Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 genowefa50

moja synowa nie jest taka jak sobie wyobrazalam

Polecane posty

Go艣膰 genowefa50

Ma 29 lat i jeszcze nie ma dzieci choc inne synowe znajomych maja nawet po dwojke. dla niej liczy sie praca i mowi jeszcze o tym otwarcie, ze dzieci to nie dla niej. Jak kobieta mozr mowic cos takiego? Nie lubi gotowac, raz kiedy a na co dzien woli restauracje lub polprodukty. Nie zachowuje sie jak prawdziwa gospodyni domowa, nie upieksza domu tylko mysli o przyjemnosciach i podrozach. Boze, kogo poslubil moj syn?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 coraz s艂absze
te prowokacje!!!!! 馃槾 馃槾 馃槾 馃槾

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 genowefa50
To nie jest prowokacja. Ja naprawde nie rozumiem jak kobieta moze twierdzic, ze praca jest wazniejsza niz dom.

Udost臋pnij ten post

To Twoj syn z nia zyje, a nie Ty:O Wazne zeby jemu to odpowiadalo...

Udost臋pnij ten post

Poza tym on chyba znal ja, zanim ja poslubil...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 genowefa50
On nic nie mowi, ale wedlug mnie cierpi. Ja nie rozumiem jak kobieta moze nie chciec dzieci tylko o robocie myslec. Zal mi, ze nie moge miec wnukow. Inne znajome maja nawet po dwojke wnukow a ja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka prawda to
to co sie wpierdalasz w zycie swojego syna moze ten twoj syneczek nie lubi kur domowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja nie wyobra偶am sobie
jak mo偶na si臋 nazywa膰 GENOWEFA :):):) Nie chcia艂abym mie膰 te艣ciowej o takim imieniu. Sam fakt 偶e tak ma na imi臋 艣wiadczy o tym, 偶e powinna si臋 urodzi膰 100 lat temu i st膮d takie pogl膮dy :)

Udost臋pnij ten post

Ciep艂aP艂omieniem, zaglosowalam na Twoja coreczke:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pok艂ocona 30
moja tesciowa tez nie jest taka jakbym chcia艂a i w zwiazku z tym mam sie isc pochlastac??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 genowefa50
Genowefa to jest tylko moj nick. Nie mam staroswieckich pogladow tylko chce aby moj syn mial normalna zone i rodzine a nie jakas karierowiczke, ktora tylko o przyjemnosciach mysli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm mmmm
ona ma dopiero 29 lat te艣ciowo. Je艣li nie jest gotowa na dziecko, to czemu si臋 czepiasz? Mo偶e ona stawia p贸ki co na karier臋 zawodow膮, a dopiero p贸藕niej b臋dzie chcia艂a mie膰 dzieci, kiedy b臋dzie j膮 na to sta膰. No wybacz.. ale dla mnie urodzenie dziecka to bardzo powa偶na decyzja. Nie popieram kobiet, kt贸re za wszelk膮 cen臋 chc膮 mie膰 dziecko nie patrz膮c na konsekwencje tego. powtarzam: ta kobieta ma DOPIERO 29 lat! Sko艅czy艂y si臋 czasy, kiedy dziewczyny w wieku 20-25 lat maj膮 ju偶 rodzin臋 i potomstwo. No chyba 偶e mowa o mniejszych miejscowo艣ciach, gdzie ludzie 偶yj膮 od wyp艂aty do wyp艂aty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggtrg
trza bylo se wiecej dzieci zrobic co by ci zrobi艂y wnuk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka prawda to
sa faceci i kobiety co nie chca miec szybko dzieci,chca sie czegos dorobic,chca zwiedzac swiat ,myslisz ze kobiety co naklepia dzieci i siedza w domu przy garach ,a faceci pija piwo w barach bo dzieci w domu pelno - ale szczescie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieto nie
za艣miecaj forum, tym co ty by艣 chcia艂a! to 偶ycie twojego syna! nie twoje! ..a p贸藕niej wszyscy si臋 dziwi膮, 偶e te艣ciowe s膮 nielubiane przez synowe-tutaj mamy przyk艂ad! kobieto! masz swojego m臋偶a i nim si臋 zajmij, a nie wtr膮casz si臋 w 偶ycie twojego syna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie charakterystyczny
ale to nie twoja 偶ona tylko syna, wi臋c daj se siana. To ich 偶ycie i nic ci do niego. A jak tak ci zale偶y na obiadkach dla synusia, to trzeba by艂o przywi膮za膰 go do kaloryfera, z domu na randki nie puszcza膰 i karmi膰 domowymi. Niekoniecznie ka偶dy musi 偶yc tak, jak ty. Widocznie mia艂a艣 inny pomys艂 na 偶ycie ni偶 tw贸j syn i synowa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm mmmm
poza tym co z tego 偶e nie gotuje? je艣li pracuje na takich samych obrotach jak m膮偶, to czemu tylko ona ma dba膰 o dom i tylko ona ma gotowa膰? Bo偶e... Jak my艣l臋 o takich te艣ciowych jak Ty to a偶 mn膮 trz臋sie! Nie wtr膮caj si臋 w ich 偶ycie, to jest ICH sprawa, Ty si臋 zajmij swoj膮 emerytur膮, chodzeniem do ko艣cio艂a i obgadywaniem s膮siad贸w! kropka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 genowefa50
Chcialam miec iwecej dzieci, ale tak wyszlo, ze urodzil sie tylko syn. myslalam, ze chociaz bede miec wiecej wnukow, ale onm musial sobie te france znalesc. Wydawala sie taka mila i ulozona dziewczyna do tego z dwojka rodzenstwa a tu okazuje sie ze tylko nowe prace jej w glowie a dzieci i rodzina to juz nie. Wstyd mi przed znajomymi kiedy pytaja o wnuki bo co mam powiedziec, ze synowej kariera i podroze w glowie? Dlatego jestem za tym aby matka syna miala prawpo wtracac sie w wybor syna co do zony. wlasnie po to by uniknac takich sytacji jak ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm mmmm
niedoruchana chyba jeste艣, sory...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶a艂osna prowokacja
daj sobie kobieto-dziewczynko spok贸j. usi膮d藕 i poczytaj s艂ownik ortograficzny-wyjdzie ci na zdrowie. dziewczyny nie nabijajcie post贸w...mo偶e st膮d p贸jdzie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorry ale ja uwazam
ze to prowokacja i to grubymi ni膰mi szyta.niemozliwe ,偶eby istnieli tacy ludzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 genowefa50
No wlasnie typowe o dziiaj ruchanie bez zobowiazan, zycie bez zobowiazan bo jakby taka miala dzieci to okazaloby sie, ze musialaby w domu posiedziec i sie domu poswiecic a nie tylko hulaj dusza i forse zarabiac. Wiec poszla na latwizne i po co sobie stwarzac obowiazki? Juz nie ma tych walorow co kiedys. Przykto mi, ze padlo akurat na mnie, ze mam w domu kobiete co sie nie zachowuje jak na kobiete przystalo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggtrg
kobieta, to ty wcale nie patrzysz na szcz臋艣cie syna, tylko na swoje. A moze jemu tak dobrze. Wnuk贸w sie zachcia艂o,hehe se zaadoptuj. To ich decyzja czy chca mie膰 dzieci czy nie. Nie masz prawa si臋 wtr膮ca膰, tylko dlatego, ze ty chcesz mie膰 wnuki.

