Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się niesamowicie

czy powiedzieć mu że mam małe doświadczenie.....

Polecane posty

Gość wstydzę się niesamowicie

on jest doświadczony... czuję, że chciałby, abym była bardziej otwarta nie bardzo mi jednak idzie:/ Gdyby miał świadomość skąd wynika moje zachowanie, więcej by rozumiał... tak mi się wydaje

jeśli kocha to zrozumie Twoje niedoświadczenie, i jeśli jest doświadczony to Cię nauczy paru chwytów;)

wamppir, a ty dotykałes kiedyś żywej kobiety, że dajesz jakieś rady?

szzcepan a co myślisz ze przez 1,5 roku z swoją tylko grałem w karty???

Gość a ja nieeeeee
powiedz bo jak nie powiesz to będzie myślał,że jest coś z Tobą nie tak ;) ja swojemu powiedziałam,że za dużego doświadczenia nie mam i było dobrze :)

>> szzcepan a co myślisz ze przez 1,5 roku z swoją tylko grałem w karty??? Chodziłeś na wieczorne różańce, roraty i apel jasnogórski?

;) niom za to u niej w pokoju albo wynajętym pokoju w pensjonacie.... hmmm miło powspominać:)

szczególy zatrzymam dla siebie Tamarii;) co prawda to moja ex ale nigdy nie zyczyłaby sobie abym publicznie opowiadał o jej zyciu intymnym, i może głupi jestem ale będe trzymał sie tej zasady...

NIe no z języczkiem się całowałeś???? A spowiadałeś się z tego? Bo nie wiem czy wiesz, ale to jest grzech, bo to taki pocałunek, który podnieca, a nie wolno podniecac się w innych celach niż prokreacyjne.

>> o jej zyciu intymnym My nie pytamy o jej życie intymne, tylko o twoje. Chyba o twoim nie zabroniła ci mówić? :o

co za pierdolenie:-O vampire zartowalam badz co badz twoja laska jest tu w 100% anonimowa

>> badz co badz twoja laska jest tu w 100% anonimowa Moi przyjaciele z PiSu i z CBA już ją namierzają :classic_cool:🖐️

Gość tajemnicza_nieznajoma...
Wiecie co czytalam ten post z ciekawości i chciałam Wam pogratulować poczucia humoru, szczególnie rozbawił mnie tekst "gra w karty przez 1,5 roku". Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam ludzi, którzy się tu wypowiedzieli :D

hehheheh ok szczepan jak znajdziesz daj znak;) i Szanowni państwo mówię niestety "nie" nie zamierzam wam niczego z szczególikami opisywać:P:P:P

Gość tajemnicza_nieznajoma...
Dajcie mu spokój jak chce się trzymać swoich zasad i nie mówić o zyciu intymnym ex to uszanujcie to... ale ciekawscy heh :P

szczepan opanuj się brutalu:P:P:P:P:P dajcie spokój ok;) nawet kumplom nie opowiadałem o tych sprawach i tu tez nie zamierzam:P

no to vampirek powiedz tylko czy chociaz raz dotkneła twojego penisa? czy zdjela ci majtki? kazała ci ogolic jajca zanim tam pocałowała? :classic_cool: