Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arikaa

Tak za nim tęsknie a on się nie odzywa -

Polecane posty

a to wy nawet nie pogadaliscie w sobote ? co tam slychac czy cos w tym stylu ? kurwa nie zasluzylysmy, zeby nas tak traktowali !! jestem wkurwiona, juz nawet nie smutna

ojej powaznie ? to przykre, Boze mnie tez kiedys tak traktowal, moj pierwszy on mnie w dupie a ja latalam za nim, tez slyszalam wiele przykrych slow, dlatego teraz nauczylam sie nie latac i nie odzywac pierwsza, i co i poszlas? juz sie nie odzywalas nic ? ale przy wszystkich tak nie mowil nie ?

oj tam ja to pierdole, nie bede sie smucic, tak mnie dzisiaj podkurwil, ze olewka, po co mamy sie smucic jak oni maja to w dupie, to nie ma sensu, no takze glowa do gory, od teraz sie tym nie przejmujemy 🌻

Gość arikaa
dzis zadzwonił :-) patrze jego nr. az oczom nie mogłam uwierzyc , no i nie odebrałam bo i po co .No i cisza myslałam ze moze eske napisze ale nic ehhh do dupy to na nowo wszsytko odżyło :-( po cholere sie odzywał ehhhh.Fajno ze chociaz przez moment o mnie pomyslał ;-)

🖐️ dziewczyny przykro mi:( mój też nie zadzwonił ale w sumie to normalne, pewnie dopiero juztro się odezwie:) nie wiem co mam poradzic wam:( a nie macie jakichś wspólnych znajomych, żeby ich podpytac o co mogło chodzic??? Może wtedy będzie łatwiej zrozumiec i coś zadziałac:)

Pewnie że dobry, to może obudzic jego czujnośc, bedzie sie zastanawił dlaczego nie odebrała:P niebieskie a dlaczego ty cały czas mówiesz o tej środzie? że do środy jeszcze czekasz? coś ma sie jutro wydarzyc?

Gość czoleryczka..
🖐️ moj sie nie odzywa od piateku, tzn w niedziele odpisal mi niechetnie na smsa i tyle :o oj kurwa mac arika.. podziwiam!!!! ale dobrze robisz

łoj lykne na weekendzie ;) moj wlasnie skonczyl prace, ehh pewnie nawet o mnie nie mysli, tlyko jak najszybciej chce jechac do domu, jesc i lezec :o