Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wątpię czy to możliwe

znaleźć pracę po pedagogice?

Polecane posty

I to najlepiej dobrze płatną> Specjalizacja praca socjalna. Trudno mi w to uwierzyć....:(

Gość ona kobieta 32
Powiem tyle ze mam duzo kolezanek po pedagogice i zadna nie pracuje w swoim zawodzie. Co wiecej, niektore pracuja w sklepach odziezowych typu Reserved, Hand M, albo w marketach na kasie :/

Gość hollywoodland
praca socjalna i dobra płaca to oksymoron. bo praca się znajdzie, za marne grosze.

Hej, dzięki za pocieszenie. Człowiek od razu nabiera chęci do życia. I dalszej nauki.

Gość moze trzeba bylo isc na inne
studia, bo po tym praca moze i sie znajdzie ale za jakie pieniadze, albo bedziesz musiala wymyslec jakis prywatny biznes

hej, to wszystko? Może jednak jest ktoś, kto to skończył, jest zadowolony ze swojej pracy i ma w miarę przyzwoite zarobki?

Gość wścieklizna
nie przesadzaj, teraz wszędzie się robi za gówniane pieniądze. poza wymyślnymi kierunkami typu robotyka czy chuj jaki wie co. ja sama ciułam jak jakaś idiotka, robię jak wół, a nic z tego nie mam, głowa do góry :o

Gość praca socjalna z mgr
jest bardzo poszukiwana i dobrzepłatna na zachodzie i nie trzeba nostryfikować dyplomów poza Europą będzie coraz więcej biedy i przez to więcej pracy dla pracowników socjalnych

Gość moze trzeba bylo isc na inne
mozesz znalezc prace niekoniecznie w zawodzie, ale np w urzedach, bankach ale to chyba wiesz ile tam płacą