Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

mam zaniki pamięci

Polecane posty

chcę coś zrobić i za chwile nie pamietam co chciałam zrobić :O teraz chciałam wejsc na jakąś stronę i nie pamiętam na jaką:O moze to objaw jakiejs choroby :(

Gość COŚ
alzheimer

Gość mozart
ja tez np. czasami nie moge znaleźc odpowiedniego prostego słowa

Gość COŚ
no to jakiś guz mózgu

Gość srutututututu
miedzy innymi niedobór magnezu

Gość COŚ
uuuuuuuu no to koniec

Gość mozart
ja piję magnez z plusza od dwóch mieisęcy ale nie widze poprawy. Nawet teraz zstanawiałam sie nad wyrazem ,,poprawy''

Gość To masz przyjaciela
Ja mam dokładnie to samo- przez godzinę muszę się zastanawiać na jaką chciałem przed chwilą stronę wejść, co zrobić w domu itp A masz problemy z koncentracją? Jesteś senna pomimo długiego spania? Bo ja tak :-o

To masz przyjaciela - mam dokładnie to samo :o problemy z koncentracją, a spać to mogłabym non stop:o ostatnio liczylam pieniądze-policzyłam i nie pamietalam ile mam :o

Gość mozart
śpiąca raczej nie, ale mam kłopoty z koncentracją czasami jestem bardzo pobudzona a czasami to nic mi się nie chce nawet pomalowac, umyć zeby i takie tam

Gość mozart
dobrze jest ktos jeszcze z podobnym problemem

Gość mozart
przesilenie?raczej nie bo to trwa cały rok

albo taki przypadek: sprzedawalam coś facetowi, ten odszedł od kasy a ja za chwile zlapalam sie na tym,ze nie pamietam czy mi zaplacil...

Gość mozart
zatrucie?? czym

Kiedyś miałam tak to wszystko nasilone, że nie mogłam normalnie myślęc. Zero koncentracji - w końcu całkowicie się odciełam od świata. Siedziałam i nie wiedziałam, co się wokół dzieje! I ciagle, ciagle zmęczona. W końcu nie miałam siły wstawać z łóżka. ale to nie to, że mi się ni chciało, tylko nie miałam siły, by otworzyc oczy :o Było tak przez dwa tygodnie, podejrzewałam jakos nerwicę albo coś... Ale - nagle po prostu mi przeszło! I znowu powraca :( Jestem na etapie częściowego odcięcia od świata.

Gość mozart
z każdym dnie m__ nie odcinaj sie od świata to najgorsze co może być. Musisz miec konatkt z ludźmi ,wychodx z domu itd.

Gość mozart
tez myśle że moze to nerwica ,wiele w moim życiu zaszło smierc mamy 4 miesiące temu, utrata pracy. Czasami jak rozmawiam z kims to zaczynam sie zacinac, jąkac no i zapominam wyrazów.

Ja ciągle przebywam z ludzmi. Siedze z przyjaciółmi - dajmy na to dzisiaj tak było - że siedze sobie spokojnie i się śmieje i nagle się wyłaczam. Po prostu odlatuje. Mam takie napady, że jak idzemy po miescie, przyspieszam kroku i ide kilka metrow przed nimi. Zazwyczaj jestem towarzyska osoba... drugi raz w życiu zdarza mi się takie coś :o

"czarna_dziura (dziurawka@wp.pl) ja sie powaznie zastanawiam czy nie wybrac sie z tym do lekarza... Za mądra dla głupich A dla mądrych zbyt głupia zbyt ładna dla brzydkich a dla ładnych za brzydka za gruba dla chudych a dla grubych za chuda... http://pl.youtube.com/watch?v=Sm8uzY99V4k " Nie wiem czy to coś da bo to są półgłówki w znacznej części:O.A co do zatrucia-typowe objawy zatrucia związkami rtęci,ołowiu,glinu oraz trującymi dodatkami do żarcia w stylu jak aspartamy:O.To jest prawdopodobne:O.

Gość To masz przyjaciela
A słuchaj, jak wygląda twoja dieta i tryb życia? Ja np wypijam hektolitry kawy, żywię się głównie pizzą i palę papierosy- sportu zero! Może to niedotlenienie organizmu?