Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwy człowiek z miasta

kolejna bezsensowna niedziela w waszym marnym życiu

Polecane posty

Gość szczęśliwy człowiek z miasta

do kościoła idźcie, nawróćcie się, odnajdziecie sens i radość życia

Gość idź człowieku na spacer
bo cos ci sie pier...

Gość nie pomożesz mu
a dla mnie jest ok,w końcu mam czas żeby cały dzień siedzieć na kafe:P

Gość a jesli to nie przesilenie
w kościele nie byłam i nie mam zamiaru iść i moja stopa tam nigdy ni postanie :P a dla mnie to nie jest bezsensowna niedziela. idę dzisiaj do pracy do kawiarni. spotkam ciekawych ludzi. :)

Gość dla mnie też
to kolejna bezsensowna niedziela, bez wizyty w "Kościele" .....nie należę już do tej sekty :(

Gość tak kolejna bezsensowna niedzi
spędzona na poijaniu piwka, czytaniu bzdur w necie i oczekiwaniu na pyszny obiadek który się pichci w kuchni spadaj katolicki oszołomie i idź się pozaciągaj kadzidłem i pierdami starych mocherow

Gość ale tu pustaków
"spędzona na poijaniu piwka, czytaniu bzdur w necie i oczekiwaniu na pyszny obiadek który się pichci w kuchni" Czyli żarcie, żłopanie piwska, pierdzenie w stołek przed kompem, sranie i walenie konia (lub palcówa) :P no nie zazdroszczę takiego życia

Gość dla normalnych ludzi niedziela
jest po to żeby się opierdalać i normalni ludzie potrafią się cieszyć hedonistycznymi drobnostkami jak żarcie i piffko. No i seksik :P tylko nadęte bufony i masochiście chcą się ciągle i w kółko umartwiać, duchowo ubogacać i nie kalać się takimi sprawami jak powyżej. Ja mam np. twórczą pracę wymagającą sporego intelektualnego wysiłku (praca naukowa)- i niedzielę spędzam właśnie na piwkowaniu i opieprzaniu się. Człowiek się musi kiedyś zresetować. A stronią od takich rzeczy ludzie którzy są sztywni jakby kij w dupie całe życie nosili.