Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaakii

czas na zmiane, ale jaką

Polecane posty

nie stac mnie na ciuchy z galerii, na targowiskach same szmaty, odwiedzam sh, czasem cos wpadnie. Mam 160, grubsze biodra, b.malo zarabiam i szans na poprawe nie ma. Twarz kwadratowa, wiec fryzury nie pasują, musze isc podciac wlosy, mam je do "Pol szyi".Poszlabym na metamorfoze, glodowalabym, ale skad wiedziec, ze zmiana bedzie ok? A nie, z trafie na jakas walnieta fryzjerke.Mam w domu kilkanascie paskow, nie wiem jak je nosic, wszystko mnie irytuje. Na ulicy same laski, od stop do glow ubrane ze smakiem (nie wszytskie :P ) Zbliza sie wiosna, mam plaszczyk atmosphere, czarny, dluzszy, cienki taki z plotna, teraz mam trench czerwony, wygladam w nim zle. Sama juz nie wiem :( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be0a970a87e56b63.html

Gość sluze pomocaaaa
co do zdjecia: zle dobrane korale (wielkosc i kolor), kolor swetra moglby byc ciemniejszy (czarny, braz, ciemna zielen) i wtedy do tego kontrastujace korale, te co masz to tandetka z dzialu dzieciecego h&m ok, piszesz, ze nie masz kasy, tym bardziej nie stac cie na nietrafione zakupy, moze nastepnym razem wez ze soba kolezanke, a przed zakupami zrob szczera analize swojej figury, tzn. sprecyzuj swoje mocne i slabe punkty; kupujac ciuchy staraj sie podkreslic atuty i zakamuflowac mankamenty

nie mam kolezanki

Gość upupupuuuuuuup
up

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiii
to byl bialy tshirt z krotkim, na to bluzka szara, do kolarli byli kolczyki :O nie mam z kim isc na zakupy

Gość hania1234
kochana, wcale nie trzeba miec duzo kasy zeby dobrze wygladac - zaopatrz sie w kilka prostych klasycznych ladnych ciuszkow ktore bedziesz mogla dowoli ze sobą zestawiać i bedzie git. spodnie najlepiej ciemne dzinsy o prostym luznym kroju do tego tunika z dekoltem, moze byc bardziej wzorzysta jesli spodnie sa jednokolorowe. zrezygnuj z bieli i jasnych mdlych barw - zdaje mi sie ze nie pasują do Twojej jasnej karnacji. przy czasie postaram sie podeslac kilka linków ;) uszy do góry!

Gość hania1234
Gość auuuuutorkatopiku
dzieki

Gość likierek na kolacje
Dobra tez ja poradze. Zamiast nijakich bluzek zakiet dopasowany w talii, wyszczupli troche.Staraj sie ciuchami wysmuklic talie, sylwetka nabierze apetycznych ksztaltow klepsydry(dopasowana gora, rozkloszowana spodnica), gora jest za dluga w stosunku do dolu- moze spodnie z wysokim stanem, koszula w spodniach, obcasik. Przerabiaj ciuchy z lumpa, kupuj na wyprzedazach w outletach. Zadbaj o paznokcie, opal sie troche slonkiem w kremie. Wytnij sobie fajnego boba, powinien pasowac, moze jakis kolor...akcent w makijazu...Polecam stylio.pl, moze cos podpatrzysz i w efekcie wypracujesz wlasny styl. No i rusz sie, na wizaz.pl jest fajne forum o dietach. Nie pisze zlosliwie, sama schudlam 12 kg(158 wzrostu). Po pierwszych 3 kg zaczyna byc cos widac i motywacja rosnie.

Gość autorrrrrrrrrrkatopiku
chodzilam na aerobik, ale musialam przestac ze wzglegu an liczne infekcje. zauwazylam spadek masy ciala nog, weszlo w brzuch :D

Gość autorrrrrrrrrrkatopiku
a co jadlas, ze schudlas

Gość Piekna Bestia
Hej jak nie masz zbytnio kasy to "poluj" na przeceny w centrach handlowych lub buszuj po lumpeksach. Uwazam ze masz ladna figurke, przede wszystkim brakuje tu obcasow co usmukla nawet najgrubsza nozke- obcas stabilny, nie szpilka. Fajnie bys wygladala w materialowych spodniach czarne lub szare, nie poszezane - prosty fason, tunika by sie tez przydala wyrazista, na wiosne sa modne kolorki, fiolet, roz, czerwien, wydaje mi sie ze fryzurka do pol szyi dla kwadratowej buzki jest niedobra, mozesz zapuscic troszke, fajna fryzurka bylalb na boba, z przodu dluzsze z tylu krotsze, ale nie za bardzo, tak conajmniej do brody powinny siegac najdluzsze wlosy

Gość autorkatopikuuuuu
Wy widzicie moja twarz? :O

Gość sluze pomocaaaa
nic nie widac, nie wiem skad dziewczyny maja taka wyobraznie :D :D