec tak okolo 6 sztuk ) - makaron na slodko- badz z sosem - do wyboru - kaszanka + surowka - kotlet scgabowy + surowka- - bigos- jeden plaski talerz :) - mielone smazone - ( BADZ GOTOWANE ) + surowka itd........ -frytki- +ketcchup:) - ryba w kazdej postaci + surowka - itd ................ podwieczorki - lody - 3 galki- - kisiel- budyn - jedno ciacho do wyboru - tabliczka gorzkiej czekoldy- - 1 opkawanie sezamkow- - 1 mars- - itd - jogurt nawwet 500 dag owocowy badz naturalny kolacje zawsze do godziny max 18 tej!!!! podobnie jak sniadania- do wyboru UWAGI WAZYSZ SIE ZAWSZE RAZ W TYGODNIU RANO - BO WTEDY TWOJA WAGA JEST NAJBARDZIEJ WIARYGODNA NIE PIJESZ W TRAKCIE JEDZENIA- TYLKO MINIMUM 30 MINUT PO BADZ RRZED!!!WTEDY TWOJA PRZEMINA JEST REWELACYJNA JESZ WSZYSTKO!!!! TYLKO NIE LACZ WEGLOWODANOW Z BIALKIEM!!!! OSTATNI POSILEK O GODZINIE 18 TEJ- POTEM PIJESZ WODY SOKI HERBATE:) NA TYDZIEN CHUDNIESZ OD 2 KG DO 2, 5 KG - BEZ USZCZERBKU NA ZDROWIU:)

Gość ahaaha...p
konga14 :) Chyba znów Ci rozwalę topic ;) ale co tam :D:D:D

Gość papryczka12
jak ja bym tak chciala jesc to wazylabym 100 kg :P

papryczko 12 - ja też dużo ważę :( Jesteśmy razem :) To sprawdzona dieta !!! Moja koleżanka schudła na niej 25 kilo w ciągu 3 miesięcy :) A ja muszę zrzucić 15 kilo :) Powiedziałaże to zajmie miej więcej 1 miesiąc i 2 tyg :) Do połowy maja schudniemy :) Kto się przyłączy ? Zapraszam :)

a pozatym ziemniaki wspomagają odchudzanie, trzeba je tylko gotować w mundurkach i najlepiej na parze i jeść bez sosów i tłuszczów

nie poprawiaj ! to dieta specjalistki !!! rób co chcesz a ja będę pięknie se hudła na tym :) I zobaczymy !!! głódź się dalej !!! Nie pisz na tym forum jak cię tu nic nie interesuje~!!!

dla akich anorektyczek ?! Ja się posłucham mojej koleżanki ! Schudła na tym 25 kilo dosłownie w 3 miesiące !!!

Gość papryczka12
ja nie waze duzo juz nie:) bylam na kopenhaskiej teraz jestem na 1000 kcal i schudlam juz 4 kg. waze 67 przy wzroście 176 :P

Gość papryczka12
oki :)

Dzięki :*:*:** Powiedz jak ci minął dzień ? co dziś jadłaś ?

ja się odchudzam od teraz na diecie :) Ta dieta jest podobna do kopenhaskiej

Tekst z koleżanka to tak jakbym gdzieś już słyszała. Ale na tej dietce schudłam 7 kg w 2 miesiące i to nie zawsze stosując się do wszystkich zasad, teraz jem w ten sposób bo sie juz przyzwyczaiłam. Potem mi się tylko obwody zmniejszały. Ale nie wierz w to ze się chudnie 2 kg w tygodniu, każdy będzie chudł inaczej.

aha. dziękuję za uwagi , ale ja się do tegoę zastosować :):) Przyłączasz sie ? sory że mnie trochę nie było ale brałam gorącą kąpiel 🌼

Gość lilka adas
mam pytanie ile ty dziewczyno diet wymyslasz codziennie? bo z tego forum wynika ze conajmniej z 5 hahahahah no i caly dzien siedzisz przed kompem-D rusz sie troche to zobaczysz jak ci szybko dupa spadnie

Gość sexiflexi25
Kinga14, dietka wydaje sie naprawde fajna, napisz jeszcze czy nie trzeba liczyc kalorii i co z cwiczeniami (czy Twoja kolezanka cos cwiczyla?)

moja koleżanka napisała że nie ćwiczyła , ponieważ nie nawiidzi ćwiczyć :) A tego nie trzeba liczyć ile ma ogórek kalori ile chipsy .. Nie !!! Jesz normalnie tylko o stałych godzinach i z zasadami powyżej :) Możesz se pozwolić 1-2 razy w tyg na basen i jakieś duuuuuże ciacho albo hamburgera ... Może i na czekoladę :) moja koleżanka powiedziała że dosłownie w 1 miesiąc i 2 tygodnie powinnam schudnąć te 15 kilo :) Wierze jej :) ona zrzuciła nawet brzuch choć miała większy od mojego :):) to jak jesteś z nami ??

Ja no co dziennie wieczorem będę ćwiczyła ( brzuszki) po 10 :)

Gość lilka adas
no to sie na pewno zmeczysz:-D po takiej ilosci.....

Gość wariacje
Nie chyba ale na pewno:-D

Gość Kinga 14
Wycofuje się ze WSZYSTIEGO !!! Używam diety z tego topicku !! I nie jestem chora na głowę ... spójrz na siebie !!! !!! !!! Zadecydowałąm ! to jest mój topic i albo jestem tu ! albo nigdzie !!!!!!!!