Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego się nie odzywa

MÓJ FACET....

Polecane posty

Wczoraj jak wychodziłam od Niego.Zapytał mnie czy przyjdę jeszcze jak by mi napisał.Musialam isc. Odpowiedziałam,że oczywiście,tylko żeby mi nie napisał po północy.... On odpowiedział,to juz nie chcę,zebys przychodziła,jak masz jakieś plany!!! Obraził się! Pozniej pisalismy. Pisał,że żałuje ze w ogóle przyszłam...:/ Kurcze przeciez mi tylko chodziło o to,żeby jak coś napisał mi żebym przyszła wcześniej!!! A nie po północy! Bo On tak potrafi!!! Wiem dziecinny problem! Miał prawo tak mi mówić? Obrazić się.Nie odzywa sie do mnie... No dorosly facet!

A obroży Ci jeszcze nie założył? Co to znaczy ,że MUSIAŁAŚ przyjść? Taka sama droga chyba od niego do Ciebie? Daj sobie spokój z takim dupkiem :-o

Gość upupupupupupupuuuppp
on miał prawo obrazić? powinnaś nazwać go dzieciakiem i powiedzieć żeby spływał :|

Jego zdaniem tak powiedzialam,bo chcialam gdzies wyjsc. pewnie spotkac sie z kims . Boze Drogi....

Kurcze przeciez mi tylko chodziło o to,żeby jak coś napisał mi żebym przyszła wcześniej!!! A nie po północy! Bo On tak potrafi!!! aha czyli Jak on napisze Ci smsa o 23 ze masz przyjść, to Ty się ubierasz i wychodzisz?? jak napisze o 1 w nocy, bo on książę nie może ruszyć swojego tyłka to Ty do niego czym prędzej biegniesz? Jesteś jego dziwką na telefon czy co?

i jeszcze jedno... wiesz dlaczego się nie odzywa? żebyś teraz czuła się winna i następnym razem jak on powie \"jak zadzwonię to Ty przyjedziesz choćby była 2 w nocy\" to Ty zamiast robić problemy odpowiesz mu \"tak kochanie, przyjdę o której tylko zechcesz, w ciągu 5 min będę\". Faceci przez takie dziecinne fochy, pokazują mimo wszystko kto rządzi w związku. On się obrazi, Ty za nim biegasz i go przepraszasz a potem by nie było znów takiej nieprzyjemnej atmosfery zgodzisz się na wszystko... jakie to proste...

Gość a ja nieeeeee
nie pojmuje tego, jak Ty możesz lecieć do niego w nocy o północy? mój facet mi nie pozwala chodzić po nocach samej i się martwi kiedy sama wychodzę wieczorem, żeby mi się nic nie stało. z twoim facetem jest coś nie tak, skoro ty lecisz na zawołanie w nocy o północy do niego :o