Udost臋pnij ten post

synowi chyba to odpowiada skoro jet z ni膮 . mo偶e o by艂a decyzja ich obojga, wg mnie nie wtr膮ca膰 sie to ju偶 jest facet twojej synowej i to dla niego ona jest teraz wa偶niejsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 treacle23
zaraz, zaraz. A podzial obowiazkow? Synek nie umie sobie ugotowac i posprzatac? Jesli nie, to tylko Twoja wina Genowefo, bo zrobilas z niego kaleke. Twoja synowa nie jest 'franca' jak to okreslilas, tylko nie chce byc calkowicie zalezna od meza, a na dzieci przyjdzie czas kiedy uzna, ze osiagnela co chciala. Wyluzuj Genowefo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 genowefa50
Mam prawo oczekiwac wnukow bo taka jest chyba rola rodziny by dawac kolejnych czlonkow rodziny. To nie jest prowokacja. Mnie naprawde boli, ze moj syn wzial sobie kogos kto sie malo interesuje domem, jest malo rodzinna i skupia sie nak karierze a nie na pielegnowaniu domu. Inne znajome maja synowe co maja dzieci, dom, moga przychodzic na urodziny, komunie, dawac prezenty a ja nie moge nic:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 genowefa50
treacle23--- gotowanie i sprzatanie to rola kobiety a nie zeby moj syn mial sie tym zajmowac czy pomagac jej dom ogarniac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie charakterystyczny
wygl膮da na to, 偶e synowa ma realizowa膰 to, czego ty by艣 sobie 偶yczy艂a. Mo偶e adoptuj jakie艣 maluchy z domu dziecka, albo zg艂o艣 si臋 do pracy w 偶艂obku albo przedszkolu skoro tak bardzo tych dzieci ci potrzeba a im daj 艣wi臋ty spok贸j. Kumoszkom, skoro tak przejmujesz si臋 ich dopytywaniem, odpowiadaj, 偶e pr贸by trwaj膮. A najlepiej zajmij si臋 czym艣 po偶ytecznym zamiast organizowa膰 im 偶ycie po swojemu.

Udost臋pnij ten post

genowefa50 Ty si臋 zajmij sob膮 nie synow膮,bo zniszczyszx przez wtr膮canie si臋 zwi膮zek dwojga ludzi.To ich wyb贸r,a jak si臋 synowi nie podoba to niech sam sobie z tym rtadi,bo to ju偶 nie Tw贸j syn tylko JEJ M膭呕.Swoje zrobi艂a艣: urodzi艂a艣,wychowa艂a艣 i b膮d藕 z siebie dumna,podziwiaj efekt,ale Twoja rola ju偶 si臋 sko艅czy艂a!!!!!!!!!!!!!!! Moje ma艂偶e艅stwo wisi na w艂osku przez tak膮 nadgorliw膮 mamu艣k臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jania to ty
Jako艣 ta prowokacja jest w Twoim stylu :P

Udost臋pnij ten post