Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braksłów

ty s*ko-tak piowiedział mi mąż...

Polecane posty

Gość braksłów

dlatego, że budziłam go w nocy bo przysnął nie umyty po pracach budowlanych i był bardzo brudny. Potem tłumaczył się, że jak mogłam budzić go takiego zmęczonego tylko po to, żeby się umył ??? Z kim tu jest coś nie tak?

Skoro juz zasnął, to trzeba mu było dac spać dalej. Ale przeprosić to Cię powinien.

Gość jauauaus
trza było wziac gąbke i miche w łape i go myć

Gość jasne ze jego wina
bo zamiast suko powinien ci powiedziec s k u r wiało SUKO !!!!!!!!!!!!

Gość braksłów
usnął śmierdzący, brudny od kurzu, pyłu, w owalonych od błota spodniach w swieżo pościelonym łózku i to żle, że obudziłam go, żeby poszedł się umyć?

Gość przyznaj że jesteś
dla mnie niepojęte zrobiłabym mu taką chaję, że przez 3 noce by nie zasnął z przerażenia a następnym razem jak nie ma siły się umyć, to niech się na podłodze położy, a nie do czystego łóżka

Ale JUŻ SPAŁ! Łóżko juz się pobrudziło. Awanturę trzeba było zrobić nastepnego dnia, albo np. nie zmieniać pościeli i kazac mu spac w tej brudnej :P

>> to żle, że obudziłam go, żeby poszedł się umyć? Tak, źle. Jak już i tak to wyro upierrdolił, to było dac mu spać dalej :o

Gość przyznaj że jesteś
to, co z tego, że wyro uwalił??? a dlaczego ona miała spać resztę nocy obok śmierdziela????

Gość braksłów
tak, tylko ja nie robiłam mu awantury, tylko go "szurchałam," delikatnie zaznaczam, i powiedziałam żeby poszedł się umyć, bo jest brudny, na to on, ze już śpi, a ja: no dalej ,idź. na to on ze złością : ty suko. i jeszcze twierdzi, że sobie zasłużyłam

Gość puk puk - nikogo nie ma
jak juz i tak lezal brudny w tej poscieli i ubłocony to na nic, że teraz wstanie i sie pojdzie umyć, czyż nie? wiec uwazam ze twoje zachowanie bylo bez sensu, ale jego chamskie i prostackie!

Nikt nie pisze, ze facet dobrze zrobił, ale ona się go czepiła po fakcie. Przyszedł zmęczony, uwalił sie i spał. Naprawde liczyła, że wstanie i poleci się wyszorować? Nie musiała spać obok, koc, poduszka i na kanapę. A rano \"wytłumaczyć\" mu, DLACZEGO nie powinien tak robic.

Gość nie musiała
mogła spac gdzie indziej np na materacu albo w spiworze :) a skoro juz pobrudził to obudzenie jego nic nie zmieniło

Gość kkkkkkkkkk
to powiedz mu ty psie

Gość braksłów
no właśnie i jeszcze ja miałam z nim spać? a tak ciężko się umyć?

Gość puk puk - nikogo nie ma
dżizas to nie chodzi o to ze ciezko sie umyc, tylko o to ze i tak juz zasnal! po ptokach bylo

Gość El Hombre
do braksłów tobie to cipsko smierdzi na kilometr

Gość braksłów
chyba jestem złą żoną, nie zasłużyłam na takiego cudownego faceta jak mó. bo to przecież zaszczyt usłyszeć od kochającego męża, że jest się suką.

Gość cyganka prawde ci powie
jak juz spal to trzeba bylo go nie ruszac. domyslam sie, ze byl cholernie zmeczony. jesli nie zdarza sie to czesto to ten jeden raz mozna przezyc (tzn. nieumycie sie). co do tekstu jaki ci walnal - niewybaczalne. powinien przeproscic i co najwazniejsze, zrozumiec, ze tak odzywac sie do kobiety po prostu nie mozna. jesli nie zrozumie, to przy najblizszej okazji uslyszysz cos podobnego...:O

o Bozzze...ale macie problemy....uwierz, taki problem to nie problem:)

Trzeba nie mieć serca, żeby budzić zmordowanego faceta tylko po to, żeby posdzedł się umyć. A jak to się stało, że się położył brudny? Wtedy nie mogłas go \"szturchać\"? Odezwał się po chamsku, ale z tego co napisałaś wynika, że juz dobrze kimał jak sobie przypomniałaś o myciu i namolnie zawracałaś mu głowę... Tak czy inaczej - on cham, Ty egoistka. Tworzycie zgraną parę :P

Gość przyznaj że jesteś
tylko, że jemu nic wielkiego się nie stało, jak ona go obudziła, żeby się umył (nawet na zdrowie mu to wyszło) a jej to nie jest za miło, jak własny mąż od suk ją wyzwał i to za taką błahostkę

Przyznaj - chyba nigdy nie byłaś wystarczająco zmęczona, żeby usnąć w ciuchach. I owszem, stało się, jak mnie ktoś obudzi a jestem zmordowany to potem nie moge usnąć i następnego dnia jestem nie do życia. Ale cóż to jest wobec czyjejś urażonej dumy...

Nic wielkiego mu sie nie stało, ale po reakcji widać, że mycie było ostatnią rzeczą na jaką miał ochotę. Facet wrócił do chaty zmachany jak dziki osioł, a tu jakaś babka go poszarpuje. Źle wybrała pore, to jej sie dostało. Powinna poczekać do rana i dopiero zrobić mu awanturę jakiej jeszcze nie przeżył :P Zreszta ok, dobudziła go, wstał. umył się i...? Pościel już była brudna, więc musiałaby jeszcze po nocy zmieniać.