Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dlaczego nie lubią Polaków?

Polecane posty

Gość pozdro z 1170
no tam to niezla strefa jest

Gość pozdro z 1170
no tak przeciez pisales 1160 - Ottakring - moz nie strefa ale tam tez nie wiele lepiej... turecko - jugolski bezirk austriacy uciekaja w poplochu ...

Gość pozdro z 1170
nie ma jak w 1170 :) to polski bezirk ;)

Jarek, nie lubia cie tutaj, bo jestes chamem, nawet gdyby rzeczywiscie siedzialy tutaj same osoby powyzej 100 kilo wagi to aroganckie jest ublizanie im, troche szacunku do drugiego czlowieka.

Gość Ku kluks dziad
Niektorzy Polacy zachowuja sie nie jak ludzie a jak bydlo.Przykro m i to pisac,ale tak niestety jest.Niestety dosc znaczna czesc Polakow-to prostacy i chamy.Mozna ich rozpoznac na ulicach miast w obcych krajach.Wyobrazaja sobie ze sa nie wiadomo kim-procz tego,ze sa ludzmi -tak jak inni.Wiec wyobrazaja sobie ze sa lepsi od innych ale nie probuja tego udowodnic,czy pokazac poprzez kulture ale wlasnie poprzez chamstwo i prostactwo. Nawet nie przychodzi im do ciasnych glowek to,ze obcy moga miec do nich szacunek i podziwiac ich jedynie wtedy,gdy uznaja ich kulture za wystarczajaco wysoka. Znam przypadek gdzie dwojka Polakow(?-raczej to chyba ruscy,przynajmniej z kultury)demolowala dom ktory wynajmowali wespol z jednym hiszpanem. Inne przypadki-jezdzenie samochodami wyrejestrowanymi,bez ubezpieczenia.Powodowanie wypadkow tymi samochodami. Kradzieze.Tak-niestety to nasza narodowa wada-ktora przyszla do polski razem z komuna-ze wschodu.Fakt,ze kradna wszedzie.We wszystkich krajach.Ale obcokrajowcy sa oskarzani o takie rzeczy w pierwszej kolejnosci.Gdy jestem wsrod obcokrajowcow-mniej sie boje kradziezy niz gdy jestem wsrod Polakow.Niestety. Pijanstwo.Wielu Polakow nie pije ale chla wodke i co tylko sie da.Znow fakt,ze pija wszedzie.Ale pija a nie chlaja.No i oczywiscie po takim chlaniu najlepiej pokazac co to nie ja.Rozroba to najlepszy sposob na :pokazanie"-tyle ze chamstwa i prostactwa. Popatrzcie sobie na ostatni mecz.Grupa bandytow polskich pojechala niby na mecz.Faktyczne jednak pojechali "pokazac"-chamstwo i prostactwo.Teraz zycze kazdemu z nich po minimum 5 lat ciezkiego wiezienia.calkiem szczerze im tego zycze-z calego serca.Niektorych trzeba uczyc przez kopy w duuupe.Niestety. Za takie rzeczy=uwazam nie lubia Polakow.

Gość Jarek und morgen du nix
arbeiten?

Gość irytujesz zukoo
up

To chyba jakiś złodziej albo oszust, nie lubi tematu bo prawda jak oliwa na wierzch wypływa!

Strona 5 już idzie a Polacy dalej kradną. Polska to bogaty kraj, bo gdyby w Ameryce tak kradli to Ameryka jużby zbankrutowała. A Polska jeszcze istnieje!

Gość
Byłam w Holandii w zeszłym roku, nie spotkało mnie nic nieprzyjemnego.

Gość SZYMONKALINSKISTARGARD
BO DO HUJA DO ODWAZNYCH SWIAT NALEZY