Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekomoreno

kto jeszcze czeka na miesiaczke??

Polecane posty

Gość dekomoreno

witam wszytskie dziewczyny. ja czekam na okres jak na zbawienie bo zaszalelismy z partnerem i w czasie owulacji kochalismy sie bez zabezpieczenia i do konca. jest ktos jeszcze kto czeka?? razem razniej..

Gość czekajaca574
JA! Schizuję się okropnie! A w sumie \"zaszalałam\" 6 tygodni temu, więc okres spóźnia mi się już tak pożądnie. HEJ :D

Gość dekomoreno
witaj, a tez zaszalalas w dni plodne? bo ja akurat w dzien przypadajacej owulacji wiec schiza mam niezlego. ale licze na cud.

Gość czekajaca574
Tak myślę że był to ostatni dzień płodny, albo pierwszy już niepłodny. Nigdy tego nie umiem konkretnie określić. A jaki czas temu Ci się to zdarzyło, robiłaś już test?

Gość dekomoreno
mi sie przytrafilo w ten piatek i byl to szczyt owulacji wiec jest wielka szansa, ze zaszlam. ale pocieszam sie tym, ze to tez nie tak latwo przewidziec bo nie mam regularnych cykli. a nast @ mam dostac tak +/- 10go kwietnia wiec mi sie jeszcze nie ma co spozniac.

Gość astrology
No to się dołączam. Macie jakieś niepokojące objawy?

Gość dekomoreno
ja na razie nie mam objawow bo za szybko. poza tym bola mnie jajniki i tak lekko dol brzucha.

Gość mloda...
a u mnie dzis jest juz 40 dzien cyklu i dalej czekam ale zrobilam test wiec jestem troche spokojniejsza a moj ostatni cykl trwal 41 dni :)

Gość czekajaca574
Ja przez te 6 tygodni nie miałam żadnych objawów, tylko dziś mnie boli pod_pod_brzusze. Ale to już chyba ze stresu mnie boli bo ja się schizuję strasznie. Zrobiłam 4 testy ciążowe. Wszystkie wyszły negatywne.

Gość dekomoreno
a nie orientujecie sie czy do zaplodnienia musi byc duza ilosc spermy?? czy wystarczy odrobinka? bo u nas byla odrobinka tak, ze nawet myslalam, ze mnie wkreca ten moj wariat. jejciu ja juz mam stresa

Gość astrology
A co Wy na to? Brałam Marvelon 4 lata, jakiś czas temu zaczęłam mieć problem z wypryskami na twarzy i gina przepisała mi Diane 35. Wziełam 6 i czułam się okropnie. Odpuściłam 7 i zadzwiniłam do giny, a ona pojechała po mnie i kazała brać. Postąpiłam zgodnie z zaleceniami na ulotce... a od kilku dni tak "napierniczają" mnie piersi, że zaczynam się stresować. Seks oczywiście był. Teraz czekam.

Gość czekajaca574
no przykro mi, ale wystarczy odrobinka :/ Nie ilość się tutaj liczy, niestety.

Gość dekomoreno
no to przede mna ciezkie dni... a jakze wydluzajace sie pewnie. no nic trzeba czekac

Gość astrology
Wystarczy jedna przysłowiowa kropla, jeśli są żywotne, zrobia swoje. Apropos testów - ponoć skuteczną odpowiedź można dostać dopiero po 2-3 tygodniach.

Gość czekajaca574
astrology :D Mi na Dianie to piersi o cały rozmiar urosły! Ty to akurat stresować nie nie musisz. Przez pierwsze 2 może 3 opakowania diany bolą piersi. A źle czułam się przez jakiś pierwszy tydzień może 2 potem już przeszło mi.

Gość czekajaca574
no ja robiłam testy w 3, 4, 5, 6 tygodniu od stosunku.

Gość MotyllZimowwy
może nie czekam na miesiaczke bo sie boje ze wciazy jestem..ale czekam i to cholernie...brzuch mam wielki jak zawsze przed okresem..placz wkurzenie i radosc humory nie z tej ziemi od tygodnia..spac nie mogle bo plecy pmnie bolą(tak mi promniuje ból brzucha przed okresem) więc czekam straaaasznie na okres....

Gość astrology
Hej dziewczyny, a co zamierzacie jeśli miesiączka nie przyjdzie???

Gość dekomoreno
tez bralam Diane i to przez 3 lata :( ale ja je znioslam bardzo dobrze, nic mnie nie bolalo. ale z tego co wiem to po tabl anty czesto powiekszaja sie i bola piersi wiec nie masz sie czym stresowac

Gość nick z wielkim przesłaniem
u mnie @ spóźniała się 13 dni :P to dopiero była męczarnia! zrobiłam test - negatywny. ale wszystko bylo na luzie, bo po prostu czułam, że nie wpadliśmy :) podobno dobra jest gorąca kąpiel i...seks :) ja się w przeddzień @ kochałam z facetem :) po tygodniowej przerwie :) ale to chyba tylko zbieg okoliczności...? ;)

Gość dekomoreno
ja na razie licze na cud i ze okres dostane a jak nie to wtedy bede z tym moim wariatem ustalac co i jak? a w jakim wieku jestescie? bo ja 25

Gość czekajaca574
Ja nie wiem co zamierzam :/

Gość astrology
czekająca - pocieszyłaś mnie z tymi piersiami, a z tymi testami to różnie wychodzi, najlepiej zrobić badanie krwi - ok.25 zł. Tu juz masz pewny wynik.

Gość czekajaca574
ja 24 ale 25 już niedługo

Gość astrology
Ja 27, ale mam juz dziecko, na razie nie planowałam następnego...

Gość czekajaca574
no ja wiem o tym beta Hcg, ale nie umiem się zebrać. Nawet w sumie nie wiem gdzie miałabym na niego iść, bo nie wiem gdzie u nas jest jakieś ambulatorium.

Gość dekomoreno
u mnie pewnie bedzie tak, ze te babki co chca miec to trafia w te dni plodne i owulacje i nie zachodza a ja bach mach i juz od razu :(

Gość astrology
Najgorsze jest to czekanie, czemu ciąża nie objawia się od razu, nie wiem może plamką na czole - żart. I te okropne miliony myśli przelatujących przez głowę. :(

Gość dekomoreno
oj tak te mysli doprowadza mnie do szalu. :(