Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika0nm

Jest tutaj ktoś dobry z angielskiego? Bardzo proszę o sprawdzenie zadania.

Polecane posty

Gość marika0nm
fiutasek kochana jesteś :) ja dopiero pierwszy zdążyłam poprawić :D Dziewczyny jesteście wielkie! Dobrze że komuś chciało się poprawiać :)

Gość dsgg
fiutassek, hehe, a to wybacz:) i to jaką pomocną koleżanka:) pozdrawiam:)

Gość fiutasek
Nie pisz "the day was in the middle", tylko że "it was in the middle, to jakoś tak bardziej naturalnie. i jest DO the shopping, a nie MAKE the shopping. calkiem przeksztalcilam ci zdanie ze czules ze ktos cie ciągnie za plecak. 3. One day I came back home by bus. it was in the middle of the week, the bus was crowded. For whole time I felt like some man pulled my bag. I didn't care about it because I thought he did it involuntarily. I decided to get out from the bus earlier because I wanted to do shopping for the dinner. I chose the products I needed and I went to cash desk. It turned out that I did not have the wallet. I thought that I had left it in my work place. I wanted to call my boss and ask him to bring me the wallet but it turned out that I do not have mobile phone too! I got to know that the man have robbed me in the bus! I went to the police station. I notified the theft. They made the memory portrait and they placed the thief pictures in the neighbourhood. The police knew the suspected man. He have robbed several people before. I have his picture. If you see him, call the police.

Gość fiutasek
No to już masz wszystkie 3 poprawione :) Doceń, że zerygnowałam z oglądania Nani :) Wydaje mi się, że te napisane przeze mnie możesz po prostu przekleic, uwzględniłam tam poprawki proponowane przez pozostałych :) A teraz, proszę wpłać 20 PLN na nr konta: 00 1200 7777 itd. :)

Gość fiutasek
a w 3 tekscie mój bląd : nie FOR WHOLE TIME, tylko FOR THE WHOLE TIME :)

Gość fiutasek
i w ostatnim zdaniu nie HE HAVE robbed tylko he HAS robbed :) i przepraszam za zamieszanie :)

Gość marika0nm
Dziękuję Ci bardzo i przepraszam, że przeszkodziłam w oglądaniu Nani ;) Teraz muszę wykuć to na pamięć :) Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego weekendy 🌼

Gość marika0nm
weekendu* :D