Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dlaczego nie lubią Polaków?

Polecane posty

niektore Polki takie sa i jaraja sie przybrudzonymi poludniowcami 🖐️

Gość Marko2345
Zapraszam do Utopii ;)

eee tam, UTOPIA to lipa, bylam raz i mi starczylo sorry nie chialam urazic za gust 🖐️

Gość Tonia jestes z Austrii
a miala "kopftuch" ostatnio byla debata czy moga prowadzic tramwaje w chustach na glowie ...

pewnie na chuscie miala przyklejony znaczek Wiener Linien :O apropo Austria jest nacjonalistyczna :O chcialaby byc, ale im nie wychodzi....

w Millenium Tower sa fajne imprezki

coz przywodca Dr.Jörg Haider odszedl ....

Gość mlineczk
bo za granice w duzym procencie wyjechalo dno spoleczne. nic dziwnego ze mamy opinie pijaczkow i zlodziei bo tak to wyglada.w samotnosci,bez rodzin ludzie z nudow pija i zle sie zachowuja. w norwegii juz malo kto polakowi wynajmie mieszkanie, a jak juz to trzeba kosmiczna kaucje dac :( irlandczycy tez juz nie lubia polakow, a niemcy to nienawidza.udaja sympatie. W NIEMIECKICH KOMORKACH ZNAJDZIE SIE KAZDY JEZYK TYLKO NIE POLSKI:(PREDZEJ SUACHILI NIZ NASZ KOCHANY JEZYK:(TAK WYGLADA PRAWDA :( na potwierdzienie tego statystyki polskie pokazuja ze spadla u nas przestepczosc w postaci wlaman i kradziezy-a dlaczego? bo wszyscy wyjechali za granice!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak danceclub na mysli mialem ...

Prater Dome - najwieksza dyska w Wiedniu .... rowniez godna polecenia osobiscie jednak wole te w Tower

bylam nie raz, moze byc a- danceclub no po czesci to jest racja, ze za granica laduja ludzie,ktorzy chca sobie dorobic, przy pracach za ktory w polsce dostaliby zlamane grosze, tzw. rzemieslnicy ;) ale nie tylko, jest przeciez wielka czesc ludzi wyksztalconych, ktorzy emigruja. mysle, ze nie mozna podchodzic do tego ogolnikowo. wszedzie jest wszystko i tyle.

Ktos dobrze napisal - najbardziej to my sami siebie nie lubimy, na dodatek Polacy uwazaja sie za pepek swiata i mysla, ze wszyscy maja jakies zdanie na ich temat :D Nie lubie stereotypow, przyjaznie sie z ludzmi roznych narodowosci, a co do Niemcow, to wlasnie wczoraj wyjechal ode mnie Niemiec, przyjaznimy sie od prawie 5 lat, poznalam go w Madrycie gdzie chodzilam na imprezy z nim i innymi Niemcami i wszyscy byli dla mnie zawsze bardzo mili :) Teraz pracuje w Anglii, w pracy mam prawie samych Anglikow i jestem raczej lubiana, przyjaznie sie tez prawie z samymi Anglikami i nie zauwazylam uprzedzen co do mojej narodowosci.

Gość mlineczk
mam znajomych i w norwegii i w irlandii.sa to ludzie i bez szkol i tez po studiach i pracuja w budowlance. nie ma to znaczenia jakie papierki sie ma. i ci, i ci pija rowno. zapijaja smutki i tlumacza sie ze nie maja co ze soba w wole zrobic.przykre ale prawdziwe. ludzie to widza i idzie w swiat opoinia ze polak to pijak i zlodziej, bo nie raz idac gdzie pozycza sobie rower lub inne przydatne im rzeczy, i oczywiscie nie oddadza. co do norwegow to ich plusem jest to ze powstala juz siec komorkowa gdzie mozna po polsku pogadac z biurem obslugi, roznego rodzaju biura gdzie pomoga zalatwic i za oplata i tez za darmo. w niemczech nic takiego sie nie znajdzie,oni nas nienawidza a to wkoncu oni nam krzywde zrobili podczas 2 wojny swiatowej,nie my im

Ja pije na rowno z Anglikami, nie zauwazylam, zebym pila wiecej od nich, a od niektorych pije na pewno mniej :P

Gość mlineczk
zawsze znajda sie jakies wyjatki ;P zobaczymy jak dlugo ;P

Gość bebebe
ich trinke kein alkohol und ich arbeite auch....w budowlance :P a ja np niemcow tez srednio lubie ale mam zamiar studiowac germanistyke. ludzie patrza na mnie jak na idiotke :) trudno. a o obrazie Polaka za granica nie wspominam...niedawno ogladalam piosenke jakas tam chyba z Irlandii o Polakach- ze jezdza starym fordem i sikaja po poboczcah. robotnicy. porazka, czasem zal ze jest sie Polakiem...

teraz trzeba by dodac,nie dosc ze nas nie lubia to jeszcze wykorzystuja. My Polacy biednie zuczki :O niech martyrologia! to to co Polacy potrafia najbardziej 🖐️

Gość bebebe
jarek, gdzie pracujesz i gdzie mieszkasz? nie zebym cos miala do ciebie, ale tak duzo osob ci tu dogryza ze nic nie robisz caly dzien tylko siedzisz na damskim forum 🖐️

Byłam jakiś czas w Belfaście...przy okazji trochę popracowałam. Tak się złożyło, że pracowałam wyłącznie z Irlandczykami. Nie zauważyłam,żeby nas nie lubili... jesteśmy im raczej obojętni...Byli raczej ciekawi jak żyjemy i czy u nas jest taka bieda , że tylu Polaków na wyspach przebywa :p Są bardzo mili i pomocni.

Gość bebebe
taaaa....martyrologia i mesjanizm...

gute nacht! jutro czas popracowac na austriackiego fiskusa 🖐️

Gość jarek ist schwarzarbeiter
;) gastarbeiter aus Polen

Gość jarek chodzisz na silke
w wiedniu?

Gość jarek itd
a gdzie na ta silke chodzisz ? masz jakis fajny klub

Gość bebebe
to dogryzanie o damskim forum jest sluszne, twoje pasztety- nie. ale co tam, robta co chceta :) ide spac. niemieckie pozegnania? tschuss.nicht bis bald. never. pa

Gość pozdro z 1170

Gość pozdro z 1170
mieszkasz moze w poblizu brunnenmarkt?

Na zachodzie Polacy są znani że dużo obiecują, nie dotrzymują słowa (kłamią) piją i kradną!

Gość pozdro z 1170
Simmering