Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluffa

suknia ślubna jesteście na tak czy nie?

Polecane posty

Gość ajrony
śliczna :), bardzo mi się podoba, gdybym miała wziąć ślub kościelny właśnie taką sukienkę bym wybrała i chyba pierwszy raz widzę, żeby modelka była za chuda do sukienki :D

Gość Kadasda ..
Bardzo ładna, ale czegoś mi w niej brakuje ... sama nie wiem czego ..

Gość oluffa
Dzięki za opinie. Dałam zaliczke i dopadły mnie wątpliwości ale z tego co widze nie mnie jedną na tym forum:)

ja jestem na tak :) jak już ktoś wybrał suknię, wpłacił zaliczkę to niehc przestanie szukac dalej po internecie bo mu się w głowie 8 razy pomiesza i będzie miec wątpliwości, czy na pewno dobrze wybrał. A tak wybrać, zapłacić i więcej się sukniami nie interesowac, po co sobioe w głowie mieszać :) Skoro się jakąś suknie wybrało to chyba musiał abyć ładna, :)

Gość aann//
Sukienka ładna, elegancka tylko mi sie niepodobaja te rekawki, bufki. Drazni mnie jak patrze na ta suknie. Takie troche dziecinne

A mnie się bardzo podoba razem z bufkami, oprócz wstążeczki pod biustem to właściwie jedyna ozdoba sukienki :) Sama bym wybrała właśnie taką jeślibym kupowała w salonie, a dzięki tej właśnie sukience przekonałam się do kwadratowego dekoltu i taki będzie w mojej. I krój też podobny mam, tyle ze ja bym w całkiem jasnej nie wytrzymała. Piękna jest!

Gość oluffa
Dzięki dziewczyny

Gość oluffa
2850zł

Gość ja1234567
mi sie nie podoba, jak do I komunii a nie slubu:D

jestem na tak:) Naprawdę ładna, skromna ale ma w sobie urok. Nie wygląda jak zwykła suknia wieczorowa, czego o większości skromnych modeli nie można powiedzieć. Poza tym Sękata ma rację, nie ma co szukać opinii na forum jak się już kupiło suknię:)

Gość oluffa
Dzieki za podniesienie na duchu:)

słodka, dziewczęca suknia w dobrym stylu. Zwróciłam na nią uwagę buszując kiedyś po necie:)

mi sie nie podoba, wyglada strasznie, w ogole te suknie z annais sa tandetne i ciezkie - bylam we wrocku w salonie i kafastrofa - nie dziwne , ze masz watplisoci - ja znalazlam taka , ktorej jestem pewna.. i na pewno nie ejst ona z annais, to juz lepsze suknie maga z Agnes chociazby te rekawy sa okropne, bedziesz wygladac jak stara -malenka moim zdaniem ! okropnosc!

Gość kleo123
nie.... zdecydowanie... rękawki przykuwają wzrok na ramiona... kokardka nie pasuje... Mogę pomóc... znam sie na tym troszkę... proszę tylko mniej więcej opisać swoje wymiary i budowę... oczywiście także upodobania... naprawdę z chęcią pomogę;) wkoncu \"ten\" dzien jest najwazniejszym w zyciu;)

Gość mozna miec i uda
przecudna :D kocham takie romantyczne sukienki i klimaty :D

Gość lonleyika
TTAAAAAAAKKKKK !!!!! wlasnie znalazłam przy okazji dla siebie!!! DZIĘKUJĘ !!!! CUDOWNA !!

jak mozna pisac, ze znalazlo sie suknie dla siebie nawet jej nie mierzac? suknia calkiem wyglada na osobie (grubej, chudej, normalnej budowy) i nie kazdemu taka suknia pasuje, nie wystaczy to, ze sie podoba w suknii sie trzeba dobrze czuc :P widac, ze sukienek slubnych nie mierzylyscie :P

Gość zdecydowanie na tak
Bardzo ładna suknia.

Gość mnie też się podoba...
...Na tak