Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arikaa

Tak za nim tęsknie a on się nie odzywa -

Polecane posty

raczej się miniemy.jak był u mnie ostatni raz to zgubił jedną rzecz,muszę mu ją oddać.ale raczej pójdę do niego do mieszkania jak on bedzie w pracy.oddam komuś z rodziny.chyba tak lepiej

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooo no to ciezka sprawa, wiesz co lepiej sie nastawiaj ze sie jednak nie odezwie, jesli nie zrobil tego przez 3 tyg wczesniej i to spotkanie bylo przypadkowe w sobote to nie nastawialabym sie ze sie odezwie:(

cala ja ;) ja z moim tez mialam dluzsza przerwe, po prostu traktowal mnie obojetnie wiec zerwalismy kontak, i nagle po miesiacu sie odezwal, zaprosil na sylwestra, a ja glupia poelcialam, zakochalam sie juz do szalenstwa, ale wszytsko bylo bosko, super sie ukladalo, myslalam ze zmadrzal ze bedzie okej az do teraz :o

Gość zalamana....xxx
ja tez tak mam nie odzywa sie a ja tesknie ale nie chce sie piersza odzywa bo takto pokaze ze zalezy mi9 na nim a nie chce zeby wiedzial i tak tmnie to boli niewiem co robic...:(

tzn mielismy taka przerwe, M zawsze byl trudny, tak jak juz wczoraj pisalam on jest wyjatkowy( wcale nie w pozytywnym znaczeniu) jest inny, no i jak raz juz mialam dosc ze tak sie odzywal kiedy chcial, wiec to moze nie bylo takie zerwanie, ale ja nie cchialam miec z nim kontaktu, juz zapomnialam wszytsko bylo ladnie pieknie to sie odezwal, zaprosil na sylwestra i od tamtej pory bylo naprawde cudnie, myslalam ze zrozumial, ze mnie docenil, i mysle ze gdzyby jego mama nie zmarla byloby wszytsko po staremu, a teraz nie wiem jaki jest powod

Gość autorka po prostu
kocha się w koledze a wy dorabiacie ideologię :O

Czesto do niego dzwoni i mówi: „Prosze, oddzwon" Oddzwania do niego, kiedy jest wolna. Dyżuruje pod telefonem jak poczatkujaca stewardesa. Spotyka sie z nim, kiedy jej to odpowiada. Zanim go lepiej pozna, daje jasno do zrozumienia, ze jej celem jest stały zwiazek. Spotyka sie z nim dla rozrywki i nie składa żadnych obietnic świeżo poznanemu mężczyżnie Kiedy on dzwoni, jest wsciekła, ze nie dzwonił wczesniej. Kiedy on dzwoni, jest ciekawy, gdzie ona jest i dlaczego nie ma jej w domu. Czesto jezdzi swoim samochodem. On po nia przyjezdza albo z radoscia ja gdzies podwozi. Pyta: „Dokad zmierza nasz zwiazek?" Nie ma pojecia, dokad zmierza ich zwiazek, i zdaje sie na los. Rozmawia o ewentualnych dzieciach. Zapomina jego nazwiska. Pyta o jego eks. Gdy on wspomina o swojej eks, ona spoglada na zegarek. Jedna = Popychadło Druga = SUPERBABKA To z jednej bardzo mądrej książki:D sorki ale musiałam to wstawic:)

ja mam 20 lat(prawie:P) 30 km od Wawy🖐️ no własnie niebieskie_migdały a żebyś kiedys mu odmówiła wtedy byś go zaintrygowała dałabyś mu do myślanie Dlaczego?? skoro zawsze była na moje zawołanie dlaczego teraz odmówiła???

ajjjcc ja tez mam 20 ;) i jestem z lubelskiego, w wawie czesto jestem musz isc na 40 min (wlasnie sie zaczyna moje serial) :P przyjde na przerwie

migdaly.. pamietaj ze najlepsza jest olewka, sprawdzone i zawsze dziala, nie gwarantuje ze sie odezwie ale nie bedziesz sie chociaz narzucac, a ja mu odmowisz to go zatka 100%

Ehhh no właśnie bałaś się odmówic, ale to by mu dało do myślenia, a tak poprostu Tobą manipulował, bo wiedział Ci bardzo zależy, dlatego nauczyłam się też jednej rzeczy...zbytniego nie okazywania że mi zależy, bo wtedy facet poczuje ze ma mnie w garsci, a tak pozostaje cały czas nie pewnosc:P i wtedy facet się stara jeśli jemu tak naprawdę zależy:) właśnie próbuję tej metody na moim teraźniejszym i wiecie co, sprawdza się jak cholera:) jesteśmy razem ale on nie może powiedziec że ma mnie w garsci, że juz jestm jego, cały czas się stara...i to jest dobry sposób na nudę w związku:P od czasu do czasu warto taki ruch zastosowac, dac facetowi do myślenia:)

niebieskie jak to to zamierzasz do końca życia byc sama przez takiego dupka który Cie skrzywdził??? No daj Ty spokój...ile masz lat? napewno jestes młoda, piękna, wartościowa i możesz wszsytko🌼

i dalej:D Nie odzywa sie do ciebie przez dwa tygodnie i nagle, ni stad, ni zowad, dzwoni z propozycja. Wazniejsze od ciebie sa dla niego towarzyskie zobowiazania wobec kumpli od kieliszka. Wyjezdza z przyjaciółmi i nigdy nie prosi, zebys mu towarzyszyła. Bywa rozdrazniony, kiedy jest z toba, i czesto narzeka, ze ma za mało czasu dla siebie. Dzwoni, zeby odwołac wieczorne spotkanie. Wieczorem ty do niego oddzwaniasz i odpowiada ci automatyczna sekretarka. Nastepnego dnia on dzwoni z dobra wymówka. Nigdzie cie nie zabiera i zawsze ma weza w kieszeni. Moze poprosic cie o pozyczke. Zanim sie zorientujesz, biedny student jest na twoim garnuszku. Dajesz do zrozumienia, ze masz wolny weekendowy wieczór. On, mimo ze nie pracuje w weekendy, nie ma czasu, aby sie z toba zobaczyc.===facet który traktuje cie jak koło zapasowe Umawia sie na randki z wyprzedzeniem i proponuje spontaniczne spotkania miedzy jedna a druga. Jego kumple narzekaja, ze zniknał z powierzchni ziemi. Zameczaja go, ale on wyraznie sie nie przejmuje. Ciagle prosi, zebys wzieła wolne po to, byscie mogli wyskoczyc gdzies razem. Jest szczesliwy w twoim towarzystwie. Jego przyjaciele i rodzina uwazaja, ze nigdy nie wygladał na tak szczesliwszego. Jesli musi odwołac spotkanie, czuje sie nie w porzadku. Dzwoni po powrocie do domu bez wzgledu na to, gdzie był, bo nie ma nic do ukrycia i chce, zebys wiedziała, ze nie kreci. Zrobi wszystko, eby tylko zobaczyc twój usmiech. Spotyka sie z toba niemal zawsze, kiedy masz czas, chyba ze przeszkodzi mu jakies zobowiazanie słuzbowe albo inna wazna usprawiedliwiajaca okolicznosc.===-facet który cie uwielbia:P Widzicie różnice?:)