Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andersenka

straszny ból żołądka!! POMOCY!!

Polecane posty

Gość andersenka

Witam. mam problem z którym borykam się od prawie roku :( zaczęło się od krótkotrwałego bólu żołądka który trwał max. pół godziny. Kiedy zdarzyło mi się to pierwszy raz i nie przestawało boleć zadzwoniłam po pogotowie. nie dostałam żadnego zastrzyku, zmierzono mi tylko ciśnienie. poszłam do lekarza rodzinnego i dostałam skierowanie na gastroskopię, która nic nie wykazała. bóle pojawiały się dalej coraz silniejsze i coraz dłuższe. lekarz kazał brać mi no-spe forte. pewnej nocy kiedy zaczęlo mnie boleć wziełam 2. za 2h znowu 2. syrop na uspokojenie ktory również przepisał mi lekarz bo stwierdził że bóle mogą być na tle nerwowym. kiedy syrop i 4 no spy nie pomogły o 5 nad ranem wzięłam ketonal który mi pomól dopiero o 7 rano :/ od tamtego bólu mineły 2 miesiące. przedwczoraj znowy obudził mnie o 3 nad ranem ból który trzymał do 7 rano :| poszłam na usg które nic nie wykazało :( lekarz przepisał mi leki na bóle mięśniowe :| nie wiem już co robić, nie wiem od czego mnei ten żołądek tak boli. nawet teraz kiedy pisze czuje już że rano bedzie znowu horror :/ nie wiem co jest grane :( pomocy!!!

Gość andersenka
dodam jeszcze że te bóle pojawiają sie najczęściej nad ranem czyli wtedy kiedy żołądek jest pusty więc nie wiem dlaczego tak. i nawet w nocy "odbija" mi się posiłkiem który zjadłam ostatni :/ może nie powinnam jeść niektórych pokarmów. tylko za każdym razem kiedy myśle co zjadłam dzień wcześniej jest to coś innego. nie ma właśnie żadnego wspólnego mianownika w tym wszystkim :((((