Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochać_się_pragnę_On

Miłość najważniejsza w życiu

Polecane posty

narazie miłego stąpania po ziemii;) ja sobie jeszcze polatam w chmurach;) moze przed 30 zejdę na ziemię:P

Zakochać się ---------Twoja odpowiedź na post" dupci "jest poniżej jakiegokolwiek poziomu :( Myślę ,że odkryłeś w nim swoje prawdziwe oblicze , które nie ma nic wspólnego z tym z pierwszego Twojego postu :(

"No, ale w końcu ,jaka normalna kobieta spędza czas na forum ? "-------???????????????? Pytanie do Ciebie ---------jaki normalny facet spędza czas na forum ? ;) Czy to było grzeczne ?

"It's Ok to be gey" :P:P:P ale ok postaram sie nie pisać niom:P:P:P

awe1 to racja nikt kto nie ma z sobą problemów by nie siedział na kafe;)

Vampire ---------nie znam ( też w realu ) człowieka , który nie miałby jakiś problemów ze sobą ;) Bo , czym w dzisiejszych czasach jest ''norma " ? ;) Miłego dnia :)

Mam podobne podejście jak Ty do tej normy:):):) moze wszystko było by inaczej gdyby ludzie nie ranili siebie na wzajem - ale takie rzeczy to chyba tylko w niebie...

a co do Twej stopki - to u mnie nie wróciło, nigdy nie wróciło, i nie wróci... równiez życzę młego dnia:)

Dla mnie norma to------szacunek do drugiego czlowieka (nawet ,gdy mam inne zdanie niż on ) , tolerancja dla inności , która nie krzywdzi innych i poczucie humoru , które daje dystans do siebie ,bez którego człowiek staje się niewolnikem opinii innych .:) Pozdrawiam:)

Vampire -----------jak nie wróciła , nie była Twoja :)

ano nie była moja choc serce traktowało ją jako moja drugą połówkę przywiazało sie do niej pzrez te 1,5 roku i teraz mi trzeba "w snieg uwierzyć, i tym sniegiem się ośnieżyć, i ocienić się tym cieniem i pomilczec tym milczeniem " -SDM - "Mrok na schodach"

post autora w ogole mnie nie wzruszyl, bo przeciwienstwie do niego nie mam kompleksow. Widocznie prawda, ktora mu napisalam, az tak bardzo go zabolala :D:D Autorze - mozesz sobie byc atrakcyjny, ale i tak w srodku kupa :O Widac, ze kazda prawdziwa kobietka sie na tobie poznala, bo jestes tak sfrustrowany przez swoja samotnosc, ze musisz szukac na forum.. A o takiej jak ja mozesz sobie tylko pomarzyc obszczymurku :D:D:D

Gość wit. b complex
autora już dawno wywiało a wy tu nadal mielicie o nim a sio

Gość marIena wytrych
Autor szuka kobiety,a Vampire znalazł następny topik,by sie pobawić i zanudzać towarzystwo swoją historię nieszczęśliwej miłości. Nieładnie tak podpinać sie pod topik kogoś konkretnego :)

marlena sorki ale taki juz jestem... a ze często wypominam to co mi dało kopa w dupe no cóz, najceniejsze co w sobie mam to uczucia i musze gdzieś sie wyżalić. podczepianie się pod Topiki cóz tez jest może nie fair, ale taka już moja egoistyczna dusza:P

i marlena żeby nie było tez szukam milości;) tylko takiej prawdziwej i nie przez neta:P