Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamnaikakaka

LUDZIE KTORZY SA ZA GRANICA CZY WY TEZ TAK SIE CZUJECIE

Polecane posty

Gość zalamnaikakaka

ja jestem za granica 1,5roku i czuje ,ze juz nigdzie nie mam domu:( jak jestem w anglii to tesknie za domem za rodzina ale jak jade do polski i widze ten koszmar i ta szarosc to mam ochote wracac szybko do anglii:( to straszne i ciezkie jest:(

Nadal rośnie poziom wody w Bugu. Rzeka od wczoraj przekracza stan alarmowy. W ciągu 12 godzin odnotowano przybór wody w Strzyżowie o 7 centymetrów, a w Dorohusku i Włodawie po 3 - 4 centymetry. Obecnie stan Bugu w Strzyżowie przekracza stan alarmowy o 9 centymetrów.}

Gość poooooodnoszzzzzzzzzzzzze

Gość EskiFloreskii
Nie martw sie. Mam to samo. Jak bylam w Anglii to chcialam bardzio wrocic do Polski bo znajomi mowili mi ze lepiej w Polsce i ze warto. Wrocilam do Polski i teraz bardzo zaluje. Pracy nie mam, ten kryzys cholerny daje w kosc- moze w duzych miastach jest inaczej, ja mieszkam w 130 tys miescie i ciezko z praca. a jestem po studiach.

Gość no cos w tym jest
z tym ze w moim wypadku sa rzeczy ktore mnie wkurzaja i tu gdzie mieszkam i w polsce i za cholere nie moge zdecydowac. chociaz wiele przemawia jednak za zagranica, rodzina i zona jest w polsce... co za swiat:/

Gość gdyby
Gdby Polska byla normalnym krajem ludzie nie mieliby takich problemow.

Gość upaararapa
ja wrocilam z zagranicy..bo tesknilo mi sie i doszlam do wniosku ze co z tego ze nasz kraj jest biedny tutaj tez mozna zarobic i zaczac wszystko od nowa

Gość zgadza sie
zarobic mozna, ale zarobia wybrani, reszta klepie biede. a w takiej irlandii wszyscy sobie srednio przeda, ale na podstawowe artykuly czy zywnosc a nawet wycieczke zagranice maja pieniadze. jesli komus malo, moze sie wybic. w polsce trzeba sie wybic zeby zyc srednio... inaczej MOPS, UP, patologia, frustracja, zlodziejstwo, zazdrosc.....

Gość po cholere

Gość musicie zasmiecac watek
swoimi bzdurnymi prywatami ktore nic nie wnosza do tematu?