Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa

dziewczyny czy w takiej sytuacji jest sens aby czekac z seksem?

Polecane posty

jako prawie 23 letnia dziewcia mówie ci idz i sie baw a załowac czego masz .... masz całe zycie załowac sobie przyjemności..zyc jak dinozaur...... ja teraz jestem na etapie poszukiwan dojrzałam do tego zeby bzyknac sie dla bzykniecia .bo zycie jest zbyt krótkie zeby czekac do 30 zebys sie bzyknac..... i czekac na ksiecia który ciagle sie nie nie ojawia nie słuchaj tych co móia o czekaniu na wielka miłosc bo kto sam nie dozył tych 25 bez sexu to nie wie jakie to jest kurwa meczace i jak ciazy a zycie jest zbyt krótkie zeby sobie tej przyjemnosci odmawiac!!

i nawet nie wiesz, co odpowiedziec. skad wiesz, jakie dziewczyny siedza na forum? spotkales sie kiedys z jakas? albo szedles ulica i miala u szyi tabliczke siedze na kafeterii?

czu wm tez boze czytajac twoje posty zastanawiam sie skad tacy afceci sie biora a raczej jestem zalosna imitacja faceta! prostak i kawal chama nic wiecej dziwie ze ze jakas Ci dupy daje

Gość szatynkaaaaaaaaaaaaaa
a ja moge tez zobaczyc fotke hehe

Gość szatynkaaaaaaaaaaaaaa
kurcze sama jestem ciekawa tejfotki a mi wyslesz?

wyslalam ci juz dwa razy, wiec moze zwyczajnie poczekaj cierpliwie, bo meila zwrotnego nie bylo