Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ko

w instr.obsługi krzesełka do karmienia pisze by

Polecane posty

Gość ko

dokupic szelki tez tak macie

Nie, ja kupiłam z szelkami na co zwróciłam uwagę przy zakupie.

ngLKa - twoja córcia jeszcze malutka jest ale może zacząć kombinować jak podrośnie. moje pasy w które było wyposażone krzesełko się nie sprawdziły niestety, a mamy takie krzesełko : http://www.allegro.pl/item593112560_krzeselko_do_karmienia_kwiatek_baby_ono_2848k.html niestety pasy u nas nie gwarantowały bezpieczeństwa .

Patrz, kurka.. dzięki za ostrzeżenie. Ja chyba jednak mam ograniczoną wyobraźnię. nie wpadłabym na to, że dziecko może pokonać taki system... ale w sumie dzieci są jak z gumy... stopa do twarzy to lajcik ;)

moja najpierw wydostawała się z szelek na ramionach, a potem się prężyła i wiła aż w końcu zupełnie stawała na własne nogi ;) a dodam że miała najciaśniej pasy założone jak tylko się dało .

Ja swojej na razie nie zapinam, bo za młoda - ale też zgodnie z dewizą, że dzieci umieją więcej, niż się rodzicom zdaje - nie wychodzę z kuchni, gdy sadzam w krzesełku.Trudno. Jak zacznie się motać, to kupię szelki krzyżaki.

Gość dlaczego chcecie
zmuszać dzieci di siedzenia w krzesełku? Przecież jak się będą wyrywać z zapięć, to trzymanie w szelkach nie ma sensu. I tak zamiast jeść, będą wrzeszczeć