Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem bywalec

Pytanie do dziewczyn od młodego faceta

Polecane posty

Gość czasem bywalec

Parę dni temu byłem na trzeciej randce z dziewczyną (kino,kawa standard) , gdy żegaliścmy się ona powiedziała " Wyślij sms-a jak dojedziesz do domu" jak wróciłem do domu napisałem jej sms-a" Jestem już w domu , było fajnie.Miłej nocki" a ona zwrotnego sms-a "Dziękuje za sms-a .Ja zaraz kładę się spać.Miłej nocki" Nie wiem czy zwrotem "Dziękuje za sms-a" nie chciała mi dać do zrozumienia ,że już nie chce się spotkać chodź parę godziń wcześniej ustaliśmy datę następnego spotkania , zaznacze tylko, że moim zdaniem randka nie należała do udanych z mojej winy. Co o tym sądzicie ???

Gość wreducha
sądze, ze martwila sie czy trafisz caly i zdrowy do domu dlatego prosila o smsa

dobrze że napisałeś , ale możę liczyła żę coś więcej napiszesz :p jesscze przecież z niąmożesz sięspotkać , o co chodzi ?nic złego nie pomyślała sobie na pewno:)

Gość kobra66666
Dobrze to o niej świadczy..jeśli ją odprowadziłeś do domu, i powiedziała Ci żebyś napisał smsa, jak już dotrzesz do siebie..Kulturalna jest i ułożona..i zapewne troskliwa, skoro chciała wiedzieć czy bezpiecznie dotarłeś:)) Tyle w temacie.

Gość harekrishna
potwierdzam.wszystko na dobrej drodze.dziewczyna się martwiła o Ciebie. jak mi na kimś zalezy to też mówie,żeby odezwał się jakwróci,żeby mieć pewność ze dotarł i nic mu sie nie stało.Tak więc chłopie,dziewczynie na Tobie zależy:)

Gość ejbisi
Nie rozumiem skąd wywnioskowales ze nie chce sie juz spotkac???

Gość czsem bywalec
Męskie przeczucie

Gość czasem bywalec
Pożyjemy zobaczymy

Gość fcukstrated
Gdyby nie chciala sie z Toba wiecej sptkac pewnie by nie odpisala.Wszystko bedzie ok:)

A ponoć to baby dzielą włos na czworo i szukają wszędzie drugiego dna :O

sluchaj swojej intuicji,ale nie spieprz czegos co moze byc dobre.moze masz zle doswiadczenia z przeszlosci dlatego jestes taki czujny (przewrazliwiony)

Gość czasem bywalec
I niestety moja intuicja mnie nie zawiodła

Gość łoo losie
:(

Gość czasem bywalec
Jasne przecież nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Gość czasem bywalec
tak nie chce tylko w prost tego nie powiedziała, inaczej pisze smsy niż zwykle

mam nadzieję, ze nie zacząłeś ją gnębić smsami? Wtedy sie wychodzi niestety na desperato

Gość agnieszkaaaa
jeżeli macie datę nastepnego spotkania ustaloną to znaczy ze chce sie spotkac. Nie odwolala tego w sms- sie. Dziewczyny często proszą o napisanie sms - sa po dotarciu do domu , aby się nie martwiły czy dotarłes bezpiecznie do domu.

Gość mrs Kowalski
Konkretniej Facet

Gość czasem bywalec
nie tego nie , napisałem jej że zadzwonie w piątek ale tego nie zrobie , przed tem napisała mi ,że da mi znać bo w któryś dzień weekendu umówiły się z koleżanką

Gość mrs Kowalski
Spokojnie, przecież nikt nie powiedział że odrazu się w Tobie zakocha i zrezygnuje z wszystkich przyjemności dla Ciebie. Daj sobie chwilowo lekki spokój, odpisuj na Jej sms-y tylko wtedy kiedy Ona pierwsza napisze. Jeśli będzie milaczała napisz za pare dni (3-4 ) . Powodzenia! no chyba że się spotkasz z moją byłą :)

Powiedz że jesteś prowokacją, bo tak żałosnego faceta dawno nie czytałam. :O Uroiłeś coś sobie bo masz niską samoocenę, jak będziesz tym zadręczał dziewczynę to nie dziwię się, że się zniechęci - taka samospełniająca się przepowiednia.

Gość mrs Kowalski
Imoen Jesteś zbyt krytyczna dla kolegi Autora. Facet jest jeszcze młody i niedoświadczony potrzebuje pewnych rad, które nakierują go na odpowiednią drogę. A po czym stwierdzasz, że jest żałosny to ja nie wiem? Każdy z Nas chyba miał pewne przemyślenia na temat swoich randek to całkowicie normalne…

dziewczyny czesto zwodza bo same nie wiedza czego chca,a potem udaja pokrzywdzone.

Gość czasem bywalec
a nie mówiłem , właśnie napisała mi ,że w ten weekend jej nie pasuje