Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowana przyszła panna

Tabletki uspokajające

Polecane posty

Gość znerwicowana przyszła panna

Czy mozecie polecic mi jakies skuteczne tabletki uspokajajace? Zbliża sie moj slub i boje sie ze tak bardzo sie zestresuje ze nie bede w stanie chocby wycedzic słowa przysiegi. Ziołowe tabletki uspokajające (takie w pudełku z niebieska zakretka), melisa itp nie mnie nie działają...

Gość przede wszystkim kochana
kochana :) gleboski wdech, usmiech na twarzy! Niczym sie nie stresuj, zapomniej o gosciach, skup sie TYLKO NA NIM, spojrz mu prosto w oczy i powiedz najpiekniejsze slowa w zyciu i zobaczysz, bedzie dobrze :) ja mam zamiar tak zrobic, z racji tego, ze nie lubie byc w centrum uwagi, a tego dnia bede i ok, tak sobie postanowilam i tak zrobie, ze tylko ON SIE BEDZIE LICZYL :) i caly stres mija jak reka odjal :) po prostu - zapomnij o istnieniu innych ludzi, bo taka wlasnie mysl powoduje u nas ten stres... :) powodzenia :)

A może po prostu piwo godzinkę przed ślubem? A z tych uspokajających mogę Neospaminę polecić, robi Ci się ciepło i spokojnie. Brałam swojego czasu takie uspokajacze mocniejsze, na szczęście króciutko i sama w końcu odstawiłam. Strasznie \"trzepią\"- mało przytomna jesteś, nie myślisz o tym co się dzieje, a trzeba przecież skoncentrować się na tym co się robi, przygotować się wcześniej do ślubu i też być w miarę kontaktowym, a przed samą ceremonią nie polecam na pewno. Możesz skonsultować z lekarzem, ale z własnego doświadczenia dwa pierwsze środki mogę spokojnie polecić a inne będę odradzała. W końcu ślub, chociaż jest stresem, nie jest aż tak traumatycznym przeżyciem żeby trzeba sobie psychikę wyłączać...

ja bym polecała przestac sie nakrecac. ja nie mysle o tym w ogole, tzn mysle o o slubie ale nie skupiam sie na tym, ze to bedzie stresujace, ze ludzie beda stac, sluchac, gapic sie itd. Zaczne o tym myslec zapewne juz po fryzjerze, wiec oznacza to tylko 2 godziny stresu ;) Moja przyjaciolka ktora wychodzi za maz 2 miesiace po mnie- w sierpniu -stresuje sie juz na powaznie od stycznia. Ale co to da? Czy pomoze jakos? Najwyzej doda siwych wlosow. Jak jej mowie, ze sie odchudzam przed slubem, to mi powtarza, ze jak mnie stres dopadnie to schudne bez diety, ale cos mi sie wydaje, ze w 2 godziny za wiele nie schudne ;) Metoda nie-myslenia, nie-skupiania sie jest skuteczna.

ja od soboty mam stresową sytuację i biorę Spox i jest ok, naturalne ziołowe tabletki uspokajające. Nie wiem czy one mi pomogły bo trochę sytuacja się pozytywnie rozwineła tak mi się wydaje..spróbuj 6,35 za 20 tabletek

Gość polece ...
a ja moge plcecic: -Validol (tabletki do ssania.. bardzo fajne.. nie usypiaja a uspokajaja.. dzieki nim zdalam sesje - ale ostrzegam ze to nie sa zadne chemiczne tabletki po ktorych w pol godz przejdzie Ci zupelnie .. takie dost tylko od lekarza:) ale czy watro si eAZ tak truc?:) - Persen baaaardzo przyjemne i pomagaja.. tez na azie ziól:) zastoswoanie zblizone do w/w:) NIE BIEZ DEPRIUMU to ma podbne dzialanie jak Persen ale jest duzo mocniejsze i mozna czuc sie trszoke nie swojo.. to uspokaja.. ale leczy a raczej pomoga bo to tez na ziolach bez recepty na depresje itp.:) bralam wsztkie i pierwsze dwa naprawde pomagaja a nie zasmiecaja organizmu.. :) ceny naprawde niskie, dostpe w kazdej aptece i nie maja przeciwskazan:)

Gość dsfsds
laski,nie truc sie chemia,ewentualnie herbatka z melisy..rower,powietrze,spacer,pozytywne myslenie! kurde,slub to ma byc mily dzien i pelny radosci,a nie zeby sie faszerowac czyms!

piwo odradzam-pozniej sie nieprzyjemnie po nim pachnie:) juz lepeij lampka szampana przed samym slubem:) natomiast jesli chocdi o wspomoge nerwow polecam SILNE NERWY-jest to naturalny lagodny lek-istna bomba witaminy B i magnezu ktore skutecznie ujarzmiaja nerwusow (wiem to po sobie,czasami siegam po nie).

Gość nie bierzcie tabletek
uspokajających bo was zmulą, bedziecie senne, przynajmniej na mnie tak działają. Lepiej sobie godzine przed slubem walnąc kielicha

Gość polece....
jesli chodzi o tableki które ewentualnie polcecilam to mowie szczerze ze po ich ABSOLULNIE nie chce sie spac.. tzn. przynajmniej jesli chodzi o mnie:) ale prpopopnuje je wybrobowac powiedzmy z tydz. wczesenij i juz bedziesz wiedziec:)

Gość pachnidelko
moja siostra godzine przed slubem ypila sobie lampke wina podczas robienia makijazu:-) nieco sie uspokoila

Gość gość
A jakie polecacie tabletki, które pozwalaja sie nam wyciszyc ale tez nie usypiaja i pozwalaja n a to aby normalnie funcjonować ?