Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie niech mi powie

krwawienie w 17 dc jak to mozliwe? blagam pomozcie

Polecane posty

staramy sie o dziecko, zaobserwowalam ze w tym cyklu owulacja mi sie przesunela, dzien przed mniemana owulacja odbylismy stosunek do konca oczywiscie, wczesniej tez sie kochalismy.. moj cykl wynosi 24 dni, owulacja najprawdopodobniej przesunela mi sie o 2 dni wiec cykl mial wynosic 22.. a ja dzis dostalam okres, jest to moj 17 dc :( najlepsze jest to ze mialam takie temperatury 36,8, 37,05, 36,95 a dzisiaj 36,4 :( to jest nie mozliwe :( juz mialam isc dzisiaj kupic test :(

Gość grtyy
przykro mi:(

Gość grtyy
masz strasznie krótkie cykle,konsultowałaś to z lekarzem?robiłaś badania.!7 dni to już tragicznie.Spadek temp świadczy o braku ciąży:(

mam jeszcze mala iskre nadziei ze to nie okres a plamienia :( albo cokolwiek innego :(

Gość grtyy
masz bardzo krótką fazę lutealną,badałaś progesteron?

temperatura mi spadla, 2 godziny pozniej znowu byla wyzsza ( nie wstawalam z lozka ani nic, poprostu zasnelam jeszcze na te 2 godziny, i po 2ch godzinach temp wynosila 36,8 ) ja nawet 3go dc odbywalam stosunek ( bo mialam koncowke okresu ) owulacje musialam miec skoro @ przyszla, nie potrafie przyjac tgo do swiadomosci.. 17 dc to nie mozliwe

nie badalam bo okresy zawsze mialam regularne, 24 dni to znowu nie tak tragicznie krotko

Gość grtyy
ta druga temp jest nieważna.Liczy się ta mierzona o stałej porze.Potem naturaalnie wzrasta nawet jak spisz.Przykro mi,długo się starasz?

3 cykl dopiero

ide sie okapac, wpadne tutaj jeszcze dzieki za rozmowe

Gość grtyy
nie martw się,uda się.

narazie na okres to mi to nie wyglada od rana mam jedna czerwona kreske na podpasce ( przepraszam za szczegoly ) wczasie i po kapieli tez nic ze mnie nie ulecialo, moze jeszcze nie wszystko stracone, kilka razy mi sie zdazylo ze mi temperatura spadla a pozniej znowu wzrosla moze i tym razem tak bedzie