Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekomoreno

kto jeszcze czeka na miesiaczke??

Polecane posty

Gość dekomoreno
czesc dziewczynki?? jak samopoczucie??

Gość dekomoreno
oj mialo byc tez tych znakow zapytania. zapedzilam sie:)

Gość madzilunonek
ja czekam powinnam miec 2 marca a tu nic ;// mamy kwiecien prawie cholery mozna dostac i tak jest zawsze w ciazy nie jestem bo robilam test. .

u mnie tak srednio, w nocy zasnac nie moglam, rano dziwnie mi niedobrze, ale wiem, ze to ze stresu, czuje sie jak przed matura :) dzisiaj m wraca wiec teraz bede miala wsparcie... fajnie, ze tutaj jestesmy razem :)

Pierwsza ciaza po ukonczeniu 24 lat teraz mam 27 lat.No nie planowany był synek a gwarantuje ze bardzo szuybko człowiek godzi sie z ciaza i maleństwo staje sie najwazniejsze w zyciu.Ja teraz byc moze bede miała druga dzidzie :)Planowana.

domyslam sie, ze to musi byc cudowne noszenie takiej fasolki...bo ja w srodku tez sie ciesze/cideszylabym sie....ale jak maz mowi, nawet w zartach: ladnie mnie wpakowalas... to jak tutaj sie cieszyc, moze i nawet sie by przekonal, ale jak tu pozbyc sie tego niemilego wrazenia po jego reakcji? ach...

Gość dekomoreno
ja ciegle wracam myslami do tego, ze moge byc w ciazy i az mnie strach paralizuje.tym bardziej, ze ja z moim partnerem jestesmy ze soba zaledwie od paru miesiecy. jejciu jak ja sie boje aajj

Gość dekomoreno
naczytalam sie wszedzie i wszystko wskazuje na to, ze sa bardzo wielkie szanse na to, ze jednak w tej ciazy bede bo to byl 13 dzien cyklu :(:(:(:(:(:(

Gość dekomoreno
co jakis czas pobolewaja mnie jakby jajniki i dol brzucha. moze to teraz wypada mi owulacja jest to 17 dzien cyklu. juz sama nie wiem, jakos staram sie sama pocieszyc. chociaz na niczym sie skupic nie moge, ciagle o tym mysle. a co u Was?? przezywacie??

Gość dekomoreno
nikogo dzis nie ma????

ja jestem, ale mi odpowiedz ucielo wrrr a taksie rozpisalam... :) mniejsza o to... wiesz co dekomoreno, objawy ciazy sa takie same podobno jak objawy orzed spodziewana miesiaczka, wiec jeszcze musisz poczekac, a bol jajnikow rzecyzwiscie moze oznaczac owulke, lub jej zapowiedz w ciagu kilku dni, wiesz stres tez moze ja opoznic wiec...czekaj cierpliwie :) ja dzisiaj czuje sie senna, ale to przez ta noc zarana, jeszcze jakies dziwne rzeczy mi sie snily, wczesnie wstalam, caly dzien stres do powrotu meza, ale juz mi troche lepiej, na szczescie nerwy mnie opuscily, co ma byc to bedzie, z tym, ze teraz to chyba byloby mi zal gdyby nic z tego nie wyszlo :] ...ja wiem, ze on ma racje w koncu nawet nie mieszkamy sami, jeszcze niedlugo ale jednak... och kobiecie to nie dogodzisz :]

Gość dekomoreno
tlumaczy mi, zebym sie nie martwila, ze wszystko bedzie dobrze. kurcze teraz wiem, ze popelnilismy blad ale wiadomo pod wplywem chwili... starzy a durni heh

jezeli on ci tak mowi, to musisz uwierzyc :) wlasnie postaraj sie nie myslec za duzo, wyluzowac... my dzisiaj pojezdzilismy sobie rowerami, tak mnie to zrealaksowalo, od razu mi lepiej :) zajmij sie czyms...pozytecznym 3mam kciuki ciekawa jestem co z blondynka? dzisiaj test miala robic ...

