Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileileile

Ile płaciliście za przyjęcie w restauracji od osoby???

Polecane posty

Gość ileileile

Gość pokłocona 30
zalezy jakie? urodzinow komunijne czy slubne?

Gość ileileile
ślubne ;) Przecież to forum o ślubach i weselach :)

Gość kule mocy
tu czepiajacych sie nie brakuje... 130zl/os za 1dzien

140 zł. za osobę: przystawka, zupa, drugie danie, zimny bufet- do bufetu na ciepło dwa dania (na raz), później do stołu jeszcze jedno ciepłe. Owoce w bufecie, napoje bez ograniczeń, wesele 1-dniowe. Za wynajem restauracji (2 sale) już nie płaciłam, nie biorą też korkowego. Wiem że można taniej ale musiałabym salę weselną brać... Aha, podadzą też domowy alkohol tylko po rozpoczęciu wesela trzeba go dowieźć.

Gość ileileile
Dziękuję za odpowiedzi :) Jak możecie to podajcie również miasto. Ja mieszkam w malutkim mieście i też planuję jednodniowe wesele ;)

Gość pokłocona 30
jaka czepiajaca sie? nie zauwazyłam ze takie forum ojej zaraz mnie pogryziecie.Ja płace 100 zł za jeden dzien łacznie w napojami ciastem i 0,5 l wodki na parę wiec uwazam ze niewiele.

Gość pokłocona 30
małe miasto niedaleko gliwic

Gość ileileile
poklocona to faktycznie malo :) Ja slyszalam, ze u mnie zazwyczaj biora 100zl tylko nie wiem co jest w menu.

Gość pizdaaaaaaa
podajcie miasta ja pod wawa-160/leb, samo zarcie

Gość malina.......
Ja placilam prawie 3 lata temu 175 zl od osoby - alkohol kupowalismy sami. juz nawet nie pamietam ile bylo dan - chyba 3 kolacje, kazda z co najmniej 2 dan.bardzo dobata zimna plyta z kuchnia tradycyjna i z owocami morza. wesele pod Katowicami w malym dworku.

Gość pogodzona 30
obiad z trzema kawałkami miesa zimna płyta owowce morza ciasto trzy kolacje na jedna zurek w chlebie:) napoje ale tylko 0,5l na osobe pewno trzeba bedzie domówić.Wódke dokupilismy zeby nie brakło i nie trzebabyło domawiac w knajpie.Wesele mam 18 kwietnia.wiec dopiero po bede wiedziała jak było naprawde.3 maja robie kumunie córki płace równiez 100 zł bez ciasta i napoi :( tyle ze lokalizacja lepsza na jeziorem i dlatego robimy tam a nie w restaturacji gdzie bedzie wesele.

Ja w Krakowie i to przy samym Rynku, ale, co ciekawsze, wcale to za bardzo ceny nie podnosi- wyższa cena była w hotelu na obrzeżach miasta, bez owoców na dodatek i dania typu żurek z parówkami. A tutaj mam tak jak chciałam, menu troszkę inne niż tradycyjny rosół i uwzględnieni wegetarianie. Żeby ktoś mi nie wytykał że to ostatnie to fanaberia- mięsa nie jedzą" pan młody, teściowa, świadek (brat narzeczonego), siostra narzeczonego (fotograf) i druga siostra jego zapewne też ;) Kupujemy jeszcze alkohol i ciasta, ale raczej skromne te ciasta będą i właściwie tyle :)

Gość pogodzona 30
ja mam tylko jednego wegetariana wsród gosci i tez został uwzgledniony w planowaniu menu. Swoja droga jakis dziwny ten wegetarianin bo ucieszył sie na wesc o owocach morza..Ale moze sie czepiam:P

Gość sdcfdgbv
pod Warszawą w pięknym miejscu , fontanna , ławeczki , parking , super sala i super jedzenie 195 zł

Ślub i wesele we wrzesniu 90zł/os, musze dokupić tort i alkohol woj. podlaskie

Gość sdcfdgbv
miałam 5 dań gorących i musiałam tylko dokupić alkohol

Gość sukienusiaaa
170 zł za osobę/ 1 dzień / wrocław Obiad, zimne zakąski typu sałatki, śledziki, jaja itd + 3 ciepłe posiłki

Gość szczesciara*
miejsce-niedaleko Katowic,180 zł.od osoby,swoje ciasta,tort,napoje,alkohol,slodycze i owoce

knajpa w Mikołowie koło Katowic 150 zł/osoba w tym obiad + 2 ciepłe dania, zimna płyta, napoje, małe ciastka i owoce nie ma alkoholu, ciast i tortu wesele jednodniowe w sierpniu 2009

A może macie swoje menu gdzieś pod ręką? Widzę że nawet tanio mam, zwłaszcza jeśli się lokalizację uwzględni, dlatego zastanawiam się jaki jest "standard" w menu, za co tyle się płaci, po prostu... Zwłaszcza szczesciara ma drogo, i to bez napojów i owoców... Pochwalicie się menu?

180zł za osobę. w tym ciasta, tort, napoje bez ograniczeń, owoce, 3 ciepłe dania, zimna płyta i obiad. wesele w mysłowicach :)

Gość bardziej interesującego
co to jest ta " zimna płyta" ?

Gość jakbym jakbym
ja płacę 115zl/os woj podlaskie

Gość dddddddddddddddddddddd
130zł/os bez alkocholu tortu i ciast. Ale moim zdaniem nie jestem źle. Woj mazowieckie.

Gość krochmal
240zł - >śląskie w tym alkohol, tort, ciasta obiad 2 daniowy+ 3 cieple kolacje, zimna plyta oplata za kilmatyzacje, prad i inne gratis pokoj dla nowozencow

Gość czarna koala
a nam babka zaśpiewała 185zł od łba - za wesele, poprawiny i nocleg... i teraz strasznie mi zależy an tym żeby spisać umowe jak najszybciej bo jak zmienią zdanie toooo... juz nie bedzie tak fajnie :p