Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfewfsaacas

jestem tak niesmialy ze nawet nie potrafie wyobrazic siebie na randce

Polecane posty

Gość asfewfsaacas

a gdzie tu na nia pojsc , ba zaprosic kogos na nia :P

Gość koza glupiaczynie
zaczekaj z tym , nie ma co się tak śpieszyć

Gość wit. b complex
nie martw się jak skończysz 20 lat samo minie

Gość asfewfsaacas
juz skonczylem :P niedawno ale skonczylem

Gość marcysia co chciala miec panel
nic tylko sie pierdolnac w leb

Gość asfewfsaacas
mowisz ze to pomoze ??

Gość boże
zastanówcie się ludzie oc piszecie, jezeli jest mnóstwo niesmiałych facetów i mnóstwo niesmiałych kobiet, wystarczy tylko wykonac chociazby drobny gest, mały krok i już. Pomyslcie ile kobiet jest w podobnej sytuacji :)

Gość asfewfsaacas
u mnie chodzi o niego raczej

"astanówcie się ludzie oc piszecie, jezeli jest mnóstwo niesmiałych facetów i mnóstwo niesmiałych kobiet" on nie zrobi kroku bo jest niesmiały ona nie zrobi bo jest neiśmiała jeżeli on zrobi ona go odrzuci bo jest niesmiała jeżeli ona zrobi on odrzuci bo jest niesmiały :classic_cool:

Gość boże
ja jestem niesmiała- i z tego powodu faktycznie nie wykonuje kroków- ale jestem kobieta więc to jest w pewnym stopniu usprawiedliwione. :P ale jestem niezbicie pewna że gdyby ktoś wykonał krok, odpowiedziałabym na niego:)

Gość
eee tam opowiadacie... ja też jestem nieśmiała i do 20 roku życia nie wyobrażałam sobie siebie w jakiejkolwiek sytuacji z mężczyzną :D na każdego przyjdzie czas

Gość asfewfsaacas
scenariusz takiej randki w glowie ukladalem chyba sobie juz ze 100 razy wiec chyba bedzie trzeba kiedys przelamac niesmialosc i zobaczyc czy to naprawde takie straszne :P

"ale jestem niezbicie pewna że gdyby ktoś wykonał krok, odpowiedziałabym na niego" tak btyś sierpzestraszyła, jeszcze jak by ci sięprzypadkiem podobał, że byś go spławiła albo uciekła :P w końcu tylko teoretyzujesz, bo piszesz co byś zrobiła a nie co zrobiłaś, więc tak naprawdę to nei możesz wiedzieć co będzie w rzeczywistości a nie twoich przekonaniach :P

Gość
nawet jak pierwsza randka nie będzie udana to przyjdą kolejne - fajniejsze :p jak to mówią pierwsze koty za płoty :D BNB - jedna taka na kafe chwali się, że się z nią umówiłeś :p

Gość asfewfsaacas
a takie pytanie do dziewczyn , majac dziewczyne zainteresowanie moja osoba troche bardziej wzrasta . czym to mzoe byc spowodowane . dziewczyny inaczej patrza na taka osobe niz na osobe samotna ?? chyba ze ja wtedy nabieram pewnosci siebie ale raczej to watpliwe - chyba bym to zauwazyl

o wy cholerne palanty przyjdzie do mnie na szkołę,jak się tutaj tak zachowujecie to co stoi na przeszkodzie miłym słówkiem się odezwać:P.Albo robicie sobie cyrk.:P

Gość
BNB póki co u mnie nie masz szans - jestem zajęta :p (mam nadzieję, że w 2036 też będę o ile nas wszystkich nie zmiecie w 2012)

Gość s.p.i.ę.
Ja też nie potrafię, wolę wyobrażać sobie już sam seks, bez gry wstępnej. Oszczędzam czas:O

Gość
o jednym tzn.?

Gość
BNB? nie chciałam Ciebie urazić :( zresztą przecież nawet na fotce Cię nie widziałam i nie wiem czy jesteś brzydki czy ładny...

Gość
ale to jest subiektywna opinia... ktoś musi zweryfikować daj fotkę na maila :p co Ci szkodzi, najwyżej przyznam Ci rację a faceci bardzo lubią jak im się przytakuje :)

Gość
Nie bądźmy naiwni, każdy z nas usłyszał kiedyś coś przykrego na temat swojego wyglądu :) ja patrząc w lustro widzę czasami ładną dziewczynę, a czasami szczurowatego paszteta o tępym spojrzeniu :o tylko jakie to ma tak naprawdę znaczenie?

Gość
na miss kafeterii nie wystartuję :D naprawdę - gdy się zastanawiam jakie znaczenie w moim obecnym życiu ma wygląd to stwierdzam że żadnego