Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 30, 2009 na macy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pani Basia z klatki B 0 Napisano Marzec 30, 2009 górna jedynka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiek co lubi anaI... Napisano Marzec 30, 2009 co za głupia maca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec grzebalec. 0 Napisano Marzec 30, 2009 A co to maca? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa jest chora psychicznie Napisano Marzec 30, 2009 hahaha, nie dość, że stara, to jeszcze bez zęba :) hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 30, 2009 siódemka dolna :O ale mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ani be ani me ani kukurykuuu Napisano Marzec 30, 2009 łączę się z Tobą w bólu, ale i tak mi wisisz kartę 10 simplusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita jak tam ile Napisano Marzec 30, 2009 wytrzymałas na kaszy , ile schudłas i co z tym zębem dokładnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 30, 2009 6 dni na kaszy byłam jeszcze się nie ważyłam ale po ciuchach widzę że trochę zeszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yorkie Napisano Marzec 30, 2009 Lol... Nie wiecie co to maca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pani Basia z klatki B 0 Napisano Marzec 30, 2009 jak Ty dałaś radę 6 dni na kaszy?? A co to za dieta w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 30, 2009 Musi ona była nie koszerna. Współczówam.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita jak tam ile Napisano Marzec 30, 2009 no ja nie wiem co to maca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ławeczka22 Napisano Marzec 30, 2009 maca to się kury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 30, 2009 dieta oczyszczająca rąbie się kaszę jaglaną tylko i wyłącznie odzyskałam zagubioną talię ;) ale straciłam pół zęba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiek co lubi anaI... Napisano Marzec 30, 2009 maca to się tzytze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita jak tam ile Napisano Marzec 30, 2009 to taka dieta ze je się tylko kasze gryczana bądź jaglana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwień słońca_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 na macy ?? przeciez maca nie jest twarda..no chyba ze jakas stara fuuuj :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 30, 2009 maca jest twarda i chrupiąca :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 30, 2009 Jak sie maca to jest twardy. Więc kto wie o co tam chodzi macy. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 30, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pollyanka 0 Napisano Marzec 30, 2009 Mam dla Ciebie wiele słow na pocieszenie;) Ciesz się że to 7 a nie 1 czy 2. Ciesz się ze pół zęba a nie cały. I ciesz sie że to tylko jeden ząb się ukruszył a nie 3 na przykład;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 30, 2009 ;) w sumie masz rację :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja to myślę Napisano Marzec 30, 2009 To zemsta za te wszystkie biedne zamordowane chrzescijanskie dzieci, ktorych krew dolewa sie do macy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 30, 2009 :O no wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oto łamacz zęów Napisano Marzec 31, 2009 ? http://www.bdsklep.pl/images/miland/maca_trad_180g_m.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NAKŁADAM NA WAS KLĄTWĘ 0 Napisano Marzec 31, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oto łamacz zęów Napisano Marzec 31, 2009 weź się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach