Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionnnaaa

Boze to jakas paranoja...

Polecane posty

Gość zagubionnnaaa

Jestem 3 miesiace po porodzie. zazywam tabletki azalia, lekarz przepisal mi je gdy karmilam piersia. jakies 3 tygodnie temu przestalam ale postanowilam dokonczyc opakowanie. raz zdazylo mi sie spoznic z tabletka jakies 8 godz i 2 razy 1 godzine. od ponad tygodnia mam plamienie a dzis poczulam mdlosci...juz sama sie nakrecam ale...nie wiem czy moge byc znow w ciazy?...jejku ale ze mnie skonczona idiotka...blagam powiedzcie cos...

Gość zagubionnnaaa
siedze i wyje nie wiem co zrobic

Gość nie ma takowej
test?

Gość nie ma takowej
jak to postanowilas dokonczyc opakowanie??

może to przez to że przestałaś karmić, nie ma co wyć, najlepiej udać się do lekarza po nowe tabletki i na badanie przy okazji. Opisz mu swoje objawy jak on nic nie wykryje to może wyśle Cie na badanie z krwi

Gość zagubionnnaaa
no tak dokonczyc ze karmilam piersia gdy zaczynalam brac tabletki, skonczylam po okolo tygodniu ale wciaz je bralam zanim sie wybiore po nowe...pewnie trzeba brac co do minuty ale ostatni mam tyle na glowie ze nieraz zapominam o najoczywistrzych czynnosciach :(

Gość niunia8501
cool

Gość niunia8501
pomylilo mi sie sorki :-(

Gość nie no bez przesady
nie nakrecaj sie, nie jestes w ciazy! gdybys byla, to raczej nie plamilabys. te plamienia to przez to, ze przestalas brac tabletki a potem zaczelas znowu zeby dokonczyc. glupio zrobilas, ale teraz bedziesz juz wiedziala. ja tez zrobilam cos takiego:Pplamilam bardzo nieregularnie, krwawilam itp w koncu poszlam do gina i on mi przepisal normalne tabsy 21 w opakowaniu i dopiero po 1 opakowaniu (oczywiscie regularnego zazywania) uregulowalo mi sie to wszystko. a zemdlilo cie bo sie boisz ciazy i twoj organizm tak reaguje. nie lam sie tylko lez do gina niech ci cos przepisze na te plamienia.

Gość zagubionnnaaa
ale ja nie przestalam ich brac

Gość nie no bez przesady
jesli sie bierze mini pigulke to trzeba sie zdecydowac, albo sie bierze, albo nie, nie wolno sobie tak po prostu zrobic przerwe i pozniej dokonczyc opakowanie, bo skutki beda wlasnie takie. tak mi powiedzial moj gin.

Gość nie no bez przesady
jakies 3 tygodnie temu przestalam ale postanowilam dokonczyc opakowanie. to w takim razie jak mam to rozumiec?:O przestalas w koncu brac czy nie?:O

Gość zagubionnnaaa
wiem ze nie boli, od dzis bede...pocieszam sie ze zawsze byl stosunek przerwany wiec jest nadzieja ze mama znow nie zostane :(

Gość zagubionnnaaa
moze nie jasno napisaam- przestalam karmic

apteki pelne testow, ginekolodzy czekaja sobie w gabinetach, a kobieta,ktora juz w ciazy byla sie trzesie jak nastolatka, ktorej sie okres pol dnia spoznia

Gość nie no bez przesady
no ale plamisz to raczej w ciazy nie jestes:O

Gość zagubionnnaaa
taka mam nadzieje

Gość antykoncepcja chroni
jak sie ja stosuje regularnie jakbys nie wiedziała, wiec nie lamentuj.

Gość zagubionnnaaa
a co mi pozostalo?

Gość zagubionnnaaa
no tak ale to dopiero rano. a i tak nie wiem czy juz cos wykaze, jak juz to moze beta. a tu cala noc przede mna...zwariuje

Gość zagubionnnaaa
juz teraz jak tak sobie mysle to nie wiem czy sie bardziej nakrecam czy jest duze prawdopodobienstwo...tabletki brae nawet nieregularnie zawsze jakies tam zabezpieczenie powinny dawac, tym bardziejn ze niby pisza ze do 12 godz lykac normalnie i brac dalej no a poza tym przerwany tez jakos tam chroni...wiem ze przynudzam ale juz tak mam

Gość hy667u86865y5u5
A JA BYM NA TWOIM MIESTU WMĄTOWALA SOBIE MIRENE jest to spirala rewelacja a PRZEDEWSZYSTKIM KOMFORT PSYCHICZNY :-)

Gość jeee tam
dziewczyno nie jestes w ciazy...tabletka na pewn cos dzialala a jeszcze przerwany. na dodatek plamisz wiec nie ma opcji

Gość eooooooooooo
nooo