Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekomoreno

kto jeszcze czeka na miesiaczke??

Polecane posty

Gość czekajaca574
Jejku dziewczyny! A mi sie już tyle ten okres spóźnia :/ Jak o tym pomyślę to mam aż atak paniki lekki.

Gość astrology
Masz rację zachodzą zawsze te które nie planują, a biedaczki które marzą o dziecku nie mogą ich mieć i przeżywają męki. Jest w tym coś niesprawiedliwego:( Odezwijcie si e jutro o podobnej porze , ja zmykam kąpać rozkrzyczane potomstwo. Życzę przyjemnych snów.

Gość czekajaca574
Paaa Dobranoc!

Gość dekomoreno
bedziemy sie tu wspierac i odpedzac ataki paniki heh mnie juz kolezanki dodatkowo stresuja bo mowia, ze sie ciesza ze ciociami zostana cwaniary jedne.

Gość dekomoreno
astrology -- dobranoc pa

Gość astrology
Na szczęście sam się wykąpał. No właśnie w tym mój problem. Synek już jest na tyle samodzielny, że nie musze już mu poświęcać całej uwagi. Jak pomyślę teraz o krzyczącym bobasie to aż ciarki mnie przechodzą. brrr.

duuupa, ja tez czekam 2 tyg mi sie spoznia, ale uzywalismy gumek za kazdym razem. jutro kupie test. wnerwia mnie jeszcze to, ze mam nieregularny okres :O tragos

Gość astrology
Wróciłam na moment, ale znów muszę uciekać (tym razem piesek szaleje) ja zwariuje, wyłączam już tego kompa, bo tyle się dziś naczytałam o płodności, antykoncepcji i objawach ciąży że już mi słabo. Dobranoc:)

Gość dekomoreno
jak tak czytam to Wy nie macie sie czym martwic. ja jestem w najgorszej sytuacji :( zwariuje

Gość dekomoreno
dobranoc, paa

Gość czekajaca574
Ja też się już tyle naczytałam, że te objawy sama chyba u siebie wyowłuję. Potem leżę i koncentruję się np. na brzuchu i po chwili naprawde zaczyna mi się wydawać że mnie boli. Naprawde ja nie wiem co zrobie.... w ogóle sobie tego nie wyobrażam :/

Gość dekomoreno
ja tez jak za duzo o tym mysle to az mnie ciarki przechodza...

ja tez mysle ciagle o tym, nie moge przestac, schizy normalnie... nawet jak cos z tego bedzie to te dziecko jakies nerwowe bedzie przeze mnie :) ja, gdyby co, nic z tym nie zrobie...

Gość dekomoreno
ja lece sie kapac i do lozeczka. zatem dziewczyny odezwijcie sie jutro. dobranoc, pa

Gość czekajaca574
Paaaa.. D. dobranoc. Panno Migotko a Tobie się spóźnia okres juz?

ja tez sie zaczynam czy bede w ciazy czy nie bo współzyłam 25na 26 oraz 28na 29 marzec bez zabezpieczenia i finał w srodku.a miesiaczke miałam 11 marca i teraz oczekiwanie na te dwie kreseczki za pare dni o ile okres sie wczesniej nie pojawi.

ja kochalam sie w 10 dniu cyklu, z koncem we mnie... niby to dopiero poczatek dni plodnych, tylko ,ze ostatni cykl trwal u mnie 26 dni, no i ten sluz wyglada na plodny. ja mam jeszcze czekania a czekani bo dopiero 14 dnien cyklu dzisiaj, wiec hmmm nie wiem.... :)

Gość blondynka86
a ja dzisiaj roilam i niestety test byl zepsuty i jutro powtarzam, tez sie troche boje:(

no ja na test mam jeszcze czas bo 10 kwiecien powinna byc miesiaczka albo beda dwie kreseczki:))

Gość blondynka86
dziewczyny chyba z tego co widze wiekszosc jednak wolalaby w ciazy nie byc:):P

ja bym chciała stad szukanie info,zastanawia mnie wiarygodnosc tego kalkluatora

Gość czekajaca574
No ja nie moge być! Dopiero kończe studia za pare miesięcy. Pracy jeszze nie mam, a chłopaka już nie mam! Nie nie nie! Żadnej ciąży!

to faktycznie oby nie,ja juz mam synka :)pozostaje mi czekac jeszcze te pare dni do 10.04

Gość blondynka86
a ja kurcze strasznie chcialabym miec juz dziecko, ale wiem ze jeszcze nie moge, jeszcze 1,5 roku studiow, szukam pracy i to niestety nie jest najlepszy czas na dzidziusia:(

ja tez bym chciala... ale nie teraz, bede okropnie szczesliwa nie nieszczesliwa, bo moj tz nie chce.... zreszta ja sie pomylilam, myslalam, zle obliczylam, moj pierwszy cykl monitorowany i juz takie stresy...wiecie mnie caly czas cos w brzuchu jezdzi tak sie martwie

Gość blondynka86
ja nawet nie wiem dokladnie kiedy mam te niplodne i nieplodne, nigdy mnie to nieinteresowalo, bo bralam tabletki...