Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakretka kafe

dosc nakrecania!

Polecane posty

Gość nakretka kafe

dziewczyny opanujcie sie-bo widze ze wiekszosc z was to wchocdi na to forum nie wiadomo po co?! chyba nie taki sens forum slubnego zeby sie nawzajem nakrecac ale wspomagac i informowac! tymczasem czytam i widze ze na tym forum powoli nikomu nie mozna wierzyc-zamiast konkretnych informacji znajdujemy sie na gorzej niz wiejskim targu-wszytko spotyka sie praktycznie z krytyka-niewazne czy mowa o sukni czy tesciowej czy ksiedzu-wszytko jest beee... Litosci! nie tedy droga....zlosliwoscia jeszcze nigdy sie niczego nie zyskalo!pomyslcie nad tym przy wypisywaniu kolejnych komentarzow!

Gość zastanow sie nad soba
a twoj wpis to niby nie krytyka????? Krytyka i to w dodatku wszystkich, bo generalizujesz!

Gość czarna koala
ona ma racje. jak ktos pisze i prosi o rade np jak ładnie i neidrogo przystroic salę to bezsensowne i bezcelowe jest odpisywanie w stylu "i po cholere robicie te wesela, tyle pieniedzy, mi by bylo zal wydac zeby sie dziadki i ciocie najadły i napiły itd".

Gość ech..ach
no właśnie jeszcze jacyś faceci się wypowiadają, a kłócą, że głowa boli najpierw sami podsycają a potem mają pretensje że to ktoś jest złośliwy. Kobiety też dają popalić

Gość nakretka kafe
nie generalizuje -pisze tylko fakty! przykro mi ale na tym forum jakby diabel rzadzil! cokolwiek czlowiek sie nie zapyta to tylko krytyka,krytyka,krytyka..... malo kiedy mozna uzyskac informacje od zyczliwych panien mlodych. Wiekszosc niestety sie tylko przechwala swoim a innych niszczy.... tak ja to widze:( smutne.....

no niestety taka dziwna natura jest u niektorych ze maja potrzebe bycia zlosliwym na tym forum. niektorzy z zawisci a niektorzy bo tak maja nature:-) i nic na to nie poradzicie:)

Gość nakretka kafe
princessa wiem ze na to sie nic nie poradzi-nie rozumiem tylko jak mozna sie tak zachowywac-z jednej strony wiekszosc dziewczyn na tym forum przygotowywuja sie do ICH dnia,tryskaja szczesciem,podpytuja sie ''kolezanek'' o to czy o tamto....z drugiej strony nie omina ani jednego watku zeby tylko pokazac ze ktos jest gorszy! co lepsze nawet jak sie nie maja czego czepic to sie wtedy wyzywaja od idiotek albo analfabetek i wypominaja bledy ortograficzne... po prostu ponizej krytyki :(

Gość jak ja to rozumiem......
jesli to nie jest generalizowanie to co? mowisz ze cos jest takie i juz! czy dla ciebie istnieje tylko czarne albo biale? a fakt to jest taki, ze sie czepiasz :)

Gość nakretka kafe
czarne na bialym to ja widze na tym forum-i ty to tylko potwierdzasz zamiast przyznac racje:)

hmmmm nie boje sie potwierdzic!niestety ale tez widzialam na tym forum wiele (a nawet zbyt wiele) zlosliwych komentarzy...i tez sie czasem zastanawiam po co to wszytko!

po czesci masz racje, duzo tu bezinteresownej zlosliwosci i chamstwa. Nie zgodze sie z toba jesli chodzi o bledy, mysle ze nalezy je wytykac dla dobra piszacego, moze sie zawstydzi i poprawi. Potem przez kafe samemu zaczyna sie sadzic byki:( Rozumiem ze mozna miec problemy z ortografia ale na litosc boska istnieje slownik w Mozilli, darmowy, mozna zainstalowac i nie walic innych po oczach niechlujstwem jezykowym. Inna sprawa to krytyka sukni, jak ktos wrzuca linki z pytaniem o ocene to liczy sie chyba z tym, ze komus moze sie suknia nie podobac? Oczywiscie nie usprawiedliwia to chamstwa w stylu \'nie masz gustu\' albo \'masz za gruba dupe do tej sukni\' albo wysmiewania sukni z allegro itp itd.

Gość a ja tam nie narzekam
jak widze ze ktos zaczyna przesadzac to go olewam i nie dyskutuje z nim i juz. Spotkałam sie z wieloma miłymi osobami i fajnymi radami a te hamskie wpisy po prostu ignoruje i tyle

raz skrytykują,raz pochwalą...tak to już jest-forum jest dzikie i brutalne-jak dżungla :D nie daje najmniejszych szans.aczkolwiek mnie też czasem denerwuje chamstwo w wypowiedziach.sztuką jest wyrazić krytykę ale stosownie ją ubrać w słowa,żeby nie urazić nikogo.krytyka jest po to,aby wyrazić własne zdanie na dany temat,a nie pogrążyć.zresztą zadając temat należy liczyć się ze sprzeciwem.ale nie brać sobie zbytnio do serca miażdżących opinii i zrobić i tak to,co się planowało:)

Gość wyje**banna suk**kka
kasienka -amen:D:D:D

Gość zgadszam się
calkowicie sie zgadzam, to forum jest okropne, chamstwo, brak tolerancji wulgarnośc wypowiedzi masakra juz nawet nie chce mi sie tu wypowiadac , wiec juz od jakiegos czasu nic nie piszę

Gość nakretka kafe
fakt-krytyka czasami tez jest dobra ale chyba mozna komus powiedziec cos kulturalnie a nie od razu go zwyzywac od wiesniakow albo nie wiadomo kogo!