Gość dekomoreno
no wlasnie ale cos jej nie ma... mam nadzieje, ze wszystko po jej mysli jest. masz racje za duzo mysle, musze sie czyms zajac. a kiedy masz miec @ bo ja tak do swiat powinnam dostac (oby) tak mysle ze miedzy 10-13

Gość maliolada22
dziewczyny , mi sie okres spoznił 8 dni , teraz juz mam koncówke okresu , a tez sie martwiłam ze w ciaze zaszłam , ale okres dostałam , ale podczas sexu było zabezpieczenie :) na opóznienie okresu moze wplynąć stres , klimat , dieta , odchudzanie itd...

Gość zalękniona
Tez czekam - ma być lada dzień - środa, czwartek lub piątek - różnie z tym u mnie - nawet przy tabletkach - a sprawa poważna - w sobotę kochałam się z moim mężczyzną, niecały tydzień wcześniej brałam antybiotyk - zabezpieczam się Novynette - niestety po stosunku zsunęła się mojemu mężczyźnie prezerwatywa i została we mnie... na pewno spora część jej zawartości się we mnie rozlała - brałam AMOXICLAV - może on osłabiać działanie tabletek antykoncepcyjnych... jestem przerażona...

Gość dekomoreno
jejciu ja jak czytam na forum o babeczkach, ktore zaszly to az mnie ciarki przechodza. boje sie jak cholera. u mnie jeszcze nie czas na dziecko :(:(:(:(

Gość zalękniona
U mnie też - ja studiuję - moje szczęście bez pracy - o to teraz szczególnie ciężko, musielibyśmy prosić o wszystko rodziców - a zawsze chcieliśmy sami do wszystkiego dojść... mam nadzieję, że ores jednak przyjdzie - i że skończy się tylko na stresie... bo może to głupie, ale zawsze myślałam, że moje dziecko będzie wyczekane i wymarzone... a teraz raczej przewróciłoby się nam do góry nogami życie... nie myślcie, że jestem ignorantką - wiem skąd biorą się dzieci i jakie są możliwe konsekwencje współżycia dwojga ludzi - dlatego się zabezpieczam - jeszcze nie jestem gotowa na dziecko...

Gość czekajaca574
Cześć dziewcznki :) No naturanie dziś okresu ani śladu. Właśnie wypiłam piwo karmelkowe i wzięłam gorącą kąpiel. Po takim zabiegu większość dziewczyn dostawała okres. Okaże się. Ale dziś też wszystko przemyślałam i doszłam do wniosku że to chyba co innego i wmawiam sobie bardziej tą ciążę, a szanse na to że w niej naprawe jestem to 0.00005%. Blondynko! Zrobiłaś test?

Gość zalękniona
jak ja chciałabym już nażekać, że jak zwykle boli mnie brzuch, bo mam okres...

Gość czekajaca574
dekomoreno nie czytaj tego bo zanim będziesz miała okres miesiączki to zwariujesz! Już teraz Ci mogę powiedzieć że jak tak będziesz się stresować to na bank Ci się spóźni.

Gość dekomoreno
ja uwierze w cuda jak w ciazy nie bede i dostane okres. zalamke mam totalna. piwo karmelkowe i garaca kapiel? hmmm nie slyszalam o tym hehe

Gość czekajaca574
To ma być czerwone wino i gorąca kąpiel :D Ale nie bylo wina w domu więc doszłam do wniosku że alkohol to alkohol i wypiłam to piwo karmelokwe "Karmi Black 4%"

Gość p-a-t-i
Hej ja też czekam ! Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach można test zrobić? pisze w ulotce że już po 6 dniu ale coś mi sie wierzyć nie chce! ile najlepiej odczekać?

Gość dekomoreno
no niby najlepiej w dniu przewidywanej miesiaczki

Gość p-a-t-i
no to ja sobie poczekam do 7 kwietnia , a może zrobie wcześniej bo pewnie nie wytrzymam tego tygodnia! Autorko bądź dobrej myśli ,bo jak tak sobie czytam to widze że naprawde to przeżywasz i się boisz , a po co Ci ten stres? Ja z jednej strony chciałabym mieć dzidziusia ale głupio teraz bo nie mamy jeszcze ślubu -i będzie gadane że wpadka a to "chciana wpadka"

Gość dekomoreno
wiem ale mimo wszytsko gdzies w srodku mam takie obawy, ze jednak wpadlismy. inne musza sie starac miesiacami a my raz i juz :(:(: