Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA_K_KRAKÓW

TEST CIĄŻOWY CO ZA KOSZMAR!

Polecane posty

Gość ANIA_K_KRAKÓW

PROSZĘ POMÓŻCIE! Zrobiłam test ciążowy przed wczoraj. Był negatywny. Wyrzuciłam go po jakiejś godzinie. Byłabym teoretycznie w 7 tygodniu. Dziś 2 dni po czasie, jak wyrzucałam śmieci jakoś musiałam na niego zajrzeć, i tam przez te 2 dni pojawiła się ta 2 kreska!!!!!!!!! Lekka i prawie niewidoczna, ale pojawiła się!

Gość blondynka86
yyy, czy czytalas ulotke wogole:/:/

Gość ANIA_K_KRAKÓW
PROSZĘ WAS POMÓŻCIE !!!!!! CO TO ZNACZY! ?????

Gość ANIA_K_KRAKÓW
EJ WIEM! WIEM! ŻE SIĘ PO 5 MINUTACH WYRZUCA I NIE PATRZY! ALE SKORO POJAWIŁA SIĘ 2 KRESKA NIE WAŻNE PO JAKIM CZASIE TO ZNACZY ŻE WYKRYŁ TEN HORMON!

Gość blondynka86
no wykryl bo u kazdej kobiety ten hormon jest;p

Gość ANIA_K_KRAKÓW
CHCESZ MNIE ZABIĆ? TO CO TO ZNACZY, ŻE TA KRESKA SIĘ POJAWIŁA? BO JA SERIO NIE WIEM CO O TYM MYŚLEĆ!?

Gość o kurwaaaa
Powinnyscie sie zamienic nickami. Mam ubaw po pachy ;)

Gość ANIA_K_KRAKÓW
no cieszę się że cię to bawi! :/

Gość o kurwaaaa
bawi mnie twoja glupota ;]

Gość ANIA_K_KRAKÓW
ja sie chyba zabije :/ Przecież mnie rodzice z domu wyrzucą :/

Gość ANIA_K_KRAKÓW
no bo w sumie czytalam ze na ten pasek najlepsza jest sraczka a mi wyszlo zatwardzenie. to dlatego nic nie pokazalo?

Gość ANIA_K_KRAKÓW
no to fajnie, cieszę się że cię rozbawiłam. Czy ktoś proszę może mi powiedzieć czemu pojawiła się ta 2 kreska?

Gość o kurwaaaa
zabij sie... zrob te przysluge ludzkosci

Gość editka48
ANIU TY ODPISAŁAŚ NA MÓJ POST TO JA ODPISZĘ NA TWÓJ. CZYTAŁAM NA RÓŻNYCH FORACH ŻE TA KRESKA PO KILKU GODZINACH JEST NIEPRAWIDŁOWA LICZY SIĘ PIERWSZY WYNIK I NIGDY NIE PATRZ NA ZROBIONY TEST POM KILKU GODZINACH BO JEST FAŁSZYWY

dzięki Editka. Ja wiem że po paru godzinach nie powinno się odczytywać, ale wierzcie mi że gdyby ktokolwiek z was zobaczył tą 2 kreskę, też dostałby schizów, choćby nie wiem po jakim czasie. Ale spoko cieszę się ze was to rozbawiło. Dzięki Edytko jeszcze raz.

Gość blondynka86
ojj przestancie sie z niej smiac, moze dziewczyna ma 17 lat i nie wie o co cho:) kazda kobieta ma hormon hcg, ale kobieta w ciazy ma go znacznie wiecej... pozatym dlatego masz na ulotce napisane ze tylko przez kilka minut wynik prawdziwy, bo pozniej zachodza tam rozne reakcje i moga tam wyjsc nawet wzorki:);p a tak swoja droga martwisz sie ze mama Cie zabije, a tak do domowego kosza wyrzucasz sobie zurzyty test ciazowy:d?

Gość tez tak mialam
i nie byla to ciaza :)

Gość editka48
WIESZ ANIA JAKBY CIĘ DRĘCZYŁ NIEPOKÓJ I NASZE RADY NIE WYSTARCZAŁY TO ZRUB SOBIE JESZCZE JEDEN TEST DLA SWOJEGO ŚWIĘTEGO SPOKOJU ALE JA MYŚLĘ ŻE NA 100% NIE JESTEŚ W CIĄŻY. WKURZAJĄ MNIE NA FORUM LASKI KTÓRE SIĘ WYŚMIEWAJĄ Z ZADAWANYCH PYTAŃ A NIE POTRAFIĄ POMÓC. PO CO SIĘ UDZIELAJĄ NA TYM FORUM....

Gość blondynka86
dokladnie i na anonimowym forum musza pokazac jakie to one madre ze wszystko wiedza a ktos jak nie wie i zapyta to juz debil musi byc. po to jest to forum... i wogole bardzo mnie to zastanawia ze ludziom nie szkoda czasu na odpisywaniena takie "glupie " tematy

Dzięki Edyta. A to jest tak że ja naprawde wiem że to się wyrzuca. Ale sam widok 2 kresek sprawia że serce staje poprostu.

Gość editka48
Na moim forum też panna mi napisała że jestem jakaś młoda śiksa za młodsa na sex a ja mam 24 lata a to dziecko może że 16 heh ale szkoda komentować. DOPIERO DZISIAJ WESZŁAM NA TO FORUM ALE JEŚLI BĘDĘ O CZYMŚ WIEDZIAŁA O CO KTOŚ PROSI TO NAPERNO POMOGĘ. JEJ TAK SIĘ MARTWIĘ ŻEBY NIE BYĆ TERAZ W CIĄŻY W SIERPNIU BIORĘ ŚLUB ALE TO JESZCZE KILKA MIESIĄCY A NIECHCE IŚĆ PRZED OŁTARZ Z BRZUCHEM. STRASZNIE MNIE NERKI BOLĄ TAK JAK ZWYKLE PRZED MISIĄCZKĄ OBY BYŁA SPODZIEWAM SIĘ 1 MARCA

Gość editka48
a co dokładnie ci dolega i brałaś escapelle????

ale na test za wczesnie ok.10kwietnia spodziewana miesiaczka a wspołzyłam 25na26 oraz28na29 a miesiaczka 11 marzec hmmm...okaze sie bo ja nie wiem jak to liczyc??

Hormon wykrywany przez test obecny jest w naszym organizmie zawsze a tylko jego stężenie świadczy o obecności lub braku ciaży.wynik należy odczytywać w czasie podanym na ulotce z powodu podanego przez Blondynka86 - na teście nadal zachodzą reakcje chemiczne i hormon może przekroczyć normę nieciążową po w/w minutach - dlatego bezwzględnie należy stosować się do instrukcji i nie odczytywać wyniku po czasie, Taki wynik uznaje się za nieważny a ew. kreskę traktuje jak "kreskę widmo", czyli niezwiązaną z ciążą w ogóle.

Gość editka48
słuchaj ola ale dni płodne po miesiączce ma się 9 dni i reszta ni płodne aż do miesiączki z wyjątkiem dwóch dni przed nią to jak obliczałam to dni płodne skończyły ci się 24 marca a ty współrzłaś 25 marca ale ja piszę jeśli twoja miesiączka trwa 5 dni obliczam tak jak sobie. napisz ile ci trwa

Dni płodnych się nie oblicza tylko określa się je na podstawie codziennych obserwacji. Gdyby obliczanie byłotakie skuteczne, to adne inne formy antykoncepcji nie musiałyby istnieć. Połowa nieplanowanych ciąż pochodzi z wyliczanki (jak nie więcej).Zasada jest prosta: nie chcesz zajść? stosuj zabezpieczenie, nie wyliczaj.Okres przedowulacyjny jest ruchomy, co znaczy, że wszelkie wyliczanki można do kosza.Owulacja przypada na 12-16 dni przed miesiączką.. a raczej: miesiączka występuje 12-16 dni po owulacji (statystycznie, bo może być i 10 dni po owulacji).Problem polega na tym, że - jak już pisałam, wystarczy lekki stresik, by owulacja wystąpiła 2 tygodnie później a wtedy ciąża gotowa, gdy się cokolwiek wylicza.

Gość kotka222
nie martw sie test jest akutalny do 10 minut od zrobienia tak pisze na kazdej ulotce. ps Ania skad jestes w kraku bo ja tez jestem z kraka.